FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 20:03

Treba napomenuti i da smo za 12K (all inclusive) :D dobili i bolji stadion na korištenje bez klauzula bez ičega osim one da ćemo mi snošiti troškove ako bude neka šteta kao i da se zamole Horde da ne budu na jugu gdje su Robijaši što je sasvim normalno jer taj prvi uslov i jeste pravilan a drugi svakako niko ne bi tražio jug.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jul 2019, 20:06

BordoSarajevo je napisao/la:Naime, Marca prenosi da je prvi golman kluba iz Madrida zadobio povredu zgloba. On nije otputovao sa ekipom u Minhen gdje će Real pored Tottenhama još igrati protiv Fenerbahčea i Bayerna.

Tako se Courtois pridružio Luki Modriću Brahimu Diazu i Marcu Asensiju, kao i novim igračima Ferlandu Mendyju i Luki Joviću na spisku povrijeđenih igrača.
J.bote imaju li oni uopste kondicionog trenera, pa imaju mnogo povrijedjenih a nije im prvenstvo ni pocelo. :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 jul 2019, 20:07

MortemHz je napisao/la:Treba napomenuti i da smo za 12K (all inclusive) :D dobili i bolji stadion na korištenje bez klauzula bez ičega osim one da ćemo mi snošiti troškove ako bude neka šteta kao i da se zamole Horde da ne budu na jugu gdje su Robijaši što je sasvim normalno jer taj prvi uslov i jeste pravilan a drugi svakako niko ne bi tražio jug.
Nego Morto, sta je sa Bubom,hoce li potpisati ugovor...? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

File
Kontakt:

Post Postao/la File » 29 jul 2019, 20:10

Laznjak je napisao/la:
Denchi je napisao/la:12 milja nije realna cifra za Bilino de saberi se momčino, ljudi nam čine ogromnu uslugu
12000 zaradis onako za dva dana. Kakvu uslugu, ustupili ti nesto sto i oni placaju za koristenje. Nesto sto ne bi imali da im savez nije napravio, ustvati svima nama radi repke. Za dva dana 12000- usluga?
Ništa Savez ni marke nije dao za BP raspitaj se bolje u svakom slučaju ste dobrodošli imate podršku

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 20:12

Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Treba napomenuti i da smo za 12K (all inclusive) :D dobili i bolji stadion na korištenje bez klauzula bez ičega osim one da ćemo mi snošiti troškove ako bude neka šteta kao i da se zamole Horde da ne budu na jugu gdje su Robijaši što je sasvim normalno jer taj prvi uslov i jeste pravilan a drugi svakako niko ne bi tražio jug.
Nego Morto, sta je sa Bubom,hoce li potpisati ugovor...? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Trudim se da ne bude ništa od toga kao sa onim što je igrao u Hrvatskoj. :kafa:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 jul 2019, 20:13

MortemHz je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Trudim se da ne bude ništa od toga kao sa onim što je igrao u Hrvatskoj. :kafa:
Znaci onog si minirao... :rol:

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 29 jul 2019, 20:15

Svi u Hakalograd!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 20:18

File je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
Denchi je napisao/la:12 milja nije realna cifra za Bilino de saberi se momčino, ljudi nam čine ogromnu uslugu
12000 zaradis onako za dva dana. Kakvu uslugu, ustupili ti nesto sto i oni placaju za koristenje. Nesto sto ne bi imali da im savez nije napravio, ustvati svima nama radi repke. Za dva dana 12000- usluga?
Ništa Savez ni marke nije dao za BP raspitaj se bolje u svakom slučaju ste dobrodošli imate podršku
Ja ti garantujem da jeste, do prošle godine, savez je uložio 2.5M maraka u Bilino Polje a preko UEFA-e su još prebacili preko 1M KM.
Grad Zenica je uložio 3M KM ali to nije ni bitno, to je odlično kad je tako.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 20:21

