FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 01 avg 2019, 13:43

Trener BATE-a kriv jer mu ekipa ima problema sa povredama.
Pitarluk...
:kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 avg 2019, 13:44

Nakon onih kašnjenja plata i neodlaska na pripreme, nakon toga i zbog pritiska navijača, riješili su problem (bar mislim da jesu). Ne treba zatvarati oči ni oko ovih povreda.

Mislim da klub treba objasniti kako je moguće da igrač koji je kako su napisali povrijeđen i koji mora mirovati dobio kaznu zbog nediscipline na treningu?
Jel se uopšte dugoročno riješio problem u vezi plata jer se one opet spominju ili je ono samo bilo da bi se požar ugasio? Jesul pare iz Vijetnama legle na račun i ako nisi kada se očekuje jer je već prošlo pofino vremena.

I Husref na press konf. poslije Čelika spomenu da "možemo i bez 4-5 standardnih igrača dok su neki mislili da ne možemo", mislim da ima tu neka poruka "nekom" između redova. Iako sam branio i bio ZA Husrefa, i sad sam, ali mislim da je i on ima masla u tome.

Nadam se da će se iz kluba oglasiti, jer izgleda da su i neke i one povrede slagali, a možda i nisu, ne mogu biti pametan, nek se saopštenjem ograde i spriječe dalja mahalanja ako su čisti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 avg 2019, 13:46

belosevic28 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ne možeš stati na nečiju stranu, ako ne znaš čitavu priču, a ne znaš je.
Nek ti znas seljacicu :kafa:
Vt ljubavi :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 01 avg 2019, 13:47

BordoSarajevo je napisao/la:Nakon onih kašnjenja plata i neodlaska na pripreme, nakon toga i zbog pritiska navijača, riješili su problem (bar mislim da jesu). Ne treba zatvarati oči ni oko ovih povreda.

Mislim da klub treba objasniti kako je moguće da igrač koji je kako su napisali povrijeđen i koji mora mirovati dobio kaznu zbog nediscipline na treningu?
Jel se uopšte dugoročno riješio problem u vezi plata jer se one opet spominju ili je ono samo bilo da bi se požar ugasio? Jesul pare iz Vijetnama legle na račun i ako nisi kada se očekuje jer je već prošlo pofino vremena.

I Husref na press konf. poslije Čelika spomenu da "možemo i bez 4-5 standardnih igrača dok su neki mislili da ne možemo", mislim da ima tu neka poruka "nekom" između redova. Iako sam branio i bio ZA Husrefa, i sad sam, ali mislim da je i on ima masla u tome.

Nadam se da će se iz kluba oglasiti, jer izgleda da su i neke i one povrede slagali, a možda i nisu, ne mogu biti pametan, nek se saopštenjem ograde i spriječe dalja mahalanja ako su čisti.
Kazna za Rahmanovica je zbog stvari prije povrede. Ne unosite bezveze nemir medju navijace i ne panicarite.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 avg 2019, 13:47

Mislim da sad treba sjever da napise neku poruku ispred kluba, nakon svega :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 13:50

emir79 je napisao/la:Trener BATE-a kriv jer mu ekipa ima problema sa povredama.
Pitarluk...
:kafa:
Naši pojedini igrači nemaju problema sa povredama, nego imaju problema sa tvojim babukom i finansijama. To što su povrijeđeni je šuplja priča koju botovi poput tebe koriste da objasne zašto ne igraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 01 avg 2019, 13:51

Podhitno ugasit ovaj trovacki forum ..svakakvih debila se nakotilo ovde i bezveze stvarate losu atmosferu..
Debili za sve nadju razloge za trovanje

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 avg 2019, 13:52

Pa je li igraci igraju za sebe i pare ili za trenera? Cuj bojkotovati fudbalski klub jer si se zakacio s trenerom. Pa tom logikom Ibrahimovic bi igrao samo za Mourinha jer se u svakom klubu sukobio s trenerom. Igrajte, majku vam vasu, niko nije duzan sada trpiti ispade jer ste osvojili duplu. Osvojit cete opet i opet ce vam se je.bavati ako budete srali i bojkotovali. Igrajte, je.bite i vi treneru majku, ali ako vam se kaze da igrate, ima da igrate!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 01 avg 2019, 13:53

BordoSarajevo je napisao/la:Nakon onih kašnjenja plata i neodlaska na pripreme, nakon toga i zbog pritiska navijača, riješili su problem (bar mislim da jesu). Ne treba zatvarati oči ni oko ovih povreda.

