FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2019, 16:51

Dobro vijest za Ahmetovića, odlično.
Hodžić, Handzić takođe mislim da je povreda iza njih.
Za Rahmanovića je rečeno da mora mirovati 14 dana, ako ne bude spreman za Slobodu onda bi trebao biti spreman za evropu. Letić se vratio i izdržao je u finom ritmu sinoćnju tekmu.

Za Pidru imamo kvalitetnu zamjenu, Stanojević i Oremuš su veliki hendikep ali možemo se "krpit" a i treba doći zadnji vezni i stoper izgleda. Dupovac nije neki hendikep, imamo Kurdića kao trećeg stopera.

Trebala bi se ta situacija oko povreda malo popraviti u sljedećem periodu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 jul 2019, 17:12

realno je glupost da neko iz Zenice dodje na tekmu i navija protiv Sarajeva, ono ne mora navijati za Sarajevo, jednostavno ce doci da pogleda utakmicu, totalno neutralno ko sto bih i ja licno, tako da te clanke ne treba uzimati previse za ozbiljno, sto se mene tice pored nas iz Sarajeva svaki gradjanin ove drzave iz drugih gradova je dobrodosao,i iskreno se i nadam da ce ih biti, pogotovo domacih, sto vise raje na stadionu bude, ljepsa je slika, i da nam se aBd vrati u evropi za one promasaje i od sinoc, a i iz prosle sezone na Bilinom Polju :D
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 17:15

THEC je napisao/la:realno je glupost da neko iz Zenice dodje na tekmu i navija protiv Sarajeva, ono ne mora navijati za Sarajevo, jednostavno ce doci da pogleda utakmicu, totalno neutralno ko sto bih i ja licno, tako da te clanke ne treba uzimati previse za ozbiljno, sto se mene tice pored nas iz Sarajeva svaki gradjanin ove drzave iz drugih gradova je dobrodosao,i iskreno se i nadam da ce ih biti, pogotovo domacih, sto vise raje na stadionu bude, ljepsa je slika, i da nam se aBd vrati u evropi za one promasaje i od sinoc, a i iz prosle sezone na Bilinom Polju :D
Sve si napisao ovdje, bravo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 17:19

@veselizenicanin, molim te da ne vrijeđaš i da se prebaciš na temu opšte diskusije FK Sarajevo.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 29 jul 2019, 17:20

Benjolos je napisao/la:Kad ce se karte pustiti u prodaju, znal slučajno neko tu inf.?
Dva dana nakon sto saznamo protivnika
Sve mi znamo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jul 2019, 17:22

Lazic vec dva zuta kartona, a ubrzo derbi. Pomalo zabrinjavajuce s obzirom da nemas adekvatnu rezervu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 17:23

ledesma je napisao/la:Lazic vec dva zuta kartona, a ubrzo derbi. Pomalo zabrinjavajuce s obzirom da nemas adekvatnu rezervu.
Pa ima Krste

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jul 2019, 17:23

THEC je napisao/la:realno je glupost da neko iz Zenice dodje na tekmu i navija protiv Sarajeva, ono ne mora navijati za Sarajevo, jednostavno ce doci da pogleda utakmicu, totalno neutralno ko sto bih i ja licno, tako da te clanke ne treba uzimati previse za ozbiljno, sto se mene tice pored nas iz Sarajeva svaki gradjanin ove drzave iz drugih gradova je dobrodosao,i iskreno se i nadam da ce ih biti, pogotovo domacih, sto vise raje na stadionu bude, ljepsa je slika, i da nam se aBd vrati u evropi za one promasaje i od sinoc, a i iz prosle sezone na Bilinom Polju :D
Ima nas iz drugih gradova. Nama iz Tk, mnogo blize Zenica.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 29 jul 2019, 17:25

Hoce li se Handzic oporavit do Slobode da ne gledamo ne dao Bog Guzinu?
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jul 2019, 17:27

Zip je napisao/la:Popustite vise Guzinu, lik prvu utakmicu odigrao ne bas slavno, ali se trudio. Bit ce bolje vec u subotu aBd.

Kad skontam da si ti prvi, pa i mnogi za Gavrica govorili da je propalitet, pa ispade Gavric bolji od Adukora i crepulje skupa..

Popustite malo.

Malo podrske nebi bilo lose.
Odlicno napisano, takodje mislim da ce Guzina proraditi, fino je se otkrivao. Doci ce golovi.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 29 jul 2019, 17:29

forgempp je napisao/la:Hoce li se Handzic oporavit do Slobode da ne gledamo ne dao Bog Guzinu?
Ima Krste
Handzic povrijedjen emotivno od strane Naske i Ifete
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jul 2019, 17:30

MortemHz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Lazic vec dva zuta kartona, a ubrzo derbi. Pomalo zabrinjavajuce s obzirom da nemas adekvatnu rezervu.
Pa ima Krste
Hahah, a dobro brate, pokrio je ovo adekvatno, nema mu se sta prigovoriti.

