kakve su kahve tamSarrifufna je napisao/la:@Kaunas, samo Zustimmung uzmi i ne brini.
Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
- Sarrifufna
skupe i kratkeVarg je napisao/la:kakve su kahve tamSarrifufna je napisao/la:@Kaunas, samo Zustimmung uzmi i ne brini.
pocasni precjednik @ FK Formula
Jel moram slati u ZAV u Keln ili to mogu uraditi u uredu za strance u gradu u kojem sam?Sarrifufna je napisao/la:@Kaunas, samo Zustimmung uzmi i ne brini.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Sarrifufna
Ausländerbehörde u gradu u kojem si trenutno.Kaunas je napisao/la:Jel moram slati u ZAV u Keln ili to mogu uraditi u uredu za strance u gradu u kojem sam?Sarrifufna je napisao/la:@Kaunas, samo Zustimmung uzmi i ne brini.
Hvala drug, pomogao si mi puno.Sarrifufna je napisao/la:Ausländerbehörde u gradu u kojem si trenutno.Kaunas je napisao/la:Jel moram slati u ZAV u Keln ili to mogu uraditi u uredu za strance u gradu u kojem sam?Sarrifufna je napisao/la:@Kaunas, samo Zustimmung uzmi i ne brini.
15.10.2013.
- Barbarossa
- Kontakt:
Slovenci i Hrvati imaju potencijalno oko 400 000 radno sposobnih ljudi iz BIH koji bi vrlo rado prihvatili njihove radne vize , ako mene statistike ne lažu tako je nekako
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Gumistucna
- Kontakt:
Ljudi ,ima li neko da bi htio pomoc u pp ,na temu odlaska u Njem, od samog pocetka tj trazenja posla to odlaska tamo ,i td itd.
Ko se javi plaćam pivu kad bude u Srebreniku
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
ja ti mogu prof. njemačkog preporučit iz sela pored SrebrenikaGumistucna je napisao/la:Ljudi ,ima li neko da bi htio pomoc u pp ,na temu odlaska u Njem, od samog pocetka tj trazenja posla to odlaska tamo ,i td itd.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ja mu znam jednog tacno iz srebrenika preporucitPenaltiky je napisao/la:ja ti mogu prof. njemačkog preporučit iz sela pored SrebrenikaGumistucna je napisao/la:Ljudi ,ima li neko da bi htio pomoc u pp ,na temu odlaska u Njem, od samog pocetka tj trazenja posla to odlaska tamo ,i td itd.
- Fantasista
- Kontakt:
Tinja metropola.
- Gumistucna
- Kontakt:
ja nisam nigdje naveo da trazim ucenje stranog jezika , nego pomoc oko nekih drugih stvari , al uvijek se neko nadje ko ce radije pametovatiPenaltiky je napisao/la:ja ti mogu prof. njemačkog preporučit iz sela pored SrebrenikaGumistucna je napisao/la:Ljudi ,ima li neko da bi htio pomoc u pp ,na temu odlaska u Njem, od samog pocetka tj trazenja posla to odlaska tamo ,i td itd.
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Sta tacno zelis druze ? Predaj za vizu odmah, uci jezik i trazi posao. Ako imas fakultet malo je drugacije.
Momak je rega, fino ti ponudio preporuku za ucenje jezika.Gumistucna je napisao/la:ja nisam nigdje naveo da trazim ucenje stranog jezika , nego pomoc oko nekih drugih stvari , al uvijek se neko nadje ko ce radije pametovatiPenaltiky je napisao/la:ja ti mogu prof. njemačkog preporučit iz sela pored SrebrenikaGumistucna je napisao/la:Ljudi ,ima li neko da bi htio pomoc u pp ,na temu odlaska u Njem, od samog pocetka tj trazenja posla to odlaska tamo ,i td itd.
Kada dodjes u DE i odradis barem godinu tvoj odgovor na komentar ce biti: Hvala na javljanju i preporuci. Trenutno zaista ne trazim profesora. Ako se nesto promijeni rado cu ti se javiti.
Inostranstvo ubija ono nekulturno i divlje u nama I to je na ‚ljudskom‘ planu mozda i ono najbitnije.
Topli pozdravi iz DE
4-IN-A-ROW
@emir_ objasnio. Hvala!Gumistucna je napisao/la:ja nisam nigdje naveo da trazim ucenje stranog jezika , nego pomoc oko nekih drugih stvari , al uvijek se neko nadje ko ce radije pametovatiPenaltiky je napisao/la:ja ti mogu prof. njemačkog preporučit iz sela pored SrebrenikaGumistucna je napisao/la:Ljudi ,ima li neko da bi htio pomoc u pp ,na temu odlaska u Njem, od samog pocetka tj trazenja posla to odlaska tamo ,i td itd.
Da bog da mu niko nikad ne pomogao kad je seljacina.
Boze sacuvaj odgovora.
Haj ti Gumistucna ostani u Srebreniku tu i pripadas u najboljem slucaju.
samo PodorasjeFantasista je napisao/la:Tinja metropola.
dobre guzove ima Belma
Kad zatrepće srce u BošnjakaVarg je napisao/la:3 sekunde sam od plave karte, samo da rečem ja a men se neide
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koja struka buraz i koji nivo jezika zadovoljavas? Sretno grabi to i dvicaVarg je napisao/la:3 sekunde sam od plave karte, samo da rečem ja a men se neide
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarrifufna
kakav ba nivo i struka, covjek profesor njemackog i bog za rad (sa) jezikom 
jezikom zadovoljavam nema mi ravnogSabinho je napisao/la:Koja struka buraz i koji nivo jezika zadovoljavas? Sretno grabi to i dvicaVarg je napisao/la:3 sekunde sam od plave karte, samo da rečem ja a men se neide![]()
ma prof sam njemackog al bošnjak u duši
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta ces tamo ako ovde fino zaradjujesVarg je napisao/la:jezikom zadovoljavam nema mi ravnogSabinho je napisao/la:Koja struka buraz i koji nivo jezika zadovoljavas? Sretno grabi to i dvicaVarg je napisao/la:3 sekunde sam od plave karte, samo da rečem ja a men se neide![]()
![]()
ma prof sam njemackog al bošnjak u duši
A i ako se zarati, budes prevodilac, opet lova do krova
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.