AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mislio sam da osim engelskih klubova od 7 do 15 mjesta nitko nema para da plati Susa toliko.Njegova prodaja je bas teška stvar
- Beduin
- Kontakt:
Navodno sutra na ljekarskom Leao i Duarte.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dvije muhe jednim udarcem. Još dok Silva ode (a navodno će se opet otvoriti pregovaranja sa Monacom jer im Falcao ode), stiže i Correa. Toliko o tome kako nam dovođenja ne zavise od prodaje već postojećih igrača.
Nadam se da će nas do kraja počastiti sa mister X u veznom redu.

Nadam se da će nas do kraja počastiti sa mister X u veznom redu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja nzm gdje ti to nadje, al evo ima par dana kako govoris Eriksen, nasto imas insajdere kao Rope za SMS-amuxa je napisao/la:EriXen je već dogovoren

Nego dns u 19h je izvlacenje parova za predstojecu sezonu, hajde da vidimo gdje pocinjemo
Hahaha, ma jok, negdje sam naletio na tu info pa mi bilo nemoguće i zamisliti. Čim je rupa napisao mister x on mi pade na pamet. A nije da nam nebi sjeo ko budali samar 

Il Club più titolato al mondo!
Bi, al nema od toga nista, on ode u Real sam je izjavio da zeli tamo
Možemo samo sanjati o takvim igračima, ali neka se desi domino efekt i Real pusti Modrića.
Ja se samo bojim da nam Susov ostanak ne stopira dolazak veznjaka i da se u njemu bude vidjela ta desetka. Jer koliko vidim, Milan će većinu kupovina pokriti sa prodajama igrača (neće baš u bobu pokriti sve uloženo, ali nema ni većih odstupanja).
Nije da je loše odigrao sinoć, ali nije on taj profil igrača koji treba za tu poziciju, a i svi znamo koliko je nekonstantan čitavu karijeru. Čak je i sinoć u drugom poluvremenu nestao sa mape, kao da ga nije ni bilo.

Ja se samo bojim da nam Susov ostanak ne stopira dolazak veznjaka i da se u njemu bude vidjela ta desetka. Jer koliko vidim, Milan će većinu kupovina pokriti sa prodajama igrača (neće baš u bobu pokriti sve uloženo, ali nema ni većih odstupanja).
Nije da je loše odigrao sinoć, ali nije on taj profil igrača koji treba za tu poziciju, a i svi znamo koliko je nekonstantan čitavu karijeru. Čak je i sinoć u drugom poluvremenu nestao sa mape, kao da ga nije ni bilo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Prva protiv Udinesea u gostima, nije loše..
drugo protiv Brescie
drugo protiv Brescie

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Udinese i Brescia za početak. Skudeto mjeseca avgusta je naš. 
Sad zasad se sve odvija po planu, hajde bar do petog kola da bude povoljan raspored.

Sad zasad se sve odvija po planu, hajde bar do petog kola da bude povoljan raspored.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Sarrifufna
I u cetvrtom kolu vas je sreca pomazila. Scudetto settembre je vas.rope11 je napisao/la:Udinese i Brescia za početak. Skudeto mjeseca avgusta je naš.

pocasni precjednik @ FK Formula
Osim Intera, ovo ostalo je baš pobjedivo. Koračamo i ka oktobarskom skudetu, inšalah. 
Matchday 1: #UdineseMilan
Matchday 2: #MilanBrescia
Matchday 3: #VeronaMilan
Matchday 4: #MilanInter
Matchday 5: #TorinoMilan
Matchday 6: #MilanFiorentina
Matchday 7: #GenoaMilan
Matchday 8: #MilanLecce

Matchday 1: #UdineseMilan
Matchday 2: #MilanBrescia
Matchday 3: #VeronaMilan
Matchday 4: #MilanInter
Matchday 5: #TorinoMilan
Matchday 6: #MilanFiorentina
Matchday 7: #GenoaMilan
Matchday 8: #MilanLecce
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Bit ce yebeno. Lazio, Juve, Napoli
- Sarrifufna
Hoce ako vasi budu do kasno cetvrtkom gledali pregled europa lige, a tekme sa ova tri protivnika budu petkom u 12:30.Fantasista je napisao/la:Bit ce yebeno. Lazio, Juve, Napoli

pocasni precjednik @ FK Formula
Očekivano, prvih 9/10 kola gotivno, ali zato će nas kasnije derbiji sasjeći. 
Ma koga briga, bitno da su ova početna kola pi.čkin dim i da se gradi samopouzdanje, kasnije nas niko neće moći dobiti kad se mašinerija zagrije.

Ma koga briga, bitno da su ova početna kola pi.čkin dim i da se gradi samopouzdanje, kasnije nas niko neće moći dobiti kad se mašinerija zagrije.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nego Paqueta je dosao u Milan, mozda i bude u protokolu za tekmu protiv Mancija