Fora ti gusta, svrsim ti usta.GOAT je napisao/la:Rime su ti ocajne kao vasa grupa,proziva vas robija zar vas nije bruka ?Laznjak je napisao/la: Ugaseni prije rata, tuko vas je i moj tata
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosniaBoston
- Kontakt:
redbull i kitar denchi se prave dasa,znaju da im klubovi nisu nasa klasa
ispod za nivoa tri,nikad nece biti kao mi
ispod za nivoa tri,nikad nece biti kao mi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Dokoljenko i goat haraju zeljinim botovima haha
Prvo avatar revolucija 2, a sad uzeli casove od goata da budu pisci
Prvo avatar revolucija 2, a sad uzeli casove od goata da budu pisci

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MocMahale444
- WestTrebina
- Kontakt:
Smezuwani dokoljenko-NBA zvijezda kevin pawkewPenaltiky je napisao/la:Kako se zove knjiga?GOAT je napisao/la: uozbilji se nemoj me tjerat da ti govorim svasta.Kad budes imo nba sajt od kojeg mozes da zivis javi se,kad budes imo stranicu o nba sa 2,5 mil pratitelja javi se,kad napises knjigu o kosarci i prodas preko hiljadu primjeraka javi se,do tad dobro razmisli kad hoces da napises neznalica.I da pogledaj kolko gsw daje na plate,preko 150mil msm,znaci debelo premasuju cap jer u svakom zakonu ima rupa donki.Sad idi igraj tetris mani se kosarke.

- WestTrebina
- Kontakt:
Bicemo vam kaze zahvalni cijelog zivota, samo izaberite nas mowim vas!!!
Nasi opet kazu NE!

Nasi opet kazu NE!

Eh sad kada smo rascistili da imas diplomu i da na poslu pricas engleski de mi reci tacno kada se to u Zenici zvizdala himna, koga smo mi to ubili. Odgovor mozes i na engleskom ako si tako naviko.paulus je napisao/la:Gospodine , hocemol' kopirat diplome na pp. Nema potrebe da se blamiramo ovdje ( Ja dokazujuci ti da imam skolu iz drzave u kojoj nisi mogao kupit diplomu , ti skakajuci na druge teme ). Dok kucam na tel. i obavljam jos dvije stvari, tacno ,fulam zarez tu i tamo .ZenickiLC je napisao/la:Nekada je patriotizam najbolje pokazati njegovanjem jezika i pisma, ali ocigledno da ti kroz pravopis to neces pokazati pa pokusavas na lazima od sebe praviti veceg Bosnjana od nas iz Bistua Nuove.paulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Nisam skoncentrisan na forumu kao recimo na poslu i naravno da i dijalekt koji koristim u privatnom zivotu ne krijem na forumu , za razliku od posla na kojem uglavnom pisem na Engleskom. Ako ces patriotizam u ovim vremenim gdje svi svojataju sve zivo trazit kroz pismo , blago nama. Sine dragi , ne mozes citat i mislit da mozes osramotit nekog na osnovu jednog posta. Prijatan dan patrioto koji pismom ne koristi sansu da izgladi ovaj jad koji je nastao medju navijacima u centralnoj Bosni i Hercegovini.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- WestTrebina
- Kontakt:
Patriotizam se dokazuje pismom?
Joj sta sam ja pisama u zenici napisao, vjerovatno sam jedan od najvecih patriota na svijetu

Joj sta sam ja pisama u zenici napisao, vjerovatno sam jedan od najvecih patriota na svijetu

WestTrebina je napisao/la:Patriotizam se dokazuje pismom?![]()
Joj sta sam ja pisama u zenici napisao, vjerovatno sam jedan od najvecih patriota na svijetu![]()

Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
A cekaj jel moguce da zenicani pozivaju se na ciglane? ... jel realno,?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- WestTrebina
- Kontakt:
Ove promjene vremena ih uvjek podsjete na toPantelija je napisao/la:A cekaj jel moguce da zenicani pozivaju se na ciglane? ... jel realno,?

WestTrebina je napisao/la:Ove promjene vremena ih uvjek podsjete na toPantelija je napisao/la:A cekaj jel moguce da zenicani pozivaju se na ciglane? ... jel realno,?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Hvala komsijama s grbavice ne cemo vam ovo nikad zaboraviti
-
- Kontakt:
Pite sad lizu sto su popljuvali kad su mislili da ce igrat na šugavici fazon neka nek je u nasem gradu, nasi smo ovo ono, bolje nego da se zarazimo u cernobilu hu ha, a sad kao bolja Zenica i nije daleko, bolji stadion i teren, fuj fuj licemjeri, btw. doci cu i podrzat Sa i dobrodosli ste i nadam se da nece bit frke aBd
Momci bujrum i nemoj te zaboravit ko vas je podrzao, a ne kao za yebeno obicno saopstenje onakvu frku napraviti. Isto tako ne zaboravite ovo ni konama, ipak rivalstvo je jedno, a prezentacija lige i drzave drugo
Ma sta im ovo rece kralju

Sta mislite ko je?
a)
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Smrde ti noge
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće