nek si napokon našo nešto što nema muža, svaka ti častDerdiyok je napisao/la:Čujem nešta lupka po balkonu, ustanem kad mačka. Pustim je u sobu, kako je luda haha.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čuo sam da ti imaš mužaharden je napisao/la: nek si napokon našo nešto što nema muža, svaka ti čast
® GONGASHI POWERHOUSE ®
2 najveca bosnjakaVarg je napisao/la:lorens listo i medonja danas standardno
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Jedno 3-4 dana na Krivaji kontam. Al nije ni Snježnica isključena.ASD je napisao/la:**** te Snjeznica pored onakve Krivaje.Penaltiky je napisao/la:Zna li neko može li se kampovati na Snježnici?
Dal je VolimTz bio na Krivaji
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Jedini nedostatak Krivaje što slabo treba ima gore. Hladna voda za žene i ne mogu se sunčati, plus vide jednu zmiju u vodi pa ne dođu narednih 10 godina. Što se svega ostalog tiče bolja mi je od Bahama.Penaltiky je napisao/la:
Jedno 3-4 dana na Krivaji kontam. Al nije ni Snježnica isključena.
Dole prema Vozućoj ih možda ima, ali ja dole ne idem, dole Sunce ubi. Slabo šume ima da zakloni.
Možeš s njim, Staragarda, Sloboda72 i Gorštakom ići.Penaltiky je napisao/la: Dal je VolimTz bio na Krivaji
Bolja je prva od drugeDerdiyok je napisao/la: Kako ti se čine ove iz potpisa ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
znam da si bio na moru u rvatskoj iako je hadzikadic izdao ferman da se to ne smije raditOsim13 je napisao/la:I nebo je zaplakalo danas, prođe godišnji
Na protestima sam evoVarg je napisao/la:znam da si bio na moru u rvatskoj iako je hadzikadic izdao ferman da se to ne smije raditOsim13 je napisao/la:I nebo je zaplakalo danas, prođe godišnji
Na protestima protiv nuklearnog otpada ispred Ambasade Hrvatske više novinara nego građana
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Ne napadaj ga odmah, nije im marke ostavio. Paštete čine svoje.Varg je napisao/la:znam da si bio na moru u rvatskoj iako je hadzikadic izdao ferman da se to ne smije raditOsim13 je napisao/la:I nebo je zaplakalo danas, prođe godišnji
Pašteta i volovsko srce sa Ciglana flow + pišo sam im po moruASD je napisao/la:Ne napadaj ga odmah, nije im marke ostavio. Paštete čine svoje.Varg je napisao/la:znam da si bio na moru u rvatskoj iako je hadzikadic izdao ferman da se to ne smije raditOsim13 je napisao/la:I nebo je zaplakalo danas, prođe godišnji
Zarafalo sam ga s mola uz prigodnu podršku sa zvučnika:ASD je napisao/la:Nadam se da si pokazao pravi bosanski inat i pišo im sa plaže u more.Osim13 je napisao/la: Pašteta i volovsko srce sa Ciglana flow + pišo sam im po moru
Treba slj. godine na Kaleidoskopu jednu noć ovaj line up
Pakleni Dvopek
Sihirator
Bogamber
Let 3
Krankšvester
Pakleni Dvopek
Sihirator
Bogamber
Let 3
Krankšvester
Nisam dugo gledao TV, kad ubacise ove medonje iz kraja na comedy central.
Koji cringe overdose bog te
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dobri su u onoj navijačkoj.SMR187 je napisao/la:Nisam dugo gledao TV, kad ubacise ove medonje iz kraja na comedy central.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.