!!!MocMahale444 je napisao/la:1. Prepasti sudiju/sudije.
2. Urlati na sav glas, za svaku sitnicu se buniti.
3. Napuckati ove nase azdahe da oru po terenu.
4. Zaim, Rama i Zec.E bi trebali igrati.
Znaci unistiti ove lazne mostarce, lopove i gurbete koji velicaju ratne zlocince.
Na ex cugenzi.
LIMVO TE LJOZE![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ja osjetim nemir neki, a vi? 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Sve price koje se podmecu da je atmosfera u ekipi opet/ i dalje poljujana, da su pojedini igraci ljuti, kivni na neke su lazne, odgovorno tvrdim... Postali su mnogo cvrsci, vezaniji, vise se druze i svi imaju jedan cilj - da zajedno izgaraju u svemu... dugo nije bila ovakva atmosfera medju nama zajedno sa igracima, past ce zrinjski ubijedjen sam, dosta je tim utegnutiji nego prije. malo treba i Klub nafurati raju s nekim marketingom svi smo to utvrdili, da nas dodje pun qrac. Zeljo je zivot!
Šta kaže Banjac,nije penal na Alispahiću,nego žuti radi simuliranja,majke im se nayebem,žive ćemo vas hvatati!
SAVEZ NAPOLJE!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Sto si ti postao optimistican u zadnje vrijemeManijaci19871921 je napisao/la:Sve price koje se podmecu da je atmosfera u ekipi opet/ i dalje poljujana, da su pojedini igraci ljuti, kivni na neke su lazne, odgovorno tvrdim... Postali su mnogo cvrsci, vezaniji, vise se druze i svi imaju jedan cilj - da zajedno izgaraju u svemu... dugo nije bila ovakva atmosfera medju nama zajedno sa igracima, past ce zrinjski ubijedjen sam, dosta je tim utegnutiji nego prije. malo treba i Klub nafurati raju s nekim marketingom svi smo to utvrdili, da nas dodje pun qrac. Zeljo je zivot!
Da ti ko nije hakovao profil
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja se evo navlažioRokoko87 je napisao/la:Jel usitniloirfo je napisao/la:Nemirnoća
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Iskreno teren me raduje, ja sam zadovoljan, vise od mojih ocekivanja... neke stvari van terena se mogu diskutovati, ali drago mi je da je sezona pocela i da smo se vise fokusirali na to, a za nadati se da ce operativci biti na nivou. Puno bolje izgledamo, volim sto je cilj da imamo loptu kod sebe sto vise, brzi protok lopte, ima se sta vidjeti...LjoZee je napisao/la:Sto si ti postao optimistican u zadnje vrijemeManijaci19871921 je napisao/la:Sve price koje se podmecu da je atmosfera u ekipi opet/ i dalje poljujana, da su pojedini igraci ljuti, kivni na neke su lazne, odgovorno tvrdim... Postali su mnogo cvrsci, vezaniji, vise se druze i svi imaju jedan cilj - da zajedno izgaraju u svemu... dugo nije bila ovakva atmosfera medju nama zajedno sa igracima, past ce zrinjski ubijedjen sam, dosta je tim utegnutiji nego prije. malo treba i Klub nafurati raju s nekim marketingom svi smo to utvrdili, da nas dodje pun qrac. Zeljo je zivot!![]()
Tebe drzim kao dosta objektivnog, sta ti mislis o ovome?
