FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nazirul se neki potencijalni protivnici u play offu?? Kakve nas ekipe mogu zapasti ako prođemo BATE, zna li se bar nešto sad? 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
a ko je ovaj Boris što je njegov BATE

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Protiv Torpeda će sigurno odmoriti gotovo cijelu ekipu, to je ubjedljivo najgora ekipa gledajući tabelu u prvenstvu, tako da će sigurno biti spremni za Zenicu. Na našoj je strani to što će teško izbaciti iz glave da su blizu bili prolaska u treće pretkolo lpBordoSarajevo je napisao/la:BATE igra 03.08 protiv Torpeda Minsk, pa onda 08.08 protiv nas, pa 10.08 opet ligašku tekmu, vjerovatno će ta tekma im biti 11.08, valjda se maximalno istroše.
Sutjeska-LinfieldBordoSarajevo je napisao/la:Nazirul se neki potencijalni protivnici u play offu?? Kakve nas ekipe mogu zapasti ako prođemo BATE, zna li se bar nešto sad?
Maccabi-Suduva
Ararat-Saburtalo
Piast-HJK
Ludogorets-TNS
Dudelange-Nomme Kalju
Sheriff-AIK/Maribor
Slovan-Dundalk
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
duplakruna46
- Kontakt:
A jbte... Sa svima se moze igrati osim mozda sa Maccabi i Ludogorets!THEC je napisao/la:Sutjeska-LinfieldBordoSarajevo je napisao/la:Nazirul se neki potencijalni protivnici u play offu?? Kakve nas ekipe mogu zapasti ako prođemo BATE, zna li se bar nešto sad?
Maccabi-Suduva
Ararat-Saburtalo
Piast-HJK
Ludogorets-TNS
Dudelange-Nomme Kalju
Sheriff-AIK/Maribor
Slovan-Dundalk
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dizdarevic
Sabanovic,Kurdic,Ciskusic,Islamovic
Djokanovic ,Mustafic
Saric(Zenica) , Salcin,Krste
Hasancic(Guzina)
Ko kaze da ne moze 10 Akademaca . ovako protiv Bate u Zenici .
Sabanovic,Kurdic,Ciskusic,Islamovic
Djokanovic ,Mustafic
Saric(Zenica) , Salcin,Krste
Hasancic(Guzina)
Ko kaze da ne moze 10 Akademaca . ovako protiv Bate u Zenici .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da nam je kompletna ekipa pofajtali bi se pravo, ovako tesko, ali ne i nemoguce.
Naprijed Saraj'vo.
Naprijed Saraj'vo.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nemoj , samo bez povreda , molim . Yebiga nije nam sudjeno da odigramo komletni .scudetto89 je napisao/la:Ma nisu liverpool brate dragi poginut na terenu, cuda su moguca u fudbalu, ako ispadnemo uzet cemo opet fine pare, okrenut se PL , pa cemo vidjeti za sljedece kvalifikacije , uz dobra pojacanja mozemo nesto pokazati na evropskoj sceni, suprotno opet ce nam se ponoviti ova godina
Moramo se ugledati na susjede dinamo ljudi fkt, neka nam oni budu primjer kako se to radi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Top ekipe, kad bi prošli u PO, strašna prilika za grupe, pa kad bi i najjačeg dobili. Sa svima možemo ukrstit rogove.THEC je napisao/la:Sutjeska-LinfieldBordoSarajevo je napisao/la:Nazirul se neki potencijalni protivnici u play offu?? Kakve nas ekipe mogu zapasti ako prođemo BATE, zna li se bar nešto sad?
Maccabi-Suduva
Ararat-Saburtalo
Piast-HJK
Ludogorets-TNS
Dudelange-Nomme Kalju
Sheriff-AIK/Maribor
Slovan-Dundalk
FK Sarajevo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bez veznog reda ne bi pobijedili ni Nome Kaljužu, a kamoli Bate-a. Da je kako Slobodu dobiti, al i to teško. Trenutno imamo najlošiji vezni red u ligi, ustvari nemamo ga nikako
Bas nemamo sreće sa povredama, ne pamtim da nam se otvorilo da u playoffu imamo ovako slabe ekipe... Dajte him inekcije svjema, i Stanoji ćale od Ulkera.
