NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Taktičar
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 00:46

Oakland i Kansas igraju pravo zanimljivu i ujednačenu tekmu. Dvije ekipe koje niko nije očekivao u pozitivnom omjeru u ovo doba sezone. I jedni i drugi imaju pravo puno potencijala.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 00:59

Jos jedan ponisten TD Eaglesima, ali imat ce priliku ga novi postignu.

To su i uspjeli, trebaju nam dva posjeda da ih stignemo.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 nov 2010, 01:02

Bravo Viče junače. :mrgreen: Eaglesi vode 26-17. :P

Collie je pretrpio lakši potres mozga, barem tako kažu komentatori na ESPN-u.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 01:05

Hare_BvB je napisao/la:Bravo Viče junače. :mrgreen: Eaglesi vode 26-17. :P

Collie je pretrpio lakši potres mozga, barem tako kažu komentatori na ESPN-u.
Drago mi je čuti da nije u pitanju ništa ozbiljnije.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 01:09

I ovaj napad propo, mislim da je tekma gotova, cestitam Eaglesima na pobjedi i tebi Hare :D

Nevjerovatan broj penaltija... A bit ce ih jos.

EDIT: i meni je drago da nije nista ozbiljno, mislio sam da nije nesto sa kicmom, al hvala Bogu nije.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 01:17

EdinTM87 je napisao/la:I ovaj napad propo, mislim da je tekma gotova, cestitam Eaglesima na pobjedi i tebi Hare :D

EDIT: i meni je drago da nije nista ozbiljno, mislio sam da nije nesto sa kicmom, al hvala Bogu nije.
Kako ba gotova tekma? Pa ima još 10-ak minuta. Može još biti svega i svačega. Jesi li vidio danas šta Favre i Vikinzi napraviše u 3 minute?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 01:18

Taktičar je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:I ovaj napad propo, mislim da je tekma gotova, cestitam Eaglesima na pobjedi i tebi Hare :D

Kako ba gotova tekma? Pa ima još 10-ak minuta. Može još biti svega i svačega. Jesi li vidio danas šta Favre i Vikinzi napraviše u 3 minute?
Sve sam vidio, al ovo vise ne mogu gledati, pa Vick i Jackson se igraju sa nasom odbranom!

3rd za 10 yd su prosli, evo opet isto.. I OPET YEEEEEEEEEEEBEMU SVE I TO NE PASOM NEGO JE VICK PROBIO ODBRANU KILAVI SELJACI SA ALJASKE YEBEM VAM SVE SPORO

Evo 3. put za redom 3rd za 10 yd sad ako prodje, slomit cu nesto

nije ne mogu da vjerujem, retardirana odbrana nesto odbranila

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 01:35

Colts TD. Eto šanse.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 01:36

TD Jamesa, sad smo na minus 2, al posto odbrana ne moze nista zaustavit i posto su 1:50 do kraja, onda je to to.. Imamo 3 TO, ali dzaba kad imamo vaku odbranu.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 01:40

Treci pokusaj za 2-3 yd, zadnja sansa za nas.

False start 3rd za 7 !

TOOOOOOOOOOOOOOOO ODBRANA ! :D uspjeli smo obraniti, sada ce biti punt i Manning krece sa nekih 30-tak yd od nase end zone po pobjedu potreban FG ! Krece sa 25 i ima 35 sekundi, tesko !

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 01:45

EdinTM87 je napisao/la:Treci pokusaj za 2-3 yd, zadnja sansa za nas.

False start 3rd za 7 !

TOOOOOOOOOOOOOOOO ODBRANA ! :D uspjeli smo obraniti, sada ce biti punt i Manning krece sa nekih 30-tak yd od nase end zone po pobjedu potreban FG !
Koliko do kraja, dokle ste došli?
Gledam teku iz Oaklanda pa nisam skroz orjentiran o događajima na vašoj tekmi.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 01:46

18 s 3rd pokusaj na 40 yd !

Presjeceno. Jos jednom cestitke Hare.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 01:49

EdinTM87 je napisao/la:18 s 3rd pokusaj na 40 yd !

Presjeceno. Jos jednom cestitke Hare.
Bilo je do zadnje sekunde, a ti si još prije pola sahata htio odustati :)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 nov 2010, 01:51

Bravo Asante. :mrgreen:

Zaslužena pobjeda na kraju 26-24 za Eaglese (Edo, moraš se složiti :mrgreen: ). Sad smo na omjeru 5-3 i valja stići in form Giantse. :P

Ne mogu da vjerujem koliko prekršaja su napravili u zadnja dva meča. :shock: Večeras je malo falilo da izgube meč zbog toga.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 nov 2010, 01:56

Hare_BvB je napisao/la:Bravo Asante. :mrgreen:

Zaslužena pobjeda na kraju 26-24 za Eaglese (Edo, moraš se složiti :mrgreen: ). Sad smo na omjeru 5-3 i valja stići in form Giantse. :P

Ne mogu da vjerujem koliko prekršaja su napravili u zadnja dva meča. :shock: Večeras je malo falilo da izgube meč zbog toga.
Stvarno si imao dobar osjećaj u vezi Asantea. Otvorio je i zatvorio tekmu sa INT-om. Čestitke za pobjedu.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 nov 2010, 02:01

Hvala dečki. ;)

Kakvo hvatanje Forda za pobjedu Raidersa. :P

Rezultat koji ide na ruku Chargrsima. :D

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 nov 2010, 04:06

Nevjerovatno! Packersi trenutno ubijaju Cowboyse 28-0, 2 minute prije poluvremena, s tim što su upravo prisilili Dallas na fumble i napravili TD. Međutim, Cowboys RB/WR (nisam sigurna, kasno je :D) je bez sumnje bio "downed"; koljeno mu je dodirivalo tlo prije nego što je izgubio kontrolu nad loptom ali pošto su Cowboysi bili potrošili sve time out-e nisu mogli challenge-ovati ovo... Katastrofa, jako loše vođenje igre od strane Wade Phillipsa!

