ItsRamiz je napisao/la:Alii je stoji ovo sto kaze da morate pretplatiti nekog da ga dovedete
To je klasican mit o Unitedu zadnjih par sezona jer ako je ovo sto radi United pretplacivanje onda ti ja mogu navesti jos 7, 8 klubova koji rade isto ali je zvono samo na Unitedu jer je normalno najpopularniji klub na planeti i vijesti o njima se najvise citaju
A uostalom sta je to "pretplacivanje igraca" a sta nije jel to United uvijek plati nekom klubu koliko ovi traze i jos na kafu dodaju 10 do 15m a svi ostali klubovi spuste trazenu cifru za 30% mislim ne razumijem jest malo sutra plate i ostali koliko klub trazi najsvijeziji primjer ti je tvoj Arsenal i 80m za Pepea samo sto je to proslo ispod radara a da je United isto to platio sad bi bilo milion vijesti i izjava raznih pundita kako je debelo pretplacen i u tome je razlika(a da li je ili nije saznati cemo tek kad prodje odredjeni period)
Vjerujem da je i sad mit medju fudbalskim "strucnjacima" ovdje na forumu da je Pogba npr pretplacen(105m) a United sad moze uzeti za njega min 140m+ i kako to moze biti "pretplaceno"
Primjer pretplacenih igraca je Coutinho i Dembele(300m) a sad ne mogu naci nikog ni za 180m a United ovakvih slucajeva nema
Sto se tice pretplacivanja u smislu plata koliko znam ni tu United ne odskace od ostalih
Sto se tice ovog @jelle druze ti si na pogresnoj adresi ne trebas ti biti ljut na United nego na Juve jer oni su ti koji su dosli s ponudom
"evo vam Dybala za Lukakua" ne znam sta ti je United kriv u ovoj situaciji