Bas nemamo sreće sa povredama, ne pamtim da nam se otvorilo da u playoffu imamo ovako slabe ekipe... Dajte him inekcije svjema, i Stanoji ćale od Ulkera.
Ima opcija i za ZenicuGiljotina je napisao/la:Grupnu fazu igrat ćemo u Zagrebu.midzuka je napisao/la:Mirišem grupu, mada odavno nisam bio euforičan, sad jesam i iskreno me strah.
Ja sam se nadao bateu od pocetka cine mi se slabiji. Postoje kakve takve sanse da ih izbacimo steta za sve ove povrede u punom sastavu da smo bile bi nam sasvim solidne sanse za PO.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako mislite u grupnu fazu, bez da pobijedite nekog Bate-ovog kvaliteta. Ovo je odlicna prilika za nas, u fudbalu je sve moguce!
1946~
Ma ko kod daje dosao, isti mi qurac.
Ni jedne ni druge ne znam, a ni vecina nas.
Treba igrati bez straha, pa je moguce sve. Sto bi rekli, lopta je okrugla
Ni jedne ni druge ne znam, a ni vecina nas.
Treba igrati bez straha, pa je moguce sve. Sto bi rekli, lopta je okrugla
5. augusta (ponedjeljak) izvlacenje parova za play off pa cemo znati i tu sta nam je moguci zadatak ako prodjemo bate.
Zna li neko hoce li prije ponedjeljka biti izvlacenje opet onih grupa ko s kim može igrati s obzirom da su poznati parovi treceg pretkola u tom sampionskom putu i u LP i u EL.
Zna li neko hoce li prije ponedjeljka biti izvlacenje opet onih grupa ko s kim može igrati s obzirom da su poznati parovi treceg pretkola u tom sampionskom putu i u LP i u EL.
JURIŠ
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog smo na terenu izgledali upravo onako kako sam napisao, a takve utakmice smo do sad u pravilu gubili. Kasnije sam pohvalio ono što je bilo, jer za promjenu smo u takvoj postavci znali šta hoćemo. Ne razumijem u šta pojedinci gledaju i kako naopako prihvataju realan komentar. Nije bio debakl protiv Celtica, pa ne znam šta su pojedinci analizirali/kritikovali/hvalili to, kad taj Celtic nije mjerilo jer su druga galaksija? Rekao sam da će ih Rosenborg izbaciti, a BATE je jači od nas, ekipa i stil koji nam ne leži, i ispast ćemo, bez debakla.skoJaa je napisao/la:Pred Celtic si govorio da nam se sprema debakl, protiv Zrinjskog si govorio da gubimo. Nadam se da ce ti i sada prognoze biti tacne kao ove.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne kontam šta imamo pratiti ovo kad ćemo svakako ispasti s kim god budemo igrali jer su obje ekipe mnogo jače od nas.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da je kako odgoditi ovu protiv Slobode , mogao bi se dobar tim sastaviti . Kovacevic , Serbecic,Lazic (TOP) , lijeva strana Letic , Milanovic (dobra), desno Sabanovic,Hebibovic(solidno) , sredina jeste problematicna , ali ima ih Gavric , Djokanovic , Krste , Tatar , a protiv Laznih su usli Mustafic i Kurdic , solidni bili . Tu ce trebati dusu ispustiti , trcati ,pokrivati ,faulirati i tu bih izvrsio sve 3 izmjene (ako ne bude problema , valjda smo ispucali sve povrede). mozda umjesto klasicnog napadaca u pocetku da igraju Tatar ili Krste .Poslije (oko 60 min. Guzina).Nisu nama stvorili neke velike prilike u ova 4 meca (2x celtic , lazni i Celik) . Iskreno primili 5 golova iz teskih gresaka (naivno) , defanzivno smo ok , samo vezni moraju odigrati muski ,ali kako bez Stanojevica i Rahmanovica ?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 18 gostiju.