Ni ti ni Fred se ne bi obradovali.Rooney88 je napisao/la:Razumijem ali cudna je sva ova prica oko Brune. Pa sa Unitedom su ga samo Portugalski novinari povezivali dok su Englezi uglavnom demantovali. Doduse sada svI evo bruje a u Engleskoj ili tisina ili citiraju Di Marzia.Jack je napisao/la:Zeli vam reci da Di MArzio sere a ne da je City sada blizu transfera.
SKY UK kaze da postoji interes ali da uopste nije toliki koliko to Portugalski mediji prenose. We will see.
Ali su definitivno smorili sa ovom sagom. Na kraju i ako dodje necu se moci posteno ni obradovati.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Fredu je svakako klupa
Maguire i Bruno
Di Marzio je stavio svoju reputaciju na crtu s ove 2 objave pa da vidimo
Maguire i Bruno
Di Marzio je stavio svoju reputaciju na crtu s ove 2 objave pa da vidimo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Prilicno pouzdani Marzio imao je obavjesti na foru - kako je Roma spremna za kupovinu jednog Blinda, a znamo gdje ovaj zavrsi. Nekada i skoro ugovorena situacija ne bude realizovana tik u posljednji cas, zbog raznih faktora.A mogli bi završiti bez obojice
Ovdje se ne radi o reputaciji nekakvog tabloida (svi znamo njegov kredibilitet, koji je procentualno gledajuci vjerovatno isao i preko 70 %) vec situaciju u kojoj ozbiljan izvor navodi nista manje vec dva, skoro zavrsena transfera koja se ticu jednog kluba.
Zelim reci, nemos imati takav renome i onda napraviti toliki fail. Sigurno da bi dozivio epsko degradiranje insajderskih vjestina, sto bi svakako bio neshvatljiv potez.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Manchester United, Dybala's agent in England to discuss possible transfer
https://gianlucadimarzio.com/en/manches ... e-transfer
https://gianlucadimarzio.com/en/manches ... e-transfer
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Woodward odlučio ispravljati greške preko leđa Juventusa zanimljivo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Stvarno zamjenit Lukakua za Dybalu ne opasan posao. Sve vise vjerujem u ovo . Ovu sezonu je bio prikicno los ali znamo ko je Dybala..
Zeljeznicar! 1921 !
Daj nemojte ga toliko hajpati pa nije prajm Rooney
Lik je godinama konstantno na klupi nikako da uhvati konstantu u prvih 11 u Argentini isto tako veoma rizican igrac
Eventualnim dolaskom pripremite se i na moguci scenarij Di Maria, Falcao i sl
Lik je godinama konstantno na klupi nikako da uhvati konstantu u prvih 11 u Argentini isto tako veoma rizican igrac
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Vrlo moguce i to ali bolje uzet igraca za Lunakua nego pare,jer znamo kako mi kupujemo igrace.Policeman je napisao/la:Daj nemojte ga toliko hajpati pa nije prajm Rooney
Zeljeznicar! 1921 !
To se slazem ako vec ovaj odlazi bolje bilo ko nego niko i da ide Glazerima na racune
Maguire i Bruno su kriticne pozicije da je to rijesiti sve ostalo od cirkuzanta Eda je bonus
Maguire i Bruno su kriticne pozicije da je to rijesiti sve ostalo od cirkuzanta Eda je bonus
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Jednostavna je kod nas situacija, ta dva igraca da smo konkurenti. Mada ne znam sto ne zabace na Eriksena?Policeman je napisao/la:To se slazem ako vec ovaj odlazi bolje bilo ko nego niko i da ide Glazerima na racune
- TheNorthFace
- Kontakt:
Daleko je jos ovaj deal... u principu Juveu valja, nama je OK, ali sve ovisi od Dybale kojem se ne ide iz Juvea, a kao bi za poprilicne uslove. Sto rece kolega @policeman, da ne bude novi Sanches... Flop kojeg zbog para nikome neces moci uttapiti. Inace nam grozno ide s tim latinosima, jos od ere Verona, pa do Van Gaalovih pojacanja