Bez primljenog pogotka smo u ova dva kola.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 29 jul 2019, 17:43

Ma samo Krste, čak i nekad ako treba odmoriti Vladana...bolje Krste nego Belmin u vatru :D :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 17:43

ajdohordas je napisao/la: Samo me u stomaku uhvati osjecaj jeze kad pomislim na zdrave i spremne Rahmanovica, Stanojevica, Pidre, Oremusa, Ahmetovica, Gavrica... :mrgreen:

Koji su bolesnici navijaci manjeg gradskog kluba ja ne mogu da vjerujem.
tako nešto?
slikaslika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2019, 17:47

U prvoj postavi bi umjesto Gavrića ubacio Rahmana, a Hodžića umjesto Šabanovića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2019, 18:07

Koja je samo ovo sramota za nas , opcina Centar i zeleni samo na osnovu ovog trebaju bit devastirani na izborima. Ovako tretirat klub sramota . Imam osjecaj da komplet uprava jedva ceka da ispadnemo da se rjese ove bruke. Znal iko ocel bit makar prevoz obezbjedjen za navijace ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 jul 2019, 18:11

paulus je napisao/la:Koja je samo ovo sramota za nas , opcina Centar i zeleni samo na osnovu ovog trebaju bit devastirani na izborima. Ovako tretirat klub sramota . Imam osjecaj da komplet uprava jedva ceka da ispadnemo da se rjese ove bruke. Znal iko ocel bit makar prevoz obezbjedjen za navijace ?
U cilju stvaranja što je moguće bolje navijačke atmosfere, Fudbalski klub Sarajevo će kompletirati nekoliko aranžmana kako bi svi zainteresovani navijači mogli povoljno i bezbjedno podržati voljeni klub na ovoj utakmici u Zenici.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 18:11

BordoSarajevo je napisao/la:U prvoj postavi bi umjesto Gavrića ubacio Rahmana, a Hodžića umjesto Šabanovića.
a dobro sad to su detalji

Handžić,šišić,dupovac,hebib uljezi u timu

mjesto njih npr. 1 vrh destruktivac, Fanimo i solidan iskusan rezervni stoper bi nam mnogo više značili
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 29 jul 2019, 18:23

ponuda NK Celik prema FK Saraejvo je 12.000 KM sa PDV-om iznajmljivanja stadiona na 2 dana, jedan na dan kad bi se igrala utakmica, a drugi, dan prije, kako bi i ekipe i Sarajeva i Rosenborg/BATE Borisov mogli odraditi trening koji po pravilima UEFA-e, gostujuci tim mora imati. rentanje stadiona je ukljucivao sve cetiri tribine.
kad je u pitanju FK Zeljeznicar, cijena rentanja stadiona SAMO na dan utakmice je iznosio 40.000 KM + PDV. cijena koristenja stadiona i dan prije kako bi ako nista Rosenborg ili BATE Borisov mogli odraditi trening, bi se morala dodatno platiti, tako da bi cijena stadiona skocila na 60.000 KM. i rentanje stadiona je ukljucivalo samo 3 tribine, tj. nesto oko 10.000 sjedecih mjesta.
znaci razlika u cijeni rentanja stadiona je oko 50.000 KM.
na to, Zeljeznicar je ubacio i dodatne dvije klauzule. jedna se odnosila na bankovnu garanciju na 100.000 KM, gdje bi se u slucaju bilo kakvog "demoliranja" stadiona, steta naplatila iz te bankovne garancije, sto je po meni i ok, a druga je naplacivanje LED ekrana, za reklamu, koje by the way u Zenici imamo u sklopu onih vjerovali ili ne 12.000 KM.

na ovo sve treba naglasiti, da je Zeljeznicar placao opstini Centar, iznajmljivanje stadiona za evropske utakmice, onoliko koliko nama trazi Celik, 12.000 KM. i to je prezentovano dokumentima.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 29 jul 2019, 18:30

Pravi trenutak da se krene u otvoreni medijski rat protiv prvog čovjeka općine Centar za sva lažna obećanja! Ovo im nikad zaboravit ne smijemo! Ako su nam pored svega obećanog mogli priredit ovakvu sramotu, možemo i mi uzvratiti svim sredstvima. Upravo ti si na potezu...

Očajan prenos iz Zenice ljudi moji, šta je ono. :thumbdown: Na samom početku utakmice se jedva moglo gledat od konstantnog štekanja i štopanja. Arena sport s druge strane radi perfektne prenose i ne znam zašto bh telecom ne angažuje njih. Barem kad je ova jedna bolja kamera (ili jedan komplet kvalitetnije opreme) koju ima bht na nekom drugom mjestu.
Samo naprijed Saraj'vo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, iliyaa8, JavierBosnia, leo1946, MSOZ101, rimljanin90, TETRAPAK i 65 gostiju.