Trio Kovacevic,Serbecic,Lazic beton . Ne znam da li Kova ima pravo za U21 , bili bi favoriti na EURU . Kova ,Saban,Serbecic,Mujakic ,Pidro , Djokanovic Kurdic,Mustafic . Ma min. medalja (medju 3 na EURU).
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono sto mozda neki ne vide , ali Lazicu je sad teze igrati . Igra lijevo , sto nije bio slucaj sa Mujakicem .Od toga i dolazi do zutih kartona .
Trio Kovacevic,Serbecic,Lazic beton . Ne znam da li Kova ima pravo za U21 , bili bi favoriti na EURU . Kova ,Saban,Serbecic,Mujakic ,Pidro , Djokanovic Kurdic,Mustafic . Ma min. medalja (medju 3 na EURU).

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
Dolazim da podrzim Sarajevo jer to je i moj klub, jer da nije bilo ni vas ni nas nebi nas ni bilo!
Sretno Abd da dogurate do grupne faze pa da svi na bilinom gledamo evropsku utakmice!
Dolazim da podrzim Sarajevo jer to je i moj klub, jer da nije bilo ni vas ni nas nebi nas ni bilo!
Sretno Abd da dogurate do grupne faze pa da svi na bilinom gledamo evropsku utakmice!
Čelik do groba!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Uvijek je bilo normalnih ljudi.Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zadnja izmjena: Puyol, dana/u 29 jul 2019, 23:48, ukupno mijenjano 3 puta.
Čelik do groba!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U petak Ćosić najavi zadnjeg veznog za dan-dva, prođe 3 dana i ništa. Sutra utorak, zanimljivo će biti 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa bila je milja ljudi kad smo u Travniku igrali protiv Drine. U Zenici će nas sad biti bar 1.503!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kapa dole. Ovo je nornalan insan.Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Kockoglavi
- Kontakt:
Strumfete neka ostave juznu tribinu krezubim kad im dodje ljuba alicic. Serem se na grbavicu
Milja?Giljotina je napisao/la:Pa bila je milja ljudi kad smo u Travniku igrali protiv Drine. U Zenici će nas sad biti bar 1.503!
Sjecam se radni dan bio, a bgm tamo bilo puno vise od milje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
https://sportsport.ba/fudbal/sampionski ... ine/167943Pantelija je napisao/la:Milja?Giljotina je napisao/la:Pa bila je milja ljudi kad smo u Travniku igrali protiv Drine. U Zenici će nas sad biti bar 1.503!![]()
Milja-dvije. Ne više.
Podbadanje na stranu sad, Zeničani su nam stvarno izašli u susret sa cijenom i bez ikakvog ciganluka ko nakaradna plava izdrkotina. Treba ispoštovati i njih dole zbog toga, ne divljati po stadionu i slično. To ćemo ostaviti za pogani plavi stadion kad im budemo novu tricu uskoro složili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozda je mislio milja nas bila u redu za cevapePantelija je napisao/la:Milja?Giljotina je napisao/la:Pa bila je milja ljudi kad smo u Travniku igrali protiv Drine. U Zenici će nas sad biti bar 1.503!![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav je to stoperski par Rborga kad ovakav Besim nije imao mjesta kod njih ?
Svaka cast Zenici, imaju veliki respekt od mene i ovo im necu zaboravit. Sad posteno navijati i ne bacat mrlju na nas klub.
Mozda nam Bilino fakat bude hairli.
Sto se tice manjeg kluba iz novog sarajeva, ne treba se spustat na njihov nivo, nisu nam izasli u susret i to je to.
Ubrzo ce oni trazit nasu podrsku, tako je to u zivotu a onaj ko se zadnji smije..
Mozda nam Bilino fakat bude hairli.
Sto se tice manjeg kluba iz novog sarajeva, ne treba se spustat na njihov nivo, nisu nam izasli u susret i to je to.
Ubrzo ce oni trazit nasu podrsku, tako je to u zivotu a onaj ko se zadnji smije..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Nakon što je poznato da će Sarajevo utakmicu 3. pretkola EL igrati u Zenici evo par zanimljivosti.
