NK Široki Brijeg

CoDe
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la CoDe » 07 nov 2010, 23:15

Ma ovo su djeca neobrazovana ! oni , uopste neznaju sta znaci ova zastava a mozda su tliko g.lupi da slijede Hitlera i neznam zasto su i kome upucivali ovu zastavu samo znam da ako cemo biti prava drzava treba zabraniti unosenje bilo kakve zastave sem bosansko hercegovacke na fudbaske terene , jave zgrade i ostalo a kamoli ovakve !

BOZE SACUVAJ !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 07 nov 2010, 23:28

sramota...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 nov 2010, 23:34

Jadnici .. da imaju malo mozga ne bi radili ovo,al haj kao sto sam rekao danas,i Bog je digao ruke od njih.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 nov 2010, 23:36

Samo se pitam odakle ti balavci nabave tu zastavu?
Siguran sam da to nije slučajnost i da su ti balavci zadojeni mržnjom...

I kažu: Na mladima svijet ostaje... Jesu li to ta omladina na kojima ostaje ŠB?

Žalosno.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 nov 2010, 23:55

aleksandar_veliki je napisao/la:Ajde otovrite jednu temu o nacizmu na bh terenima, pa da ove nogometne malo popustimo.
e to bi tek bilo pravo njesra neka ih kad se već ne mogu ''obuzdati'' proći će ovo, dosadiće im to za koji dan ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 nov 2010, 00:00

aleksandar_veliki je napisao/la:Ako ode na njesra bice zakljucano i vozdrica.
Ma aco bas te briga nemoj zivce gubit bolje jedi pekmez :lol: do sutra navece ce se smiriti garantujem ti ;)

nbamacosmswin
Kontakt:

Post Postao/la nbamacosmswin » 08 nov 2010, 00:47

Mislim da treba pricati o nogometu, a ne o nekakvoj zastavi, uz cinjenicu da je Sarajevo danas nadigrano, i da ce isto tako biti u srijedu, zato na kladionici ulozite sve što ima na jedinicu u kupu.Sarajevo je danas dobro prošlo trebali su peticu primiti, u srijedu ce im biti dosta cetiri komada.Navijaci Sarajeva trazite krivce za svoju igru na terenu u svojim redovima, a pustite politiku, što nepricate to da vi Hrvatima birate clana presjedništva na svakim izborima, to vama nesmeta.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 08 nov 2010, 08:50

Ja kao Širokobriježanin se stidim što je se ona zastava pojavila jučer na Pecari i što su dvojica kretena privukla veću pozornost nego igrači na terenu koji su se borili kao nikada do sada i zasluženo pobjedili.
Audere est Facere

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 08 nov 2010, 09:33

M. Scofield je napisao/la:Ja kao Širokobriježanin se stidim što je se ona zastava pojavila jučer na Pecari i što su dvojica kretena privukla veću pozornost nego igrači na terenu koji su se borili kao nikada do sada i zasluženo pobjedili.
Posteno, ja sam iz Zenice, i iskreno smetaju me i zastave RH, ali ovo ovo je bilo dno dna !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 nov 2010, 09:42

Kaže se ako Bog da, al da Bg da... :|
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 nov 2010, 09:48

M. Scofield je napisao/la:Ja kao Širokobriježanin se stidim što je se ona zastava pojavila jučer na Pecari i što su dvojica kretena privukla veću pozornost nego igrači na terenu koji su se borili kao nikada do sada i zasluženo pobjedili.
potpis
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 nov 2010, 10:49

Kevin je napisao/la:
potpis
Normalno, to smeta apsolutnoj vecini ljudi, tako i meni, i moralo je biti uklonjeno i ranije i odstraniti one koji su je ponijeli sa sobom, kao i ove koji su je digli, to je tako. Eto, dobili su svoj moment slave, usli u svoj film, napravili provokaciju, izazvali reakcije, pise se o tome, pa hajde... Steta jest da se zaboravi sportski kontekst utakmice, dobra predstava i jos jedna pobjeda NK ŠB koja je mogla i treala biti i izrazenija.
Zaboravio sam cestitati i omladincima koji su takodjer i u juniorskoj i kadetskoj kategoriji bili bolji od svojih vrsnjaka iz Sarajeva.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 nov 2010, 11:53

NK Široki Brijeg

U Širokom osuđuju isticanje nacizma

Piše: M. Karačić
Ponedjeljak, 08.11.10. 11:49.

