Otkad je otišao smrad Gazidis, a njegovo mjesto preuzeo Raul Sanllehi.ItsRamiz je napisao/la: kako edu dodje pozitivne se stvari desavaju
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tierney dolazi u arsenal. On je jedan koliko znam od najvecih mladih talenata kada su lijevi bekovi u pitanju.
Mozda nece odmah od starta biti prvi izbor ali vjerujem da ce kroz koju utakmicu ako sve bude po planu uzeti svoje mjesto u startnoj.
Ono što mene zanima je sta onda sa kolasincem? Veliku platu ima da bi samo sjedio i cekao kao drugi ili treci izbor.
Da li ce ga se pokušati prekomandovati u stopera i da je to jedan od razloga manjka povezivanja sa stoperima?
Jer arsenalu prakticno fali ne jedan nego cak i dva stopera. Naročito ako se bude igralo u formacijama sa trojicom nazad
Mozda nece odmah od starta biti prvi izbor ali vjerujem da ce kroz koju utakmicu ako sve bude po planu uzeti svoje mjesto u startnoj.
Ono što mene zanima je sta onda sa kolasincem? Veliku platu ima da bi samo sjedio i cekao kao drugi ili treci izbor.
Da li ce ga se pokušati prekomandovati u stopera i da je to jedan od razloga manjka povezivanja sa stoperima?
Jer arsenalu prakticno fali ne jedan nego cak i dva stopera. Naročito ako se bude igralo u formacijama sa trojicom nazad
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kolasinac kao stoper hahaha pa primali bi po utakmici 5 golova sa njim i mustafijem
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Izgleda da se papiri neće stić završit do večeras pa ništa od Pepa protiv Angersa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nek bude spreman protiv Njukaša i ja zadovoljan
Btw Pepe nije nikad u 5 sezona imao profesionalnu povredu navodno, ali za sve postoji prvi put u Arsenalu

Btw Pepe nije nikad u 5 sezona imao profesionalnu povredu navodno, ali za sve postoji prvi put u Arsenalu

Ma ne bi on igrao protiv Angersa i kad bi bili papiri gotovi, lik se tek vratio sa odmora.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Veceras neće biti Ceballosa, Ozila, Lacazetta, Kolasinaca i Torreire
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
“There’s nothing in it. There has been no contact with Roma or any other Italian club.”
- Shkodran Mustafi's agent on transfer speculation.
- Shkodran Mustafi's agent on transfer speculation.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I ja sad citam. Ne mora Roma, nek ide bilo gdje, a nadam se da Arsenal ne ocekuje vise od 20M jer vise nikad nece dobiti za tog lika.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Daj nam Bože zvjerku na stopera
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Naletio sam na statisku koja nam se neće svidjeti 
Pepe je drugi najfauliraniji igrač u Ligi1, vjerovatno iza Neymara

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svaki dribler je takav. Jednostavno ih mlate najvise.Brokula je napisao/la:Naletio sam na statisku koja nam se neće svidjeti
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Među onima koji sami sebe fauliraju u pokušaju driblinga, mogućeanell je napisao/la:Sigurno je Iwobi među prvim u PL.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://www.vipleague.lc/1-angers-vs-ar ... -streaminganell je napisao/la:Prenosi li ko ovo sranje?
Koja je svrha ove utakmice uopste?
xhaka je najgori i u ovoj utakmici, hajde ceballose i toreira nabijte ga nogom allaha vam
pozdravljam vas na streamu vi nistaAA23 je napisao/la:https://www.vipleague.lc/1-angers-vs-ar ... -streaminganell je napisao/la:Prenosi li ko ovo sranje?
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.