Kakv je Bradarić, možemo li se pouzdati u njih dvojicu u ovoj ligiledesma je napisao/la:
Top igrač, trebao je ove sezone dobit neke minutaze u senioroskom fudbalu(kup), međutim ocigledno da zeli vise da igra.
Al ste dobili odlicnog igraca!

Moderator/ica: GracanicaAA
Kakv je Bradarić, možemo li se pouzdati u njih dvojicu u ovoj ligiledesma je napisao/la:
Top igrač, trebao je ove sezone dobit neke minutaze u senioroskom fudbalu(kup), međutim ocigledno da zeli vise da igra.
On je stoper, dobar je mali. Al mislim ipak da je Hasanovic malo kvalitetniji, ako nije mozda i stariji godinu dana. Trebat ce mu nekog vremena da se privikne na seniorski fudbal, znanja ima, bio je standardan poprilicno. Skolovan igrac, ostalo je do njega. Koliko se bude trudio toliko ce i igrati. Definitivno ce vam biti od koristi.legenda reala je napisao/la:Kakv je Bradarić, možemo li se pouzdati u njih dvojicu u ovoj ligiledesma je napisao/la:
Budući učesnik Cvajte NordKonjicBOY je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija u Slavenu? Vidim nemaju pobjedu u pripremnim a igrali su protiv mahom lošijih ekipa.
Sumnjam da ce olimpik ici na tituluASD je napisao/la:U borbi za opstanak vidim Travnik, Radnik i Slaven.
U borbi za ulazak vidim Olimpik i GOŠK. Mislim da nema treće ekipe koja bi krenula.
Pa ja nekako mislim da neće niko izdvojiti neka posebna sredstva na ulazak, samo ako se nekome otvori.SMR187 je napisao/la:Sumnjam da ce olimpik ici na tituluASD je napisao/la:U borbi za opstanak vidim Travnik, Radnik i Slaven.
U borbi za ulazak vidim Olimpik i GOŠK. Mislim da nema treće ekipe koja bi krenula.
Ove sezone niko ne pretenduje bog zna na ulazak, ima par ekipa koje su igracki malo kvalitetnije Olimpik,GOŠK,TOŠK,Zvijezda, onda ima par ekipa koje ce gledat da sve kuci uzmu i ako se mogne sta nastelit tradicionalno teska gostovanja: Bratstvo,Buducnost,Orasje,Čapljina,Goražde,Travnik..ove ostale vidim u borbi za opstanak: Metalleghe,Jedinstvo,Igman,Slaven,Rudar K.,Radnik H.,nebeskasila je napisao/la:Ova sezona bas nema nekog favorita. Tesko da se moze pogoditi ko bi usao
Drug bio si na sastanku hehe RD07SMR187 je napisao/la:Ma gosk je ako se ne varam i prosli put uletio u PL u sezoni kada je konkurencija bila apsolutno nikakva. Povjerio bih im i ove sezone titulu.
Olimpik je u zadnja 2 neuspjela pokusaja osvajanja lige skrsio oko 3 miliona KM. Iz dobrih izvora znam da je stav njihove uprave da se ide na top 5, a mozda ce sljedece sezone nakon sto se oporave opet pucati na titulu
Nema potrebe. Nemaš šta objasniti.SMR187 je napisao/la:Necu ni pokusati da ti objasnim
Zadnje 4 utakmice slavena:KonjicBOY je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija u Slavenu? Vidim nemaju pobjedu u pripremnim a igrali su protiv mahom lošijih ekipa.
Ma kakva zvijezda nema sanse. Gosk mislim da ce iskoristiti. Olimpik isto ako ih krene kako treba. Tosk je sastavio finu ekipu sad dokle ce moci. Ostalo sve negdje sredina. Zvijezda mozda tu pri vrhuHMKAHH je napisao/la:Ove sezone niko ne pretenduje bog zna na ulazak, ima par ekipa koje su igracki malo kvalitetnije Olimpik,GOŠK,TOŠK,Zvijezda, onda ima par ekipa koje ce gledat da sve kuci uzmu i ako se mogne sta nastelit tradicionalno teska gostovanja: Bratstvo,Buducnost,Orasje,Čapljina,Goražde,Travnik..ove ostale vidim u borbi za opstanak: Metalleghe,Jedinstvo,Igman,Slaven,Rudar K.,Radnik H.,nebeskasila je napisao/la:Ova sezona bas nema nekog favorita. Tesko da se moze pogoditi ko bi usao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.