FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 01 avg 2019, 11:54

Sad će Sloboda aka bitka kod Westerloa. :mrgreen:
Još 2-3 ranjenika 100%, ne može falit. Btw, od 4-5 igrača van stroja od ove sezone nijedan akademac. Naša djeca odrasla na siru i kajmaku, kakvi ba Oremuši i Rahmanovići, to sve lohotno. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 avg 2019, 11:55

Kamuflazn je napisao/la:Zahvaljuci bossu igraci nisu bili gladni, platio svadbu hebibu iako nisu u dobrim odnosima, isto tako i bekicu. U kovertu mu dao par milja i poruku sretno u braku uz poruku ne racunam na tebe.
:urnebes:

Jesil se zayebavo da je potpis danas?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 avg 2019, 11:56

Atraktivna lokacija propada: Bivšu zgradu Doma penzionera niko ne želi ni za 10 miliona KM

Nakon što je cijena devastiranog objekta Doma penzionera u sarajevskom naselju Nedžarići spuštena sa 13,4 miliona KM na 10,3 miliona KM, ponovo se nisu pojavili zainteresovani kupci, zbog čega će današnja aukcija biti proglašena neuspješnom.
Ovu informaciju prvobitno nam je potvrdio Amer Bekrić, direktor Agencije za privatizaciju Federacije BiH koja je posrednik u prodaji doma.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 avg 2019, 11:57

Dje ima lajv strim rijalitija big babe fksarajevo? Pitam za druga.

Kako je meni "lohotno" jak izraz haha Ja vec zamisljam nekog alkosa, masne kose, koji pike dvolitru Erstera ispred lolalnog granapa :rol:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 01 avg 2019, 11:59

:silent: Oremus, Rahman, Ahmetovic, Hodzic, Stanojevic...
Hoce li iko biti spreman za BATE???
Nikad laksi zrijeb za grupnu fazu i ovakvi pehovi :oops:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 avg 2019, 12:04

Pantelija je napisao/la:Pa niko nije napisao da je on kriv , nego da se nesto dessva.
Ne moze se 7-8 igraca ozlijediti tek tako
I kste je bio ozlijedjen...i eto sve neka sluucajnost, kako da ne
U našoj ligi ako ikad imaš šansu da se prodaš,ili da se pokažeš,onda je to Evropa.
Nesto mi nelogično odraditi tih par tekmi,gdje si na tapeti medija,javnosti, menadžera, pa se kasnije povrijediš recimo, protiv Veleza.
Pidro se povrijedio već odavno,Oremus kad se prije posvađa sa Husrefom,Ahmetovic se borio ko lav do Čelika.Stanojevic isto tako,osta Rahman,al hajde..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 avg 2019, 12:07

SarajevoJeBordo je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Husref nije takav i nikad nece biti. on je FK Sarajevo :kafa:

Cinjenica je da se nesta desava, e sad sta... treba nam BORDO TV da saznamo :lol:
Ne, Husref je za pitarluk kriv i za svjetsku ekonomsku krizu, za cunami, zemljotrese...
Jel legla rata od Husrefa?
Ako si ti u zivotu potkupljiv, ne mora znaciti da je svako. Ne brini se ti za mene ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 avg 2019, 12:09

Ja sam cuo price da kasne plate opet, ali po tome kako su odigrali ove 4 utakmice se ne bi reklo. Izginuli svi do 1og. pogotovo zrinjski. Disciplina u igri na vrhunskom nivou. Mozda je to zbog toga sto ne vole trenera, ko ce ga znati. Krhko je znanje.

#pacenici
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 avg 2019, 12:13

Kako igra Dulja Allahami
ISTINA ZA VEDRANA!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 01 avg 2019, 12:17

Vanja8 je napisao/la:Do nedavno smo bili odusevljeni,sto se ne izlazi u javnost sa svim informacijama,oko pojacanja, priprema,namjera...
Transparentnost jednog kluba je u nekom pogledu i segment njegove velicine,naravno,postoje i stvari koje nisu za javnost,ali ovako nesto ne treba Fk Sarajevo...
Ova zakopcanost do grla je odlican preduslov za sirenje raznih spekulacija i nikako nam ne može donijeti dobro...

Klub mora održati press konferenciju i iznijeti sve cinjenice i u klubu i oko ovih povreda...
Suvise se lako preslo preko odlaska Jeleskovica, odbijanja odlazka na pripreme,kasnjenja plata...