Hajde Amare sutra da izginemo
- Fareus1921
- Kontakt:
Ja se samo bojim da se igrači previše ne opuste pred meč.Iako će lažni mostarci bit umorni ipak će biti opasni.Ipak vjerujem u pobjedu jer ima dosta motiva kod igrača i također očekujem najmanje 8k ljudi da oborimo lavor valjda će jednom pitari kiksat
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Kakvo opuštanje,žive za Nedelju!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Sto se tice ekipe i igre u ova dva kola mi je okej. Mogu i ja reci da sam zadovoljan. Nije perfektno, ali nije ni toliko mucno kao prosle sezone. I dalje mislim da ovo nije tim koji ce biti prvi na tabeli bez jos nekih pojacanja. Malo mi je cudno npr. ovo imamo tri stopera i za sada nista se ne radi po tom pitanju, a Bogicevica vise izdaje i snaga i evo sve neke povrede. Opet znam da u nasoj ligi mozes dovesti igraca skoro kad zelis ili na pocetku ili u pola sezone pa se nadam ce jos doci igraca. Cine mi se generalno igraci borbenijim. Sto ti kazes vezaniji su nekako jedni uz druge. Valjda to nije samo naizgled.Manijaci19871921 je napisao/la:Iskreno teren me raduje, ja sam zadovoljan, vise od mojih ocekivanja... neke stvari van terena se mogu diskutovati, ali drago mi je da je sezona pocela i da smo se vise fokusirali na to, a za nadati se da ce operativci biti na nivou. Puno bolje izgledamo, volim sto je cilj da imamo loptu kod sebe sto vise, brzi protok lopte, ima se sta vidjeti...LjoZee je napisao/la:Sto si ti postao optimistican u zadnje vrijemeManijaci19871921 je napisao/la:Sve price koje se podmecu da je atmosfera u ekipi opet/ i dalje poljujana, da su pojedini igraci ljuti, kivni na neke su lazne, odgovorno tvrdim... Postali su mnogo cvrsci, vezaniji, vise se druze i svi imaju jedan cilj - da zajedno izgaraju u svemu... dugo nije bila ovakva atmosfera medju nama zajedno sa igracima, past ce zrinjski ubijedjen sam, dosta je tim utegnutiji nego prije. malo treba i Klub nafurati raju s nekim marketingom svi smo to utvrdili, da nas dodje pun qrac. Zeljo je zivot!![]()
Tebe drzim kao dosta objektivnog, sta ti mislis o ovome?
Sve u svemu sasvim pristojna ova dva izdanja uz nedostatak realizacije u prvom kolu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kao sto sam vazda govorio trka i jaka defanziva su 80posto uspjeha ove lige. Ostalo au nijanse.
Po.meni sad za sad imamo oboje. Odbrana malo skripi al eto vidjecemo.
Takodjer osim izvlaci najbolje iz tima...poredi ovo sad i ono "svak za sebe" sto smo igrali.
Po.meni sad za sad imamo oboje. Odbrana malo skripi al eto vidjecemo.
Takodjer osim izvlaci najbolje iz tima...poredi ovo sad i ono "svak za sebe" sto smo igrali.
=\_1921_/=
Protiv nas su svi toga moramo biti svjesni a ponajviše savez.
Fokus na sebe i ići od tekme do tekme
Volimo tebe volimo tebe a njih ko **** a njih ko ****
Fokus na sebe i ići od tekme do tekme
Volimo tebe volimo tebe a njih ko **** a njih ko ****
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jeli neko ovdje sumnja da ce komsije, Zrinjski i Borac izboriti europu ove sezone?
A nama ce gledati da uceraju, kao i prosle sezone sa Radnikom.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dajte Zakarica na posudbu pa da poginemo svi kolektivno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima smisla.S obzirom da je igokea prosle godine izgubila primat nad bh kosarkom nakon par godina,sad ce se gurati da jedan srpski klub bude u europi.Cak sta vise,srpski klubovi su postali mu.do u nasoj ligi cim je igokea pocela dominirat nasom kosarkaskom ligom.Sve je povezanosamoposmatram je napisao/la:Jeli neko ovdje sumnja da ce komsije, Zrinjski i Borac izboriti europu ove sezone?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ja ne znam na koju foru ce borac biti vrhu? Pa oni su dibidus losi.BosniaBoston je napisao/la:Ima smisla.S obzirom da je igokea prosle godine izgubila primat nad bh kosarkom nakon par godina,sad ce se gurati da jedan srpski klub bude u europi.Cak sta vise,srpski klubovi su postali mu.do u nasoj ligi cim je igokea pocela dominirat nasom kosarkaskom ligom.Sve je povezanosamoposmatram je napisao/la:Jeli neko ovdje sumnja da ce komsije, Zrinjski i Borac izboriti europu ove sezone?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- invincible1921
- Kontakt:
Hajde dzeko je.bo te roma dodji i odigraj dvije sezone na Grbavici, uzeo si dosta za pet zivota ha jakerimatomic1921 je napisao/la:Dajte Zakarica na posudbu pa da poginemo svi kolektivno.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, ristagrad i 24 gosta.