Zar se nije vec jednom izvino?Biscione je napisao/la:Ja bih mu samo rekao da se izvine i u znak da misli ozbiljno promijeni agenta i to bi nam bilo najbolje pojačanje.
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nisam nigdje pročitaoarminz je napisao/la:Zar se nije vec jednom izvino?Biscione je napisao/la:Ja bih mu samo rekao da se izvine i u znak da misli ozbiljno promijeni agenta i to bi nam bilo najbolje pojačanje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Daj Cavanija.
nisi imao Targetmena pravog, nisi imao kome loptu dati naprijed da ti je zadrži, zagradi se i proigra dalje...sad dovodi 2 takva + Lautaroh1a2s3o4 je napisao/la:Ja ne znam vise sta da mislim o Conteu kao treneru za ovo njegovo vrijeme u Interu. Covjek se bas kocka.
Postoje dvije mogucnosti, a to su ili fakat zna sta radi ili nam predstoji katastrofalna sezona. Bar za sada sto se igračke krizaljke tice ne odgovaraju izazovu bas sjajno. Pustis Baldea, i onda trazis zamjenu. Za nadati se da ce biti upgrade. Ikardija se rijesis, i Radju bi da prodas. Pa onda i Perisica. I sad na red dodje Politano, a za to vrijeme Candreva, D'Ambrosio i Gagliardini su mu O.K.
Pa to su 4 standarna člana prve postave.
Istini za volju ono sto i jeste valjalo protekih sezona je bila samo odbrana. Najvise problema i jeste bilo u napadu. Ali to se nece rijesiti dovođenjem dva napadaca(imali smo ih i do sada), nego nekog u veznom redu. Sa kojim također imamo problema vec nekoliko sezona, a i vidjelo se protiv ManU da tu bas nema nekih poboljsanja.
Tako da, sudeci po prve dvije pripremne utakmice, sve je isto kao i do sada. Odbrana super, ostalo sta se uradi. Ne vidi se Conteov efekt.
sa taktičkog aspekta ima smisla
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Izgleda da je dezinformacija ovo za Icardia 
Ja bih ga vratio al pod uslovom da mu kucka vise ne bude menadzer i sto kolega iznad kaze da se javno izvine svima. Al nista od toga se nece desiti...
P. S. Conte je najvazniji kotacic ovog Intera. Cudo od trenera. Samo ga treba pustit da radi...
Ja bih ga vratio al pod uslovom da mu kucka vise ne bude menadzer i sto kolega iznad kaze da se javno izvine svima. Al nista od toga se nece desiti...
P. S. Conte je najvazniji kotacic ovog Intera. Cudo od trenera. Samo ga treba pustit da radi...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa kad ga je Spalletti vratio u tim pa mu zabranio da igra utakmice dok se ne izvineBiscione je napisao/la:Nisam nigdje pročitaoarminz je napisao/la:Zar se nije vec jednom izvino?Biscione je napisao/la:Ja bih mu samo rekao da se izvine i u znak da misli ozbiljno promijeni agenta i to bi nam bilo najbolje pojačanje.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Inter ask for €80M to sell Mauro Icardi. This request has been delivered to both Juve and Napoli in the midst of diplomatic work between De Laurentiis, Giuntoli and Wanda Nara to find agreement.
But why €80M? Because Suning, according to the Corriere dello Sport, does not want to give any discount considering that Manchester United are doing the same, asking for €85M for Lukaku.
Ili neka ga ne pustaju za manje od 80 ili neka ga jednostavno na free puste.Ove opcije u sredini nemaju nikakvog smisla jer igrač sigurno ne vrijedi samo 40,50 ili 70 milja.80 je donekle pristojna cifra.
F.C. Internazionale Milano announces that a mutual contract termination agreement has been reached with Joao Miranda who will move to Jiangsu Suning. The Brazilian defender joined Inter in 2015 and over four seasons with the Nerazzurri, he made 121 appearances and scored one goal.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Zar nećemo dobit 5 mil?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ne mozes dobiti nista kad je sporazumni raskid ugovora.
Znaci Bastoni i Ranocchia jedine alternative.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Kreacionist
- Kontakt:
+ DiambrossioPuma je napisao/la:Ne mozes dobiti nista kad je sporazumni raskid ugovora.
