PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

sviunapad1010
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 jul 2019, 17:08

Glupog prepucavanja između sarajlica :facepalm:

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2019, 17:11

Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
Amar: Mrš !

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 17:16

I popusicemo vam gratis, na poluvremenu, samo izaberite nas, zacvilise oni :plac: :pray:
Sad pogotovo Necemo, odgovori Sabrina :nene:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 jul 2019, 17:18

let3 je napisao/la:Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
Cuo sam da je Bartolomeu zamolio fk torpedo da provjere ponudu Barcelone prije odlaska na Bilino Polje
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 jul 2019, 17:18

let3 je napisao/la:Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
Nece se lutvinom gazdi obit o glavu nego navijacima selje.. logicno.. avlijaner se i moze samo ku*cit preko tudjih ledja...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 29 jul 2019, 17:20

Rokoko87 je napisao/la:
paulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Gledaj to s pozitivne strane, bar belosevic neće biti na stadionu
:lol:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 29 jul 2019, 17:21

Dokoljenko je napisao/la:slika
Vidi fakat bordo brod.
💩💩

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 29 jul 2019, 17:22

Goosman je napisao/la:
Vidi fakat bordo brod.
Bordo ganci. Dali im robijasi tarabu za setnju po gradu.

Čergari zla. :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 jul 2019, 17:23

WestTrebina je napisao/la:I popusicemo vam gratis, na poluvremenu, samo izaberite nas, zacvilise oni :plac: :pray:
Sad pogotovo Necemo, odgovori Sabrina :nene:
Sabrina je zahtjevala da ga ona izdoji lutvi ali se benjo isovic nije slagao sa tim.
23

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 17:23

Mi smo skoro otkrili sredstvo za ciscenje. Sve cemo ocistiti, cak i kosevo ako tako zelite. Samo izaberite nas. :pray:
Ne treba, hvala. Odgovori Sabrina :nene:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2019, 17:23

simidobar je napisao/la:
Nece se lutvinom gazdi obit o glavu nego navijacima selje.. logicno.. avlijaner se i moze samo ku*cit preko tudjih ledja...
A ono kao da vec niste spucali 5%, pa sabili manijake u onaj čošak juga u derbiju kojio je bio za titulu, još slavili titulu Zrinjskog na kraju ko da su je oni uzeli :lol:
Sve se vraca u životu. A mogli ste gledati svoj klub u svom gradu, ko sav normalan svijet.. željovci nikad nisu morali ici u Zenicu ili neki drugi grad,da igraju svoje evropske utakmice :lol:
jbg, teška je sudbina čergaška, kad nemaš svoje adrese :(

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 jul 2019, 17:25

Dokoljenko je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
eeee štrumfeto, ali nama je na livadi U EVROPI gdje ćemo se opariti....dok vi možete na livadi protiv famosa košpice tražiti i druge sjemenke ne bi li se najeli... :guz:
Nece vas dvije milje biti na utakmici.

:guz:
400 milja eUrića će nas tješiti...

slika

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2019, 17:26

sviunapad1010 je napisao/la:Glupog prepucavanja između sarajlica :facepalm:

Slažem se, al znaš kako kažu "nek se nešta dešaje" :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 jul 2019, 17:27

let3 je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
A ono kao da vec niste spucali 5%, pa sabili manijake u onaj čošak juga u derbiju kojio je bio za titulu, još slavili titulu Zrinjskog na kraju ko da su je oni uzeli :lol:
Sve se vraca u životu. A mogli ste gledati svoj klub u svom gradu, ko sav normalan svijet.. željovci nikad nisu morali ici u Zenicu ili neki drugi grad,da igraju svoje evropske utakmice :lol:
jbg, teška je sudbina čergaška, kad nemaš svoje adrese :(
Od sada pa nadalje i ubuduće, sve dok je dunjaluka:

slika

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 29 jul 2019, 17:30

Cigani čergari, ako niti dnao. :rol:

Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 jul 2019, 17:30

Goosman je napisao/la:
Vidi fakat bordo brod.
Al vidis da je Evropska verzija: subtitled in English :mrgreen: imam osjecaj da ce bit mnogo nagrada za ovaj film. :mrgreen:

Ko zna mozda cemo gledat grupne faze el po prvi put u Zenici.. dajete motivaciju sa tim niskim udarcima..

Mozda ovo bude bolje od uplatnice..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 17:31

I nase zene cemo vam dovesti. Bice vam ko u haremu. Samo izaberite nas :pray:
Necemo, kazu nasi :nene:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 jul 2019, 17:32

Bate Borisov nastupao u grupama LŠ i pitarske fukare se nadaju da ih mogu proc.Nek prime petaka ko protiv celtika i puna saka brade
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2019, 17:32

Cekaj amar rekao NE? HAHAHAHHA
Rekao je amar da, samo za kuravicu nismo platili dovoljno

Koliko para toliko pm...
BosniaBoston je napisao/la:Bate Borisov nastupao u grupama LŠ i pitarske fukare se nadaju da ih mogu proc.Nek prime petaka ko protiv celtika i puna saka brade
Imal licence
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 29 jul 2019, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2019, 17:32

ZenickiLC je napisao/la:
paulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Nekada je patriotizam najbolje pokazati njegovanjem jezika i pisma, ali ocigledno da ti kroz pravopis to neces pokazati pa pokusavas na lazima od sebe praviti veceg Bosnjana od nas iz Bistua Nuove.
Gospodine , hocemol' kopirat diplome na pp. Nema potrebe da se blamiramo ovdje ( Ja dokazujuci ti da imam skolu iz drzave u kojoj nisi mogao kupit diplomu , ti skakajuci na druge teme ). Dok kucam na tel. i obavljam jos dvije stvari, tacno ,fulam zarez tu i tamo .

Nisam skoncentrisan na forumu kao recimo na poslu i naravno da i dijalekt koji koristim u privatnom zivotu ne krijem na forumu , za razliku od posla na kojem uglavnom pisem na Engleskom. Ako ces patriotizam u ovim vremenim gdje svi svojataju sve zivo trazit kroz pismo , blago nama. Sine dragi , ne mozes citat i mislit da mozes osramotit nekog na osnovu jednog posta. Prijatan dan patrioto koji pismom ne koristi sansu da izgladi ovaj jad koji je nastao medju navijacima u centralnoj Bosni i Hercegovini.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, ErosViverosViv i 31 gost.