Ima i taj rizik naravno ali ako vec imas opciju dobiti takvog igraca za 20 miliona + Lukakua gdje bi Dybala samo preuzeo njegovu platu je po meni kocka koja se isplati. Meni je on uvijek bio igrac kojeg sam prizeljkivao u Unitedu, mozda zato navijam malo vise od ostalih da dodje. Ali kontam i skepticizam, previse smo puta fulali sa igracima ovog kalibra i rejtinga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Dobar je Dybala...aL samo ko secunda punta ...nista drugo ne moze igrati ...kakvo krilo...nesto sam skeptican da ce se snaci u brzom tempu eng lige ....poprilicno je spor igrac ...zadnje dvije god opasno stagniro .....sve u svemu i jedni i drugi se rjesavaju igraca koje nemajuu svojim planovima ....ko ce bolje proci vrijeme ce pokazati
Ne znam bas da je 17/18 stagnirao, 22 komada u ligi nije malo. Ali razumijem sta zelis reci. Na prvu se stice dojam da United prolazi dosta bolje u ovom dealu, ako do njega uopste dodje, ali u sustini, kako i sam kazes, radi se o dva ipak dobra igraca koji nisu u planovima klubova gdje igraju. Juve ima vece sanse bolje da prodje jer je dominantan u ligi pa je Lukakuu lakse uklopiti se i biti od koristi.jelle je napisao/la:Dobar je Dybala...aL samo ko secunda punta ...nista drugo ne moze igrati ...kakvo krilo...nesto sam skeptican da ce se snaci u brzom tempu eng lige ....poprilicno je spor igrac ...zadnje dvije god opasno stagniro .....sve u svemu i jedni i drugi se rjesavaju igraca koje nemajuu svojim planovima ....ko ce bolje proci vrijeme ce pokazati
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
17 na 18 je odLicno poceo ...i onda se poprilicno izgubio ...u velikim tekmama je nesto tipa Higuaina.....ja ga gotivim i ne podrzavam ovaj deal ...al et...nadam se da dolaskom Lukakua odlaze Mandzo i Debeli .....i da do kraja prelaznog dodje nekp tipa Erikson ..samo u tom scenariju bi bil zadovoljan ovom razmjenom ....a vama ako ga uparite s Rashom i Pogbom iza moze radit cuda ....dok su bili kod nas cuda su radili
Ja se sve nadam da ce Alexis proraditi 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dybala je vanserijski tehnicar koji se fintama, u mjestu, za cas moze osloboditi dva cuvara. Nevjerovatna kontrola lopte te ubitacna ljevica.
Idealna bi bila ta slobodna rola i prostor za kombinacije sa Labilnim ispod dva spica, obzirom da ima urodjen taj kreativni duh, sto se i vidi vec u pri prvom kontaktu.
Idealna bi bila ta slobodna rola i prostor za kombinacije sa Labilnim ispod dva spica, obzirom da ima urodjen taj kreativni duh, sto se i vidi vec u pri prvom kontaktu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 31 jul 2019, 08:21, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Mislim da Higuain odlazi bez obzira na Lukakua.
Vidjet cemo sta je Ed zamislio i moze li to Ole izvesti na terenu. Dybala bi mogao biti ogromno pojacanje Unitedu a moze zavrsiti kao i Di Maria, Falcao, Alexis... ne ide nama bas sa ovim velikim pojacanjima.
Sretno, iskreno zaista, od mene i Lukakuu. Nimalo mrzak igrac i veliki borac na terenu, za njega sam siguran da u Italiji moze ici 20+ u sezoni.
Vidjet cemo sta je Ed zamislio i moze li to Ole izvesti na terenu. Dybala bi mogao biti ogromno pojacanje Unitedu a moze zavrsiti kao i Di Maria, Falcao, Alexis... ne ide nama bas sa ovim velikim pojacanjima.
Sretno, iskreno zaista, od mene i Lukakuu. Nimalo mrzak igrac i veliki borac na terenu, za njega sam siguran da u Italiji moze ici 20+ u sezoni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Tu rolu je prosle sezone igrao u Juventusu jako loshe ...dje imo slobodu iza spiceva ....rekao sam ...jedino kao drugi povuceni napadac je igro ozbiljan fudbal ...on na 3o m od gola je neupotrebljiv ....Asteriks je napisao/la:Dybala je vanserijski tehnicar koji se fintama, u mjestu, za cas moze osloboditi dva cuvara. Nevjerovatna kontrola lopte te ubitacna ljevica.
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 31 jul 2019, 08:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.