PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Cerge pokraj njega idu hahhahahahhahahhah koji su to kokosari Allahu dragi.Mrs u smrdigrad hebo vas benjo isovic kad legnete.
23
Virtu4l je napisao/la:Tako se to radi kad hoćeš kulturno da ih odyebeš.redbull93 je napisao/la:Kone im trazile 3 puta vecu cijenu od nas, zabranu juga i 100.000 garancije hahaha
Dobrodosli na Bilino Polje i uzivajte

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I draze mi je biti na najboljem stadionu u drzavi. Bravo za upravu.redbull93 je napisao/la:Kone im trazile 3 puta vecu cijenu od nas, zabranu juga i 100.000 garancije hahaha
Dobrodosli na Bilino Polje i uzivajte
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

A jesu im ga naši zabili.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ove kone bar 10 puto dnevno moraju trkeljati po nasem PDFu da pronadu neki “sumnjivi” post koji bi mogli da postave ovdje 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ukaze im se prilika da jednom u zivotu budu gospoda i onda oni ispadnu jajare a fol nas izradili hehehe.
Utakmica bude i prodje, mi ceo odigrati u Zenici a ostaje samo da ste vi kokosari
Utakmica bude i prodje, mi ceo odigrati u Zenici a ostaje samo da ste vi kokosari
Evo već kukaju, radni dan, sačekaće nas, kamenje, ovo, ono.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
migranti sa koseva
od danas ne postoje pitari i hz.Samo cergari 1987,molim da to udje u zapisnik hvala !
23
- Dokoljenko
- Kontakt:
Migranti 1946. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sad ozbiljno, ne znam kako su očekivali da ih pustimo da igraju na našem stadionu bez zatvorenog juga? Da nam razvuku odvratne zastave i transparente na svetoj tribini? Ma hajte molim vas.
Misimović bi ih sigurno pustio.
Misimović bi ih sigurno pustio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najtezi moguci zadatak je pred organizatorom utakmice u Zenici.Kako objasniti pitarima da postoje cesme na stadionu i da vodu ne moraju koristiti iz kanistera

23
Ne znam ko je kome zabio. Vi ste ponudili stadion, mi odbili, hvala lijepo, mal kapacitet, previsoka cijena. Sretno prijatno
Mi ponudili?nokee je napisao/la:Ne znam ko je kome zabio. Vi ste ponudili stadion, mi odbili, hvala lijepo, mal kapacitet, previsoka cijena. Sretno prijatno

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jake su ti fore drama. Hahahaha evo bas si nas nasmija u pmGOAT je napisao/la:Najtezi moguci zadatak je pred organizatorom utakmice u Zenici.Kako objasniti pitarima da postoje cesme na stadionu i da vodu ne moraju koristiti iz kanistera![]()
![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ponudili neprihvatljivu cijenu i vi odbili,odnosno kulturno vas odj.ebali.Hvala sto idete na BP,necete nam prljati svetinju
#Punoljetstvo
Svanulo na grbavici poslije duge zime
Kako vas je lijepo vidjeti nasmijane...
A realno je, da cemo mi na isti dan igrati 3 pretkolo EL a oni vjerovatno sa FK Moscanica

Kako vas je lijepo vidjeti nasmijane...

A realno je, da cemo mi na isti dan igrati 3 pretkolo EL a oni vjerovatno sa FK Moscanica

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 29 jul 2019, 12:51, ukupno mijenjano 2 puta.
A zbog cega je pravljena evropska grbavica nije mi jasno ?
Ni klubovi ni reprezentacija nece da tu igraju..
Ni klubovi ni reprezentacija nece da tu igraju..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vas je stadion jel? Ili je na SD jos uvijek. Ne znam ko je poslao onda ponudu koristenja stadiona. Znaci niste nas odbili, ponuda je tu, mi je odbili..Virtu4l je napisao/la:Mi ponudili?nokee je napisao/la:Ne znam ko je kome zabio. Vi ste ponudili stadion, mi odbili, hvala lijepo, mal kapacitet, previsoka cijena. Sretno prijatno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.