PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Veća komedija će biti kad naprave seriju loših rezultata pa krenu oni kao upravu tjerat.
💩💩
Novinar: Osjecate li pritisak pred 10 hiljada navijaca ?
Krpic: Ne,pritisak je na beskucniku koji nema gdje igrati.Pritisak je na Sabrini koja mora skupiti novac za stanarinu.Mi imamo armiju navijaca koji nas podrzavaju bez obzira na sve.
Krpic: Ne,pritisak je na beskucniku koji nema gdje igrati.Pritisak je na Sabrini koja mora skupiti novac za stanarinu.Mi imamo armiju navijaca koji nas podrzavaju bez obzira na sve.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nova himna udbasa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Sabrina, od sad, pa dok se ne ugase samo ovako. Popišaj levate, ne bi ti bilo prvi put, pa makar plaćali i kaznu Savezu zbog nepoštivanja reciprociteta, pravilnika i ostalih sranja. Halali bilo da ulaznice za ostale utakmice u sezoni budu marku skuplje, da se od tih para pokrije kazna.

“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Reče navijač kluba koji je promijenio tri uprave za polusezonuGoosman je napisao/la:Veća komedija će biti kad naprave seriju loših rezultata pa krenu oni kao upravu tjerat.
Gledaj to s pozitivne strane, bar belosevic neće biti na stadionupaulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
23
Polako, doći ćeš i ti i Grbavica na red, krajem augusta već.GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
-
- Kontakt:
Strah prijatelju, strah od 46-te!alacious je napisao/la:Polako, doći ćeš i ti i Grbavica na red, krajem augusta već.GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Da im je Ivica tu besplatna bi grbavica bila, al posto je tu retardirani sin 3x je skuplje, 5% stadiona za gostujuce i jos mali milion carlama u njegovoj reziji.. Preslikao je sda taktiku "zavadi pa vladaj"..duplakruna46 je napisao/la:Moja zelja je bila da igramo na Grbavici, jbg kontam u nasem gradu, rivalitet je jedna stvar, internacionalni nastupi potpuno druga. Valjda jos zivim u vremenu kada je u ovom gradu bila vecina normalnih ljudi, navijaca, koji su prvenstveno voljeli i navijali za jedan klub a ne mrzili onaj drugi.
Medjutim, nakon niza derbija na Grbavici, bezobrazluka prema nasim navijacima, otvorenog izrazavanja mrznje, kompleksa, seljakluka...ovaj njihov posljednji odnos je bojim se ubio i ono malo zdravog, sportskog, gradskog rivaliteta koji je ostao.
Sama njihova spoznaja da mi igramo trece pretkolo a oni imaju "euro nastup" u Hrasnici, sama realna pretpostavka da bi njihov stadion bio svjedok najveceg navijackog spektakla otkako postoji, nije im dozvolila da pobjede svoje komplekse i strah.
I gledam, smatraju se nekakvim pobjednicima, kao ismijavaju nas, a ne vide koliko su jadni i koliko su furde i ovim postupkom ubili duh ovog grada i sve ono sto ga je cinilo drugacijim od drugih.
Sramotno i jadno.
Jeftino lozenje masa za mir u kuci i sretne navijace..
Ivica je bio svjetski covjek dok mu je sin avlijaner obicni.. Prvi na ponos grada drugi na sramotu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- WestTrebina
- Kontakt:
Zenica je odma prijavljena kao rezervna opcija.
Mala plava kurava nam nudila svoje usluge ali mi smo je odbili i to njima kao smijesno
Pa nije ni cudo sto ih sin osudjenog kriminalca uzima ko lopatom
Mala plava kurava nam nudila svoje usluge ali mi smo je odbili i to njima kao smijesno

Pa nije ni cudo sto ih sin osudjenog kriminalca uzima ko lopatom

Ne znam kako imaju obraza da se javljaju smrde sa sugavice u ovom slučaju . Kako znam za sebe igraju na kosevu Europu a ove sezone igraju u hrasnici često . Kakve su to logike ja ne vjerujem .
#DIVOVI
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jeste strah veliki.Vise pobjeda u derbiju,trofeja,bolji europski uspjeh,imamo svoj stadion,vise navijaca itd...Vama je ocigledno dovoljno da nam budete “strah”,zasluženo 2.mjesto itd...duplakruna46 je napisao/la:Strah prijatelju, strah od 46-te!alacious je napisao/la:Polako, doći ćeš i ti i Grbavica na red, krajem augusta već.GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Strah prijatelju, strah!
Vidi ti se iz price.
Vidi ti se iz price.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pitari Čergari.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
GOAT je napisao/la:Duh grada je ubijen kada je organizacija za koju je posle radio ratni zlocinac Arkan,osnovala fudbalski klub torpedo.duplakruna46 je napisao/la:Moja zelja je bila da igramo na Grbavici, jbg kontam u nasem gradu, rivalitet je jedna stvar, internacionalni nastupi potpuno druga. Valjda jos zivim u vremenu kada je u ovom gradu bila vecina normalnih ljudi, navijaca, koji su prvenstveno voljeli i navijali za jedan klub a ne mrzili onaj drugi.
Medjutim, nakon niza derbija na Grbavici, bezobrazluka prema nasim navijacima, otvorenog izrazavanja mrznje, kompleksa, seljakluka...ovaj njihov posljednji odnos je bojim se ubio i ono malo zdravog, sportskog, gradskog rivaliteta koji je ostao.
Sama njihova spoznaja da mi igramo trece pretkolo a oni imaju "euro nastup" u Hrasnici, sama realna pretpostavka da bi njihov stadion bio svjedok najveceg navijackog spektakla otkako postoji, nije im dozvolila da pobjede svoje komplekse i strah.
I gledam, smatraju se nekakvim pobjednicima, kao ismijavaju nas, a ne vide koliko su jadni i koliko su furde i ovim postupkom ubili duh ovog grada i sve ono sto ga je cinilo drugacijim od drugih.
Sramotno i jadno.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- WestTrebina
- Kontakt:
Izaberite nas mowim vas.
Plati kae trece, igraj cetvrto gratis
Sabrina samo odmahnula rukom
Plati kae trece, igraj cetvrto gratis

Sabrina samo odmahnula rukom

Kako ste i jedni i drugi pripremili teren za obje varijante 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 27 gostiju.