Daj sad Balea na posudbu iz kine
po koljenima sa dvije noge Uefi 
Bez eura odradiš transfer od 100 miliona
Ne znam sto ne koriste to tako ili mozdq ne mogu..
- Kreacionist
- Kontakt:
Huska je napisao/la:Daj sad Balea na posudbu iz kinepo koljenima sa dvije noge Uefi
Pravno bi mogli, ali čini se da od toga nema ništa. Gledajući dosadašnji odnos 2 kluba, samo oni imaju koristi od intera. Inter nazalost nikakvu korist nije imao.
Ne kuzim ovo sa Mirandom i Jiangsuom,al ajde.Nit je Inter išta keša dobio nit će on ovime ostati neki faktor u reprezentaciji.
Bilo bi lijepo da je ostao,al svakako se nece previse plakat ni ovako.Ima opcija dovoljno.Prva četvorica će ionako vecinu minuta pobrat ostao ili ne ostao Miranda,a šta ostane ide Ranocchiji.Ne znam hoce li Bastoni ostajat ili ide na posudbu...
Bilo bi lijepo da je ostao,al svakako se nece previse plakat ni ovako.Ima opcija dovoljno.Prva četvorica će ionako vecinu minuta pobrat ostao ili ne ostao Miranda,a šta ostane ide Ranocchiji.Ne znam hoce li Bastoni ostajat ili ide na posudbu...
Lautaro Martinez will return from his vacation on Tuesday (longer vacation due to Copa America commitment). According to the Corriere dello Sport, Inter’s newest signing in 17-year-old Etienne Kinkoue will be in Milan on Monday for medical and contract signing.
Jel se ovo pravi trokut ljubavi Dybala-Lukaku-Icardi 
Samo u ludim snovima je Lukaku bolji igrac od Icardija, to valjda zna svako normalan ko prati fudbal. Lukaku mora prvo 10-ak kila skinuti da bi bio pokretan, u suprotnom poznavajuci talijanske stopere napravit ce masu ofanzivnih faulova.
Bolje nam je Icardija utopiti za cisti novac, mada sam misljenja da on ne zeli nigdje ici, tj da zeli ostati u Interu ali uzalud kad je uprava donijela drugu odluku.
Bolje nam je Icardija utopiti za cisti novac, mada sam misljenja da on ne zeli nigdje ici, tj da zeli ostati u Interu ali uzalud kad je uprava donijela drugu odluku.
Ajde levati prodajte više nekoga.. Tjeraj Perisica za 20, Borju za 2, Nainggolana za 25, Icardija za 50, Puscasa za 8..
To ti ga je preko 100mil i financirat s tim TOP veznjaka.
Neki dream scenario bi mi bio Cavani za 35mil, Džeko za 18mil, KeitaBalde=J.Mario+5mil, SMS=Politano+60mil
Ko zatucani idioti navalili na belgijsko drvo i stopirali sve ostalo... MOVE IT ON RETARDS
To ti ga je preko 100mil i financirat s tim TOP veznjaka.
Neki dream scenario bi mi bio Cavani za 35mil, Džeko za 18mil, KeitaBalde=J.Mario+5mil, SMS=Politano+60mil
Ko zatucani idioti navalili na belgijsko drvo i stopirali sve ostalo... MOVE IT ON RETARDS
Sky: Contacts between Inter and Roma in the last hours for the exchange of Icardi and Dzeko, the Nerazzurri have an agreement with Edin, while Mauro now is open to join Roma.
Mongoloid broj 2, samo sa lošijim first touchem, nepostojećim driblingom i kroničnim problemima s leđima.Di Marzio - Inter are serious on Ante Rebic (€40M) whose flexibility intrigues Conte.
edit. u glavi također retardiran, očekivat je barem 3-4 crvena kroz sezonu.
Ako ostane mongoloid broj 1, te uspiju dovesti u klub i mongoloida broj 2 ja utakmice ove sezone necu pogledati.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 30 jul 2019, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Da zamjene Icardia za Dzeku cak i da ovi doplate 50 mil. ja utakmice vise nebi pogleda.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.