NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

EdinTM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 23:13

Ova odbrana ne moze meda. Na rush na pas, na sta hoce nas prolaze, nijedan napad nisu zaustavili.

EDIT: Proso me osjecaj, sad imam gorih problema.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 23:20

Ova odbrana zaustavlja samo kad dodju na 10 yd, popili smo FG.

A sta se desava sa Seahawksima, gledal iko ? arapinho objasni mi kako ne mogu meda ?
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 07 nov 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 07 nov 2010, 23:21

Ted Mosby je napisao/la:Vidim da nema Randy Mossa pa ću ja reći da su Patriotsi večeras stvarno odigrali jako loše i da su zasluženo izgubili od Clevelanda. Treba se okrenuti sljedećoj utakmici gdje dočekujemo Pittsburgh Steelerse
Skroz iznenađujući rezultat. Ne samo da je bila pobjeda Brownsa nego je rezultat stvarno velik. Već sam ranije uočio da Brownsi ove sezone nisu mačji kašalj, ali pobjeda protiv do sada vodeće ekipe u ligi sa 20 poena razlike je nešto specijalno. Protiv Steelersa će vam biti još teže jer vidim da imate problema sa rush def.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 07 nov 2010, 23:24

EdinTM87 je napisao/la:Ova odbrana zaustavlja samo kad dodju na 10 yd, popili smo FG.

A sta se desava sa Seahawksima, gledal iko ? arapinho objasni mi kako ne mogu meda ?
Kilavo kao sto bi reko Sir Amar :D
Samo da kazem da je odbrana na vrhunskom zadatku 8-)
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 23:30

Hare, objasni mi ovo, prejako ga udario ? Sudije nas drze :D

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 07 nov 2010, 23:31

Giantsi vode 35-0 na poluvremenu! To je već razlika u nekoliko klasa.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 23:41

Austin Collie tesko povrijeden, svezan iznesen, to je jos jedan hendikep, ali covjek malo nije umro :S

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 07 nov 2010, 23:48

EdinTM87 je napisao/la:Austin Collie tesko povrijeden, svezan iznesen, to je jos jedan hendikep, ali covjek malo nije umro :S
To ne zvuči dobro. Nadam se da će biti bolje nego što je to izgledalo.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2010, 23:52

Taktičar je napisao/la:Giantsi vode 35-0 na poluvremenu! To je već razlika u nekoliko klasa.
kakvo dereanje ovi pacenici taman dodju do prilike za TD, Giantsi presjeku pas :D :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 nov 2010, 23:57

Coltsi vode 17-16 na poluvremenu. :( Loša odbrana i milion nekih kazni, su omogućili da Eaglesi ponovo prospu veliku prednost sa početka. Po meni, Coltsi su mnogo bliže pobjedi, uslijed ovakvog razvoja događaja. :evil:

Collie je pretrpio strašan hit. Ne izgleda baš najbolje. :(

EDIT: Evo i eksperti sa ESPN-a tvrde da ovo na Collie-u nije bio prekršaj i da su Eaglesi oštećeni. :evil:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 08 nov 2010, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 07 nov 2010, 23:59

Taktičar je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Vidim da nema Randy Mossa pa ću ja reći da su Patriotsi večeras stvarno odigrali jako loše i da su zasluženo izgubili od Clevelanda. Treba se okrenuti sljedećoj utakmici gdje dočekujemo Pittsburgh Steelerse
Skroz iznenađujući rezultat. Ne samo da je bila pobjeda Brownsa nego je rezultat stvarno velik. Već sam ranije uočio da Brownsi ove sezone nisu mačji kašalj, ali pobjeda protiv do sada vodeće ekipe u ligi sa 20 poena razlike je nešto specijalno. Protiv Steelersa će vam biti još teže jer vidim da imate problema sa rush def.
Nemamo mi problem u rush defense, mi smo sasvim lagano uštopali i Ricea i Petersona, 2 najbolja RB u ligi, pored CJ2K.
Ali ovaj Hillis, mene vise podsjeća na drvosjecu nego na running backa. Sam bi zmaja iz pecine istjerao.
Ne mozes ga naprosto zaustaviti, tip je Wilforka izudarao, a ako niste vidjeli uzivo Wilforka, kolika je to mrcina, objasnit cu: Na trenutak mi je bilo uistinu zao Flacca kad je Wilfork PAO na njega.

Izgleda da smo se umislili da smo najbolja ekipa lige, pa smo Cleveland gledali sa visine, pa je u jednu ruku i bolje sto smo izgubili od Brownsa, jer ce ovo, nadam se, drmnuti ekipu, jer su sve Patriote, pa i ja, gledali vec u Dallas.

