FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad se sjetim onog derbija po snijegu kad je odgodjen pa sljedeci dan pobijedili 2:1. Koliko je u tom periodu njihov kapiten trenutni pokusavao i po drustvenim mrezama, a i ovako po medijima da nas spusti, ponizi. Nakon godinu-dvije dodje vakat da Grbavica im bude opcija da igraju i ko sto vidim po portalima da im igracima i Husrefu bude veca zelja od BP. Sve se nekad vrati u zivotu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ko sto sam reko citava vlast na kantonalnom i gradskom nivou se ukljucila ne bi li im se pomoglo, a kad je trebalo nas podrzati kad nam je nepravedno oduzeta licenca onda niko nista, eh eto vam sad samo jedna evropska utakmica u glavnom graduFudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje ministru kulture i sporta Vlade KS, Mirvadu Kuriću, te gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaki na ukazanoj želji za učestvovanjem u organizaciji utakmice u Sarajevu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Rezimski klub,nista cudno.irfo je napisao/la:Ko sto sam reko citava vlast na kantonalnom i gradskom nivou se ukljucila ne bi li im se pomoglo, a kad je trebalo nas podrzati kad nam je nepravedno oduzeta licenca onda niko nista, eh eto vam sad samo jedna evropska utakmica u glavnom graduFudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje ministru kulture i sporta Vlade KS, Mirvadu Kuriću, te gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaki na ukazanoj želji za učestvovanjem u organizaciji utakmice u Sarajevu.
23
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pustiti njih, gledati sebe i napadati iz sjene.... Ja im zelim da izbore sto duze evropu kao i Zrinjskom, a da mi iskoristimo aBd njihov umor....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pojedini navijaci Želje jer nemaju razlog da pljuju po klubu. Moze ovako.admin je napisao/la:Dokoljenko,
Nakon privatne molbe evo i javno upozorenje.
Popusti sa lobotomijama i drugim forumima, ovdje se prica o Zelji a ne o tome sta je neko na nekom forumu napisao i time u nedogled vrti ista prica u krug
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- lijevapolutka
- Kontakt:
to je i dobro, na Skupštini, na taj dan, bilo 1026 aktivnih. al treba to pojačatikerimatomic1921 je napisao/la:Cca 6400 clanova, od kojih SAMO cca 1600 aktivnih.
Mozemo i moramo bolje. Ja sam razocaran.
moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
hvala Upravi na zaštiti interesa našeg kluba, a sad je red na nas. ako sad u nedelju ne bude cca 10.000 bilo bi prava sramota
moSa ljoŽe
Mogli su im i direktno reći da ne mogu igrati na našem stadionu, al dobro je i ovako.
Neće više ni pitat ako su pametni.
💩💩
Nije moglo bas tako jer je politika učinila svoje, mnogi su zvali vidiš da se i zahvaljuju. Moralo se to malo upakirat...Goosman je napisao/la:Mogli su im i direktno reći da ne mogu igrati na našem stadionu, al dobro je i ovako.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Kakav kulturan ****. Svaka cast Upravi, ovo je bas inteligentno odradjeno! Nek' sada kukaju Bakiru, 'ebala ih SDA cijela.
- desnibocni
- Kontakt:
Svakako je super sto nece igrati na NASEM stadionu. Uz to, sad pratim raznorazne komentare kako su "oni" i zeljeli da igraju samo u Zenici. Sad su opet dosli na svoje, pa nastavljaju sa omalovazavanjem, gdje su i stali... Nase je od sada, pa sve do nedjelje da podignemo raju iz kuce, komsiluka, sa posla, poznanike, da dodjemo u sto vecem broju i podrzimo ekipu protiv laznih...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
vazduh trepti...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: StrikeWarzone, dana/u 29 jul 2019, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Dokle jeirfo je napisao/la:
vazduh trepti...
Bice Zeljo opet sampionbraco je napisao/la:Dokle jeirfo je napisao/la:
vazduh trepti...
Svaka cast upravi na lansiranom ****
Vec se prica o Zrinjskom, raja jedva ceka tekmu i bice totalna ludnica
Od pocetka pritisak na lopove i prevarante lazne mostarce.
U boj kad krenemo sve pred sobom rusimo
Vec se prica o Zrinjskom, raja jedva ceka tekmu i bice totalna ludnica
Od pocetka pritisak na lopove i prevarante lazne mostarce.
U boj kad krenemo sve pred sobom rusimo
Cuva Bog Zelju svog!
Idemo na 10 hiljada u nedelju 
Propade i jedina prilika Grbavici da ugosti evropsku utakmicu. A zatim veliko slavlje navijaca Zelje, jer uprava Sarajeva nije pristala na pljacku zvanu najam Grbavice. **** te kakvo slavlje navijaca Zelje na temi, kao da su osvojili duplu. Zeeeeeljoooo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.