UEFA od domaćina traži da obezbijedi trening za gostujuću ekipu na stadionu 24h prije početka utakmice.
NK Čelik je FK Sarajevo tražio 12000KM.
FK Željezničar je FK Sarajevo tražio 48000KM za odigravanje utakmice. Dakle samo za odigravanje utakmice. Za trening dan prije tražena je dodatna suma novca. Također i za digitalne reklame oko terena je tražen dodatni novac. Što kad se sve sabere izađe na čak 60000KM.
NK Čelik je sve to timu sa Koševa dao za 12000KM. (Trening na stadionu dan prije utakmice, reklame, utakmica).
Nema više onog duha starog, vječitih rivala... nema onog šmeka... svakako da Željezničar ima pravo i treba da za sve to traži da im FK Sarajevo plati, ali sto je previše, previše je.
Uz to treba napomenuti da, kada je FK Željezničar svoje nastupe u Europi igrao na Olimpijskom Stadionu Koševo (Asim Ferhatović Hase) Općini Centar je plaćao nešto oko 10000KM za sve ovo što sada FK Sarajevo treba platiti NK Čelik.
Svaka čast NK Čelik Zenica!
Daj mi majko šibicu ..... da zapalim sugavicu....
UEFA od domaćina traži da obezbijedi trening za gostujuću ekipu na stadionu 24h prije početka utakmice.
FK Željezničar je FK Sarajevo tražio 48000KM za odigravanje utakmice. Dakle samo za odigravanje utakmice. Za trening dan prije tražena je dodatna suma novca. Također i za digitalne reklame oko terena je tražen dodatni novac. Što kad se sve sabere izađe na čak 60000KM.
NK Čelik je sve to timu sa Koševa dao za 12000KM. (Trening na stadionu dan prije utakmice, reklame, utakmica).
Nema više onog duha starog, vječitih rivala... nema onog šmeka... svakako da Željezničar ima pravo i treba da za sve to traži da im FK Sarajevo plati, ali sto je previše, previše je.
Uz to treba napomenuti da, kada je FK Željezničar svoje nastupe u Europi igrao na Olimpijskom Stadionu Koševo (Asim Ferhatović Hase) Općini Centar je plaćao nešto oko 10000KM za sve ovo što sada FK Sarajevo treba platiti NK Čelik.
#DIVOVI
sve ok brate što si napisao..al ovo zadnje ti ne treba nikakoUDHZSA je napisao/la:Nakon što je poznato da će Sarajevo utakmicu 3. pretkola EL igrati u Zenici evo par zanimljivosti.
Jucer sam navijao za Celik i zvizdao Sarajevu a sada cu platiti kartu i otici na Zapad i uzivati u Evropskoj utakmici. Navijati necu za Sarajevo ali cu pruzati podrsku aplauzom za dobre poteze i golove Sarajeva a zvizdati suparnickoj ekipi i naravno je.bat sve sudiji
Kada utakmica zavrsi svi smo mi Bosanci i Hercegovci i nebitno je ko je odakle jer to je najmanje sto dugujemo nasim sehidima koji su zivote dali braneci Zenicu i Sarajevo da imamo ovo sto danas imamo !!! Kakvo god da je - NASE JE !!!
Sportski pozdrav iz Zenice
Kada utakmica zavrsi svi smo mi Bosanci i Hercegovci i nebitno je ko je odakle jer to je najmanje sto dugujemo nasim sehidima koji su zivote dali braneci Zenicu i Sarajevo da imamo ovo sto danas imamo !!! Kakvo god da je - NASE JE !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- BordoSarajevo
- Kontakt:
MrHc je napisao/la:Jucer sam navijao za Celik i zvizdao Sarajevu a sada cu platiti kartu i otici na Zapad i uzivati u Evropskoj utakmici. Navijati necu za Sarajevo ali cu pruzati podrsku aplauzom za dobre poteze i golove Sarajeva a zvizdati suparnickoj ekipi i naravno je.bat sve sudiji![]()
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.