I ako neko od vas igra Fantasy Football, neka slobodno izbaci Mendenhalla za sljedecu sedmicu, jer je isti tip RB kao i Peterson i Rice.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 nov 2010, 00:07

Hare_BvB je napisao/la:Coltsi vode 17-16 na poluvremenu. :( Loša odbrana i milion nekih kazni, su omogućili da Eaglesi ponovo prospu veliku prednost sa početka. Po meni, Coltsi su mnogo bliže pobjedi, uslijed ovakvog razvoja događaja. :evil:

EDIT: Evo i eksperti sa ESPN-a tvrde da ovo na Collie-u nije bio prekršaj i da su Eaglesi oštećeni. :evil:
Obija se Eaglesima los ucinak u endzoni, od 4 puta, dali su 1 TD i 3 FG, dok Coltsi imaju 2 TD i FG.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 nov 2010, 00:12

randy_moss je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Coltsi vode 17-16 na poluvremenu. :( Loša odbrana i milion nekih kazni, su omogućili da Eaglesi ponovo prospu veliku prednost sa početka. Po meni, Coltsi su mnogo bliže pobjedi, uslijed ovakvog razvoja događaja. :evil:

Obija se Eaglesima los ucinak u endzoni, od 4 puta, dali su 1 TD i 3 FG, dok Coltsi imaju 2 TD i FG.
Slažem se. Je li iko vidio Roccin punt od 19 yardi pred kraj poluvremena. :lol: :lol: Koji idiot. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 00:20

randy_moss je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:

Nemamo mi problem u rush defense, mi smo sasvim lagano uštopali i Ricea i Petersona, 2 najbolja RB u ligi, pored CJ2K.
Ali ovaj Hillis, mene vise podsjeća na drvosjecu nego na running backa. Sam bi zmaja iz pecine istjerao.
Ne mozes ga naprosto zaustaviti, tip je Wilforka izudarao, a ako niste vidjeli uzivo Wilforka, kolika je to mrcina, objasnit cu: Na trenutak mi je bilo uistinu zao Flacca kad je Wilfork PAO na njega.

Izgleda da smo se umislili da smo najbolja ekipa lige, pa smo Cleveland gledali sa visine, pa je u jednu ruku i bolje sto smo izgubili od Brownsa, jer ce ovo, nadam se, drmnuti ekipu, jer su sve Patriote, pa i ja, gledali vec u Dallas.

I ako neko od vas igra Fantasy Football, neka slobodno izbaci Mendenhalla za sljedecu sedmicu, jer je isti tip RB kao i Peterson i Rice.
Polahko sa tim smjelim i pretjeranim izjavama randy-moss.
Prije svega Rice i Peterson nisu isti tipovi RB. Peterson je unikatan.
I nije baš da ste ga lahko uštopali jer čovjek je uzeo 92 jarde uz TD i uz to je imao 50 uhvaćenih jardi. Meni to ne zvuči uštopano.
Protiv Baltimorea je bilo gutavo do zadnje sekunde, a Steelersi igraju isto tako brutalno.
Za mene su blagi favoriti u odnosu na vas.
Vama fali Moss. Bez njegove prijetnje u dubinu Welker je recimo puno manje produktivan.
Dakle opet dajem malu prednost Steelersima sljedeće hefte, ali očekujem uzbudljivu tekmu.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 00:26

Kakvo je stanje sa Colliem :cry: Kako ga je krhno onaj majmun :cry:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 nov 2010, 00:27

Ne znam zasto mislis da je pretjerano.

Petersona, Ricea, Johnsona bi nazvao "elusive backovima" koji su sposobni brzinom i promjenama smjera slomiti po nekoliko defanzivaca.
S druge strane Hillis, mozda i Gore iz 49-ersa, Tolbert iz San Diega, su "bruiseri" koji igraju iskljucivo na snagu. I kad mu Wilfork nije mogao nista, sta dalje da ti pricam?
Mendenhall mene vise podsjeca na elusive backa, nego na bruisera.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 00:38

19:17 za Eaglese, sad da vidimo moze li ova jadna odbrana uraditi ono za sta su placeni. Dosad su odbranili samo jedan napad, mislim, a za 3 minute pocinje zadnja cetvrtina.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 00:40

randy_moss je napisao/la:Ne znam zasto mislis da je pretjerano.

Petersona, Ricea, Johnsona bi nazvao "elusive backovima" koji su sposobni brzinom i promjenama smjera slomiti po nekoliko defanzivaca.
S druge strane Hillis, mozda i Gore iz 49-ersa, Tolbert iz San Diega, su "bruiseri" koji igraju iskljucivo na snagu. I kad mu Wilfork nije mogao nista, sta dalje da ti pricam?
Mendenhall mene vise podsjeca na elusive backa, nego na bruisera.
Pa pretjerano je zato što kažeš da ste uštopali Petersona, a brojke to uopšte ne pokazuju.
A što se njega samog tiče mislim da on kao niko drugi ujedinjuje snagu, brzinu i agilnost.
Wilfork jeste stijena i Mayo je među vodećim tacklerima lige ove sezone, ali vidjećemo kako će izdržati protiv naturalno trkačke ekipe.
Zadnja izmjena: Taktičar, dana/u 08 nov 2010, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 00:41

Ne mogu da vjerujem, nemam opisni pridjev za ovu odbranu. Sudije ponistile TD Eaglesa zbog holdinga negdje lijevo, a odbrana uopste ne cuva recievere.

EDIT: Evo imaju 2nd za 25 yd, ako ovo odbrana popusi, ne znam stvarno.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 00:46

Popusili su, kako ? Vick prvo bacio pas, nakon sto se namjestao godinu. A zatim opet isao na pas i sam rushao nekih 30-tak yd. Imal slabije odbrane u ligi ? e ne mogu da vjerujem :S

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []