HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Doci ce ljudi iz citave zupanije bice i gornja fino ispunjena
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
PiazzaGrande
Ulaznice su razgrabljene...suhilist je napisao/la:Bit će ovo dobro. S današnjim danom prodano oko 2000 karata. Malo sam tu iskreno još više očekivao. Ljudima samo u glavi hoće li se gornja otvarat, a nismo ni pola donje prodali u pretprodaji. Međutim, utakmica protiv Veleža je pokazala naš "last minute" mentalitet tako da će se donja sigurno napunit, a za gornju ćemo vidit koliko će bit ljudi.
Izgorice sve nocas!
#NekaTraje
Volim te bola'!
Gori cijeli grad, nema tko ne dolazi iz grada i iz regije. Teška euforija.
Nadajmo se da će igrači bit mirne glave i na bilo koji način osigurati prolaz dalje!
Nadajmo se da će igrači bit mirne glave i na bilo koji način osigurati prolaz dalje!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Koliko je pusteno ulaznica u prodaju...
Sretno Zrinjskom veceras. Zaista zelim vam prolaz od srca i da dogurate sto dalje pa i u grupe akobogda
Sretno Zrinjskom veceras. Zaista zelim vam prolaz od srca i da dogurate sto dalje pa i u grupe akobogda
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Valjda i vas sreća jednom pogleda u Evropi 
8500 ,od 9000 sjedecih.Brcanskamalta je napisao/la:Koliko je pusteno ulaznica u prodaju...
-
ultras94mostar
- Kontakt:
Jeli tocna informacija da je delegat odobrio samo donju tiribinu za veceras? Tj da ce u prodaji biti 5500 karata?
Ne bih rekao jer će gostujući bit gore, a prema mojim informacijama i gornja je u prodaji, ali 3000 mjestaultras94mostar je napisao/la:Jeli tocna informacija da je delegat odobrio samo donju tiribinu za veceras? Tj da ce u prodaji biti 5500 karata?
-
ultras94mostar
- Kontakt:
I prije su bili gostujuci pa se moglo normalno gledati odozgo. Nadam se da ce pustiti, steta bi bilo da ostane samo na ovih 5500 mjestasuhilist je napisao/la:Ne bih rekao jer će gostujući bit gore, a prema mojim informacijama i gornja je u prodaji, ali 3000 mjestaultras94mostar je napisao/la:Jeli tocna informacija da je delegat odobrio samo donju tiribinu za veceras? Tj da ce u prodaji biti 5500 karata?
Bola sta vam je,nepisite dezinformacije,gornja je otvorena !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sretno veceras

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Dajte jedan i riješiti utakmicu
Sretno Zrinja
Sretno Zrinja
Cestitam. Svaka cast. Golemo nema sta.
Halal vam ku.rac 
Cestitke Zrinjskom...Perfektna tekma 
Sovsic zna igrati lopte.
Dobra borba Zrinjskog i za njih velika pobjeda.
Dobra borba Zrinjskog i za njih velika pobjeda.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- ASD
- Kontakt:
Odlično.
Posebno bih izdvojio Rugaševića koji je čuvao bez greške njihovog daleko najboljeg igrača.
Posebno bih izdvojio Rugaševića koji je čuvao bez greške njihovog daleko najboljeg igrača.
Bravo. Čestitkeeeee
Cestitke. Srcano sam proslavio oba vasa gola 
Pozz iz Zenice.
Pozz iz Zenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.