Vanja8 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:LJUDI IZ UPRAVE CELIKA SU ISPALI KOREKTNI PREMA NAMA DA VISE NE MOZE.
AJDE DA I MI NAVIJACI SAD POKAZEMO DA SMO GOSPODA I U INAT DUSMANIMA NE URADITI NI JEDNU RUZNU STVAR ILI NE DAJ BOZE OSTETITI STADION A SIGURAN SAM DA NECEMO.
EVO JA CU PRVI KAD ZAVRSI TEKMA POKUPITI PAPIRE...NOVINE KOJE SAM DONIO SA SOBOM I OSTAVITI CISTU STOLICU. TOLIKO BAREM MOGU DA URADIM U SVOJE IME.
Nemoj zaboraviti ponijeti usisivac... :thumbup: :rol: :rol: :rol:
ja ću se pobrinut da cd sa "jedina zastava moja" ne stigne u NicaZe :D :thumbup: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2019, 20:40

Čelik gospodski klub. Zna moj stari za koga će navijat. :kafa: :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2019, 20:41

Ljudi mi se moramo ujediniti i svi u Zenicu napunit stadion. Vidi te koliko dušmana imamo kako se nasladjuju sto nemamo stadion a ljudi to uopšte nije toliko sramota. Roma i Lazio dijele olimpiski stadion, Milan i Inter isto, Atalanta je igrala u regio emiliji itd itd.
Meni ce sramota biti ako nas ne bude bar 8000, sta mi mozemo uraditi ? napunit stadion i to je to.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 jul 2019, 20:43

Dolazim da vas podrzim, sretno! ;)
Da prodjete dalje, nek vam Bilino bude sretno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2019, 20:43

Ja sam siguran da će bit 10ak hiljada.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jul 2019, 20:46

Pa Atalanta ce svoje domace tekme u LP igrati u Milanu na San Siru, pa nikom nista.

Pojedinima je to uspjeh, a nama je uspjeh igrati europi i boriti se za play off EL pa nek se oni dice stadionom ;)

A sto se posjete tice bice sig pun stadion, dosta ljudi koji navija za Sa iz okolnih mjesta ce doci

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 jul 2019, 20:48

Fkt više nego pošteno od uprave Čelika.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2019, 20:55

skoroalen je napisao/la:Čelik gospodski klub. Zna moj stari za koga će navijat. :kafa: :urnebes:
bolje celik nego cigani :mrgreen:
You are someone else I am still right here

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2019, 20:56

fera je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Čelik gospodski klub. Zna moj stari za koga će navijat. :kafa: :urnebes:
bolje celik nego cigani :mrgreen:
Uvijek bili bolji. :thumbup:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 29 jul 2019, 20:58

Evander je napisao/la:Za grad Zenicu najbolje bi bilo da organizuju neku fan zonu kod stadiona gdje ce se prije utakmice okupljati navijaci.
Policija bi tu lakse stvari drzala pod kontrolom, oni mogu kao grad tu fine pare zaraditi.
Izbjeglo bi se mijesanje navijaca Sarajeva sa lokanim stanovnistvom u gradu po kaficima.

Najveci problem organizacije ce biti auta koja ce dolaziti tamo. Gdje ih smjestiti?

Imaš oko stadiona more parkinga, možeš parkirati gdje ti volja.
Bujrum na utakmicu, da podržimo našeg predstavnika u evropi :bih: :bih:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 jul 2019, 21:00

Lampard8 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Za grad Zenicu najbolje bi bilo da organizuju neku fan zonu kod stadiona gdje ce se prije utakmice okupljati navijaci.
Policija bi tu lakse stvari drzala pod kontrolom, oni mogu kao grad tu fine pare zaraditi.
Izbjeglo bi se mijesanje navijaca Sarajeva sa lokanim stanovnistvom u gradu po kaficima.

Najveci problem organizacije ce biti auta koja ce dolaziti tamo. Gdje ih smjestiti?

Imaš oko stadiona more parkinga, možeš parkirati gdje ti volja.
Bujrum na utakmicu, da podržimo našeg predstavnika u evropi :bih: :bih:
Ima zeljeznicka, ima oko stadiona, ima biss torus. Fino se moze odraditi
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 jul 2019, 21:02

Preko vikenda se krvili sa Zenicanima, danas se opet volimo :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, egocentrik, jurisicduska, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 86 gostiju.