Haha, i sad Roy Williamsu lopta ispada iz ruke u end zoni na presmiješan način, kao da nikad lopte nije dodirnuo. Potom rookie Bryant pravi jedno jako lijepo hvatanje za TD. :D Moram ga pohvaliti iako sam bivši Packer fan. I 28-7.

Još uvijek je neobično gledati "moj" dobri, stari Green Bay i radovati se njihovim pobjedama... a u isto vrijeme željeti uspjeh nekad omraženim Vikingsima. :D Najvažnije večeras je da je Brett ostao živ :D, da još uvijek hoda, diše, galami na sudije, manage-uje utakmice i može baciti loptu. Hvala Bogu za modernu medicinu i sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva (koja on naravno ne koristi, kao ni ostali profesionalni sportisti)! :D

Percy Harvin me apsolutno oduševio večeras... taj momak u jednom momentu nakon udarca kacigom u lakat ima oteklinu veličine velikog jajeta, samo mu to malo umotaše i vrati se nazad na teren, a uz povredu članka i milion drugih "manjih" povreda, svake sedmice pokazuje visok radni moral i pruža vanzemaljski učinak. I AP je bio strašan...

Slijedeća sedmica, Chicago... Biće gutavo! Ali očekujem pobjedu.

I na kraju, mali komentar za Patriotse: Šta se dešava s Bradyjevom kosicom? :D Nekako mi malo puterasto izgleda, previše "cute"... da mu to ne dekoncentriše suigrače? NWE je jedan od mojih timova i želim im uspjeh. Zato, get a hair cut, Brady! :D
Definitions belong to the definers, not the defined

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 08 nov 2010, 12:22

Da prokomentarisem sve utakmice
atlanta-tampa gutavo do samog kraja i tampa pokazuje da nije kanta za nabijanje kao prosle godine i da bi mogli u wild card
new orleans-carolina gaženje nedoraslog protivnika koji je najgori tim u nflu
baltimore-miami mislio sam bice u 6-7 poena ali baltimore je dominirao utakmicom i trenutno jako dobro igraju
cleveland-new england nevjerovatan poraz patriotsa ali mislim da nisu u krizi vec da je ovo bilo potcjenjivanje protivnika i kad dodate nevjerovatnu utakmicu BIJELOG runing backa onda je katastrofa neizbjezna
detroit-jetsi idioti iz detroita su prosuli 10 razlike pred kraj utakmice i jetsi su se vratili iz provalije
kansas-oakland dobra utakmica i drago mi je sto je kansas izgubio jer sada san diego zaostaje samo pobjedu za njima i ocekujem raspad do kraja sezone
seatle-new york giantsi sta da kazem rastavljanje na proste faktore najboljeg tima u najgoroj diviziji. trenutno su giantsi mozda i najbolji u nflu a sigurno su najbolji u nfc konferenciji
philadelphia-indianapolis rano vodstvo orlova je bilo previse za coltse iako zamalo da se vrate
minesota-arizona napokon je proradila čarolija bretta favrea i mozda im ova comeback pobjeda dadne krila u nastavku sezone
san diego-houston WOOOOOOOOW. I FEEL GOOOD. NA NA NA NA NA NA Rivers treba biti MVP ove sezone rezerve strasne odbrana se pojavila kad je trebalo i malo srece na kraju za pobjedu pred BYE WEEK
chicago-buffalo teze od ocekivanog ali vidjeli smo dosad u sezoni da u nflu nema lagane utakmice ( pitajte saintse i new england sta misle o clevelandu)
green bay-dallas dallas je trenutno u nekoj stvari a vlasnik je obecao napraviti rezove u ekipi. nista od superbowla na svom stadionu. mozda ne mogu ni do 5 pobjeda ove sezone

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 nov 2010, 14:02

@Takticar, kako ovo ocjenjujes? http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... g-incident

Imate jako pametnog igraca u ekipi. Protiv New Englanda je namjerno gurnuo Cunninghama i dobio personal foul i umjesto 3&9 dobili ste 3&19, i nakon punta je poceo pobjednicki drive Patriotsa.
Ako se na video snimcima utvrdi da je Crowder upravu, smjeska se suspenzijica, i to malo duza.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 16:14

Zasluzena pobjeda Hare, sto jes' jes', jos bi ubjedljivija bila da nije bilo onoliko penaltija.....
Eh evo ko ce ici u PO po mom misljenju:

AFC:
1. Baltimore Ravens ACN
2. New England Patriotsi ACE
3. Indianapolis Coltsi ACS
4. San Diego Chargers ACW
5. Pittsburg Steelersi ACN
6. New York Jetsi ACE

NFC:
1. New York Giants NCE
2. Atlanta Falcons NCS
3. Green Bay Packers NCN
4. Seattle Seahawks NCW
5. Philadelphia Eagles NCE
6. New Orleans Saints NCS

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []