Samo nemoj zaboravit da je to ideja lutvinog gazde..let3 je napisao/la:A ono kao da vec niste spucali 5%, pa sabili manijake u onaj čošak juga u derbiju kojio je bio za titulu, još slavili titulu Zrinjskog na kraju ko da su je oni uzelisimidobar je napisao/la:Nece se lutvinom gazdi obit o glavu nego navijacima selje.. logicno.. avlijaner se i moze samo ku*cit preko tudjih ledja...let3 je napisao/la:Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
Amar: Mrš !![]()
Sve se vraca u životu. A mogli ste gledati svoj klub u svom gradu, ko sav normalan svijet.. željovci nikad nisu morali ici u Zenicu ili neki drugi grad,da igraju svoje evropske utakmice
jbg, teška je sudbina čergaška, kad nemaš svoje adrese
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Mi bi da završi sezona ako kako možetutankamon1905 je napisao/la:Prvi na tablici nakon dva kola(stidljivo se već o tituli priča), na "kulturan" način odbili zahtjev Sarajeva za igranje na Grbavici. Ovo je željina godina. Nisu odavno imali ovoliko uspjeha u početku sezone

Treba vec pocet zakuhavat sa zeljom i ovim tupsonima ovdje, utakmica se blizi 
Pozz za dokoljenka i goata, velika konkurencija za kantu godine.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Trebali ste ih pustiti da igraju na grbaviciOsim13 je napisao/la:Slažem se, al znaš kako kažu "nek se nešta dešaje"sviunapad1010 je napisao/la:Glupog prepucavanja između sarajlica![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
DogovorenoBordoArmy88 je napisao/la:
Od sada pa nadalje i ubuduće, sve dok je dunjaluka:

Amaru i odgovara da vas može doci max. 5% na Grbavicu , tamo vas strpa u onu zdenku da gazite jedni po drugima i svima dobro

Hocete tako da se igrate ? nije ni to problem.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Mislim da čergari igraju prije nas, pa prvo njima obali.redbull93 je napisao/la:Treba vec pocet zakuhavat sa zeljom i ovim tupsonima ovdje, utakmica se blizi
Žetončino analna.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ja svakako idem na zapad kad je derby na Kosevu.BordoArmy88 je napisao/la:
Od sada pa nadalje i ubuduće, sve dok je dunjaluka:
23
Neka ga, pusti Bulla da se uvlači duboko u pitarske rektume, vidiš da je momcinu pravo krenuloDokoljenko je napisao/la:Mislim da čergari igraju prije nas, pa prvo njima obali.redbull93 je napisao/la:Treba vec pocet zakuhavat sa zeljom i ovim tupsonima ovdje, utakmica se blizi
Žetončino analna.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 jul 2019, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Za 2 kola eto vas na NAJBOLJI I NAJPERSPEKTIVNIJI stadion u BiH.Dokoljenko je napisao/la:Mislim da čergari igraju prije nas, pa prvo njima obali.redbull93 je napisao/la:Treba vec pocet zakuhavat sa zeljom i ovim tupsonima ovdje, utakmica se blizi
Žetončino analna.
GOLEM SI ČELIK
kako rade hemeroidi kod amawa?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ti bas zastranio u Bostonu.. fukare su iz Tuzle, prosjaci sa grbavice.. Nego da se nadamo, sto jel zabranjeno ?BosniaBoston je napisao/la:Bate Borisov nastupao u grupama LŠ i pitarske fukare se nadaju da ih mogu proc.Nek prime petaka ko protiv celtika i puna saka brade
Bar nam nade nije ugasila jedna uplatnica..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Goosman je napisao/la:Zna li ko pjevat?
Da organizujemo koncert na Koševu.

- dynamodresden1
Amaw silovo svog lutvu i nastao dokoljenko ,bas su ti nekako kerece ime daliDokoljenko je napisao/la:Mislim da čergari igraju prije nas, pa prvo njima obali.redbull93 je napisao/la:Treba vec pocet zakuhavat sa zeljom i ovim tupsonima ovdje, utakmica se blizi
Žetončino analna.

Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 29 jul 2019, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve su ovo strelice?BordoArmy88 je napisao/la:Goosman je napisao/la:Zna li ko pjevat?
Da organizujemo koncert na Koševu.
Pokazuju smijer za Zenicu?
💩💩
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nema vece šuge na forumu. Svugdje ono svoj nosić zavlaci, ni malo samopostovanja nema. Gdje.nestade ona zenicka raja, sto je imala do poda jaja. A ne kao ove sise, redbull i ostali...let3 je napisao/la:Neka ga, pusti Bulla da se uvlači duboko u pitarske rektume, vidiš da je momcinu pravo krenuloDokoljenko je napisao/la:Mislim da čergari igraju prije nas, pa prvo njima obali.redbull93 je napisao/la:Treba vec pocet zakuhavat sa zeljom i ovim tupsonima ovdje, utakmica se blizi
Žetončino analna.nemoj ga sputavati u tome.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Hoces mi dati autorska prava da sakupim sabrana djela dokoljenka? Nek se raja malo veseli.
A ne ko prosli put molit admine da izbrisu
A ne ko prosli put molit admine da izbrisu

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- WestTrebina
- Kontakt:
Pa dajte nam bar marku iz milosti, zakmecase oni
Dodjite za bajram, odgovori Sabra

Dodjite za bajram, odgovori Sabra

Lutvo silovo svabske naciste iz dresdena i svrsio im u usta.Posle ih grupa Manijaka prebila u centru grada i skinula ih do pasa.dynamodresden1 je napisao/la:Amaw silovo svog lutvu i nastao dokoljenko ,bas su ti nekako kerece ime daliDokoljenko je napisao/la:Mislim da čergari igraju prije nas, pa prvo njima obali.redbull93 je napisao/la:Treba vec pocet zakuhavat sa zeljom i ovim tupsonima ovdje, utakmica se blizi
Žetončino analna.
23
- WestTrebina
- Kontakt:
Trebali smo im bar ostaviti za zvake, trudili su se, zasluzili su. Rece Nam.
Ni to! Odgovori Sabra

Ni to! Odgovori Sabra

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, CAZIN, Cwirek, Direktorcic, egocentrik, ErosViverosViv, gloryhunter, Hrammm1921, mnon46, mosarajvosa83, Rauber33, THEC, Venom i 114 gostiju.