Nogometni klub Široki Brijeg najoštrije osuđuje sve stvari koje nemaju veze sa sportom pa tako i isticanje zastave s nacističkim simbolom na prvenstvenoj utakmici Široki Brijeg – Sarajevo, odigranoj u nedjelju, 7. studenoga 2010. na Pecari.

Osoba ili osobe koje se bave takvim stvarima nisu i ne mogu biti navijači NK Široki Brijeg niti žele dobro našem klubu ni gradu Širokom Brijegu pa pozivamo i ovom prigodom nadležne institucije da rade svoj posao, odnosno da, sukladno njihovim ovlastima, sankcioniraju ponašanje kakvom nema mjesta na sportskim borilištima, kao ni u modernom društvu uopće.
Neodgovorni pojedinac ili nekolicina njih takvim ponašanjem rnnarušavaju ugled i renome našega kluba, odnosno sve ono što smo učinili proteklih godina i činimo na sportskom planu i razvoju sportskih i prijateljskih odnosa, čemu svjedoče naši brojni rezultatski uspjesi i pohvale za suradnju, kako na domaćoj tako i na europskoj pozornici.

I za utakmicu sa Sarajevom NK Široki Brijeg je u okviru svojih nadležnosti kao domaćin poduzeo sve kako bi susret protekao u okvirima sportskog nadmetanja, a na zasluženoj pobjedi čestitali su nam i gosti niz FK Sarajeva.

UPRAVNI ODBOR NK ''ŠIROKI BRIJEG''
svaka čast

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 08 nov 2010, 11:58

e sad malo i o utakmici. prvo poluvrijeme slabo obe ekipe sa ponekom sansom Širokog,al zato je drugo poluvrijeme bilo odlicno i svaka cast na borbi za svoj klub...odlicna igra i zalaganje posebno su mi se svidili Wagner Roskam i Misic jer su se stalno vracali i pomagali obrani,takodjer i Dane odlican u obrani al cim treba dodat loptu to je nemoguca misija. drago mi je da je i Varea zabio gol jer nam je onakav Varea prijeko potreban,zasluzena pobjeda koja je trebala bit uvjerljivija! sad u srijedu izborit prolaz u kupu i lagano na derbi u Mostar :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 nov 2010, 12:12

Sta ba Vedranovim ?! Vedran je nas kad kazes Vedranovim ispade da je i on bio u***** ko i oni e pa nije ! ;)

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 08 nov 2010, 13:06

kevine sta je sa silicem? kakva mu je ozljeda?
a vi tamo imate temu pa tamo raspravljajte,a ovaj moderator nikako pekmez pojest da ocisti ovo smece

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 nov 2010, 14:00

bogbatina je napisao/la:kevine sta je sa silicem? kakva mu je ozljeda?
a vi tamo imate temu pa tamo raspravljajte,a ovaj moderator nikako pekmez pojest da ocisti ovo smece
šilić nagnječenje ligamenata, neznam kad ce moc,a Džidić gotov do kraja

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 08 nov 2010, 14:05

Kad je uzvrat u kupu,prolaz vam nije upitan ili će ovo ozljede biti problem

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 nov 2010, 14:07

ŠB_Fidelis nemoj mi se obracati niti me citirati.Nezelim imati ama bas nikakva posla sa ljudima kao sto ste vi.Vozdra.Kad skupis hrabrosti i kazes istinu bez .....ali i oni suu................tad bujrum.Do tada ..........
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 08 nov 2010, 14:08

Smijesan klub siroki brijeg...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Paromlinac, rishovski, WeekendOffender i 21 gost.