Da se neke stvari ne poklapaju, istina je, ali press služba u dogovoru sa UO jednostavno mora upoznati i nas navijace, ovako ponasanje na kraju ce ispasti jako stetno po klub
Klub će sve špekulacije ušutkati dobrim igrama i dobrim rezultatima. Po drugoj strani press konferencije nisu dobra ideja jer se onda pali panic mode kod ljudi i misle da se nešto ozbiljno dešava. (Izvanredne) Press konferencije suštinski to znače - upozoravanje na neku promjenu na koju treba reagovati. To je kao da bi rek'o "ljudi ja ne mogu više sam, treba mi vaša pomoć".

Opet treba znati da ne postoji nijedan živi organizam koji se svakodnevno ne susreće sa raznim problemima. Treba živjeti sa tim, pokušati ne obazirati se na to, raditi svoj dio posla i prepustiti struki da to riješava.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 avg 2019, 12:27

Sta ce kasniti, zar nije svako tri mjeseca
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 avg 2019, 12:29

amypitar je napisao/la:Atraktivna lokacija propada: Bivšu zgradu Doma penzionera niko ne želi ni za 10 miliona KM

Nakon što je cijena devastiranog objekta Doma penzionera u sarajevskom naselju Nedžarići spuštena sa 13,4 miliona KM na 10,3 miliona KM, ponovo se nisu pojavili zainteresovani kupci, zbog čega će današnja aukcija biti proglašena neuspješnom.
Ovu informaciju prvobitno nam je potvrdio Amer Bekrić, direktor Agencije za privatizaciju Federacije BiH koja je posrednik u prodaji doma.
Bezveze se sa ovim zamaras, nismo mi u poziciji ni to da kupimo, a pogotovo da stadion gradimo. Ovo zemljiste se vjerovatno "stima" onom Tibra Pacifiku pa da jos kakav kompleks zgrada nareda na onoj lokaciji.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 12:39

emir79 je napisao/la:Ako si ti u zivotu potkupljiv, ne mora znaciti da je svako. Ne brini se ti za mene ;)
Beskičmenjaci poput tebe i ove sline kamuflazna uglavnom optužuju druge za sve ono što su oni sami. Vodite šefa kući i sisajte mu tamo napojnu žilu i napravite mu fotelju ko malom Budi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 avg 2019, 12:42

Evo Rahmanovic kaznjen sa 40% plate, ima nesto ba nisu oni svi tek tako povrijeđeni..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 01 avg 2019, 12:44

ledesma je napisao/la:Evo Rahmanovic kaznjen sa 40% plate, ima nesto ba nisu oni svi tek tako povrijeđeni..
Pa rekoh ja nekidan, a neki rekoše da sam manjejak. :lol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2019, 12:44

Desetka FK Sarajevo kažnjena je sa 40% plate, a kako saznajemo razlog je nedisciplina.

Rahmanović je u ovoj sezoni igrao od prve minute dvije utakmice u Ligi Šampiona protiv Celtica, te je napravio i jednu asistenciju.

U prva dva kola BHT Premijer lige nije nastupao zbog povrede.

Rahmanović je u Sarajevo stigao prije dvije godine iz Celja. Ranije je igrao za Maribor, Koper, Istru, Olimpik Sarajevo i Novi Pazar odakle je stigao iz juniora Slobode.

Sarajevo u subotu dočekuje Slobodu, a nakon dva kola su četvrti sa četiri osvojena boda. Pobijedili su Zrinjskog kući i remizirali sa Čelikom u gostima.

U četvrtak 8. augusta na Bilinom Polju ih očekuje duel trećeg pretkola Europa Lige protiv BATE-a.

(Reprezen.tacija. ba)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 01 avg 2019, 12:46

Anex je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:Ni Oremuš ni Rahmanović nisu povrijeđeni. U timu i ne šljaka kako se misli. Uostalom, Rahmanović je nedavno imao okršaj sa Velkoskim u vezi sa plaćama i sl.

Selam.
E neka si se ti registrovao da se izasereš ovdje keru,marš na golubarnik pa tamo izmišljaj
Ima li te? Da nam šarneš koju kako je sve laž za Rahmanovića! :urnebes:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 avg 2019, 12:47

Nek nam je bog na pomoći, samo ću to reći. Valjda se ovo sve ne odrazi na rezultate.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 avg 2019, 12:49

SarajevoJeBordo je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ako si ti u zivotu potkupljiv, ne mora znaciti da je svako. Ne brini se ti za mene ;)
Beskičmenjaci poput tebe i ove sline kamuflazna uglavnom optužuju druge za sve ono što su oni sami. Vodite šefa kući i sisajte mu tamo napojnu žilu i napravite mu fotelju ko malom Budi.

papak rumeni. :oops:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 avg 2019, 12:49

Sta li podrazumijeva nedisciplina? :)
ZZ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.