AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Svako ima pravo na misljenje i to treba postovati. Pirlo je otisao u Juventus dzabe a bio je star 32, sad treba dovesti hobita sa 34, jos ga platiti. A Pirlo je bio spejs satl za njega. Mister predpredpredasistencija!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ok naravno da svak ima svoje misljenje, al eto kad vec spominjes Pirla koliko je on to imao aaiatencijq?
Uopste nije bit u asistencijama, nema ni Pjanic puno, skupi ih 5-6 zbog kornera, ali njihova uloga na terenu je skroz nesto drugu i tu su daleko ispred sve ijednog naseg veznog trenutno
Uopste nije bit u asistencijama, nema ni Pjanic puno, skupi ih 5-6 zbog kornera, ali njihova uloga na terenu je skroz nesto drugu i tu su daleko ispred sve ijednog naseg veznog trenutno
- Beduin
- Kontakt:
Dugo nismo od Intera kupili sta povoljno, a da kasnije postane wc igrac. Znali smo im ukrasti igraca kao nikome vala. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidili smo lani kakav je njegov doprinos ekipi kad im je otisao wc igrac. Pogubili se svi, hobit pogotovo.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nego Theo Hernandez je dns na stakama dosao u clinucu madonina na preglede, tesko da ce on biti spreman do pocetka sezone
Tako nasi lijece pa nam onda igraci se povrijede prije nego se vrate, Conti, Caldara ittdSonVolt je napisao/la:A izašao bez štaka. Valjda ga izliječili
Izašao je i sa štakama. 
Ovo kod njega je ozbiljnija povreda jer još uvijek ne može stati na nogu, ništa od njega do početka sezone. Al' haj, ako nam ičega ne fali, ne fali nam lijevih bekova.
Nije kraj svijeta, preživjet ćemo bez njega tih prvih par kola.
Evo sad i ovaj Leao ide na produženi odmor, ništa od treninga. Gdje je sad ovaj bio u pm, pa mu treba odmor? Kod nas će se sva pojačanja sresti par dana prije početka lige, sreća pa su bar lakše utakmice.

Ovo kod njega je ozbiljnija povreda jer još uvijek ne može stati na nogu, ništa od njega do početka sezone. Al' haj, ako nam ičega ne fali, ne fali nam lijevih bekova.

Evo sad i ovaj Leao ide na produženi odmor, ništa od treninga. Gdje je sad ovaj bio u pm, pa mu treba odmor? Kod nas će se sva pojačanja sresti par dana prije početka lige, sreća pa su bar lakše utakmice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ne znam da li je iko od vas imao problema sa zglobom i svaki dr. ce preporuciti da se sto manje oslanjas na tu nogu kako bi sto prije "proslo" i preporucuju se stake tako da mislim da bi trebao biti spreman za mjesec dana.
Silva sto prije ode u Monaco i Correa ce u Milan tako da nadam se da ce se to desiti u ovih 7 dana.
I dalje je veliki upitnik iznad veznog reda (motora ekipe) jer bez makar 1 odlicnog veznjaka a i 2 ne bi bila od viska tesko da.mozemo biti bolji nego prosle sezone, osim ako trener nekom magijom ne izvuce vise nego sto oni mogu i znaju
Silva sto prije ode u Monaco i Correa ce u Milan tako da nadam se da ce se to desiti u ovih 7 dana.
I dalje je veliki upitnik iznad veznog reda (motora ekipe) jer bez makar 1 odlicnog veznjaka a i 2 ne bi bila od viska tesko da.mozemo biti bolji nego prosle sezone, osim ako trener nekom magijom ne izvuce vise nego sto oni mogu i znaju

Neće znati kako i gdje hodaju, niti koju poziciju igraju, sudarat će se po terenu. Svi na nekakvim odmorima
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Makar ce doci odmorni 

free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ja sam isto bio takvog misljenja, ali onda kad pogledam osvajaca lige prvaka i vidim u sredinigambler1899 je napisao/la:Ne znam da li je iko od vas imao problema sa zglobom i svaki dr. ce preporuciti da se sto manje oslanjas na tu nogu kako bi sto prije "proslo" i preporucuju se stake tako da mislim da bi trebao biti spreman za mjesec dana.
Wijnaldum ---Fabinho---Henderson
skontam da je definitivno do trenera.

- Fantasista
- Kontakt:
Ne kontam kakav odmor ima crnjo kad je bio sa Lilom na pripremama.
Ma valjda je bio na onom U20 takmičenju, ali ne znam ni kad je to bilo ni kako je onda počinjao pripreme sa Lilom. Bitno da se svi odmaraju kad potpišu za Milan. 
Kessie i Benaser tek za 10 dana dolaze. Makar je Paqueta tu, možda dobije koju minutu u subotu. A taman da vidimo i gdje će ga Giampaolo koristiti.

Kessie i Benaser tek za 10 dana dolaze. Makar je Paqueta tu, možda dobije koju minutu u subotu. A taman da vidimo i gdje će ga Giampaolo koristiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ne vherujem da je dobio neku duzu pauzu, i ovi nasi su sad na nekom odmoru, jer je vec igrao na pripremama za Lile cak je bio i strijelac cini mi se protiv Braga.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo će biti spreman za mjesec dana, to su zadnje vijesti. Dakle propustit će prve dvije utakmice i to je to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sa Hernandezom ne treba žuriti, da se nebi ponovio Conti. 10-15 dana ne igra neku ulogu, bolje da se oporavi kako treba nego da ponovo se povrijedi. E sad ovako odmorni, bez priprema, sve mi miriše na poljsku bolnicu San Siro
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
To je takmičenje završeno 15. juna, a Portugal je ispao u grupnoj fazi, zadnju tekmu odigrali protiv Južne Afrike 31.5 (znači prije tačno dva mjeseca) gdje je baš Leao postigao gol za Portugal.rope11 je napisao/la:Ma valjda je bio na onom U20 takmičenju, ali ne znam ni kad je to bilo ni kako je onda počinjao pripreme sa Lilom. Bitno da se svi odmaraju kad potpišu za Milan.
Tako da produženi odmor nema nikakve logike, ako je to nekih par dana zbog premještaja i tako tih zajebancija, pa i razumijem, al' sve više je bezobrazluk.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Durate je isto stigao i trenutno je na medicinskim pregledima.
Sad cekati da prodaju Silvu pa da se vidi Correa i onda valjda nam prirede neko dobro iznenadjenje za kraj
Sad cekati da prodaju Silvu pa da se vidi Correa i onda valjda nam prirede neko dobro iznenadjenje za kraj
Leao je i zvanicno nas, potpisao je ugovor na 5 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.