Fin si momčina ali ti je moj savjet da ne budeš isključiv, od svake vrste se može imati koristi.harden je napisao/la:Citirao si sebe kraljuASD je napisao/la:Prije toga se slikaj s njom.harden je napisao/la: Ma za rodjendanski poklon.
Današnje sponze vole Jack.![]()
Ja ne volim sponze, samo cedne bosnjakinje dolaze u obzir
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?
"We need to suffer. And we need to fight."
De slikaj svega ti. Pa ćemo neštoCaptain4 je napisao/la:Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Isto mi je bilo. Može se to prepraviti, svako ko radi popravku će ti to lagano srediti. Doduše, morat ćeš keširati oko jojeCaptain4 je napisao/la:Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Djeca mi yebala mater.Penaltiky je napisao/la:De slikaj svega ti. Pa ćemo neštoCaptain4 je napisao/la:Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?
Ne bi bilo prvi put, jednom sam displej zamijenio za 2 L jabukeDerdiyok je napisao/la:Helci nek donese gajbu i zavrsice mu to za sekundu
Captain4 je napisao/la:Djeca mi yebala mater.Penaltiky je napisao/la:De slikaj svega ti. Pa ćemo neštoCaptain4 je napisao/la:Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?![]()
Ma lagano to, koji laptop?
Znači ovaj dio što čuva monitor je labav.
Ma lagano to, koji laptop?[/quote]
Neki Acer pojma nemam.
Penaltiky je napisao/la:[
Djeca mi yebala mater.![]()
Ma lagano to, koji laptop?[/quote]
Neki Acer pojma nemam.
Razumijem, vidim, al koji je laptop.Captain4 je napisao/la:Znači ovaj dio što čuva monitor je labav.
Otvoriš laptop, skineš displej komplet.
Displej izvadiš iz jednog nosača/baglama i drugi, vragiš drugi i tjt. Nek displej nije puko.
acer es1-512Penaltiky je napisao/la:Razumijem, vidim, al koji je laptop.Captain4 je napisao/la:Znači ovaj dio što čuva monitor je labav.
Otvoriš laptop, skineš displej komplet.
Displej izvadiš iz jednog nosača/baglama i drugi, vragiš drugi i tjt. Nek displej nije puko.
znači popravak oko stoju dođe, nisam neki stručnjka bojim se da ću još više razjebat.
E moj Derdioče odavno sam ja u paktu sa šejtanima.Derdiyok je napisao/la:Najveći problem su te mrve na deki. Hoće da ograiše.
Hvala ti puno kralju.Penaltiky je napisao/la:puno je stoja, ja sam 120-150 uzimo za puknut displej
Captain4 je napisao/la:Hvala ti puno kralju.Penaltiky je napisao/la:puno je stoja, ja sam 120-150 uzimo za puknut displej
https://www.olx.ba/artikal/26692374/dij ... 2-es1-531/
Pitaj koliko samo taj okvir od displeja.
RSB

Ja da sam ustaša ja bi se ogradio od ove Kolindine izjave ...ma bi djeteta mi ...prećerala je baš , jes Gospe mi
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
A jest ljepo raditi nocnu smjenu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.