Evo ja garantujem iz prve ruke ovo sto cu napisati. Pojedinci su mi se javili odavde koji znaju ko sam i rekli da su culi da se opet kasni sa platama j da je to razlog “povreda”!

LAZ!!!

Amaru Rahmanovicu ne “obecano” kada je produzio ugovor da u slucaju zadovoljavajuce ponude moze ici na ljeto. U klub je dosla ponuda prije dvadesetak dana koja je njega izrazito zadovoljila s’ tim da bi FK Sarajevo dobilo da sa ovako izrazim “haman pa nista”. Naravno ponuda je odbijena. Menadjer pobjesnio on jos vise. Misli se da je veci od kluba. Emir je saznao sa Husrefom sta se u svlacionici prica i pokusao pricati sa njim. Nije uspjelo, pa se u skladu sa hijerarhijom u klubu pokusalo sa Velkoskim. Kapiten mu je prisao, objasnio situaciju ali je ovaj reagovao idiotski, haman da ga je krenuo da bije. Ima klosar podrsku 2-3 igraca i to ce se rijesiti.

Ali je fazon sto smo novinarima interesantni, javlja se novinarima Amar i bukvalno im prenosi kako ih Husref maltretira, kako se duguju pare i pravi ogroman nemir u svlacionici sve sa ciljem da bi mu se dali slobodni papiri.

Vjerujte mi, prvi sam rekao kada su plate bile problem. Sada njje do novca, novca ima. Samo je jedan bezobrazni debil umislio da je veci od kluba i rovari okolo.

Rijesit ce se brzo. I da, nek se ne sumnja da Oremus i Ahmetovic nisu povrijedjeni! Vise problema okolo pravi Stanojevic, ali smirit ce se i on sada!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 avg 2019, 13:53

Zip je napisao/la:Mislim da sad treba sjever da napise neku poruku ispred kluba, nakon svega :kafa:
Za sve vas, Rahman je Sarajevo?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 avg 2019, 13:55

Ma Rahman je svakako pogan karakter i to me ne čudi od njega. Ima svakako više smisla to nego da Ahmet bojkotuje, jer zadnji koji bi to uradio je Merso.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 01 avg 2019, 13:56

Horde zla sw moraju oglasiti i radi stadiona i trenutne situacije....

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 avg 2019, 13:57

skoroalen je napisao/la:
Zip je napisao/la:Mislim da sad treba sjever da napise neku poruku ispred kluba, nakon svega :kafa:
:puke:

Samo je Hus Sarajevo :kafa:

Po meni, nijedan igrac, trener, i ostali placenici nisu i ne smiju biti iznad FK Sarajevo, pa ni navijaci.
Svi MI smo prolazni, al Sarajevo ce aBd da zivi i poslije nas. To je jedna cinjenica koji mnogi ne zele da znaju.

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 01 avg 2019, 13:59

skoroalen je napisao/la:

Kako si ti duhovit frajer sta jedan termin uradi od covjeka :bow: *a mozda i vise ko zna, a mozda i poneka kafa :kafa:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 01 avg 2019, 13:59

skoroalen je napisao/la:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Evo zatrese se grad od smijeha
JURIŠ

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 avg 2019, 14:00

Ostavite to da klub rijesi interno. Prestanite srati i razvaljivati klub. Je li moguce imati ovoliko nakaradluka unutar navijaca? Pa neprijatekljski portali i novine jedva cekaju ovakve stvari da nam podapnu nogu. Odvratno! Fuj, jadno, seljakluk velikih razmjera.

Ako postoji sta između uprave, igraca, trenera pustite to da se interno rijesi, a ne da iznosite prljav ves iz vlastite kuce, da zlobnici koriste.

Bagra smo mi i to neotesana.

Morteme banuj sve!
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 01 avg 2019, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 14:00

NorthN01 je napisao/la:Podhitno ugasit ovaj trovacki forum ..svakakvih debila se nakotilo ovde i bezveze stvarate losu atmosferu..
Debili za sve nadju razloge za trovanje
Ispisati grafit na zidu redakcije ss.ba

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2019, 14:01

Hapsi, Mektiću, hapsi!! kuknjava kuknjava kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 14:03

emir79 je napisao/la:Ostavite to da klub rijesi interno. Prestanite srati i razvaljivati klub. Je li moguce imati ovoliko nakaradluka unutar navijaca? Pa neprijatekljski portali i novine jedva cekaju ovakve stvari da nam podapnu nogu. Odvratno! Fuj, jadno, seljakluk velikih razmjera.

Ako postoji sta između uprave, igraca, trenera pustite to da se interno rijesi, a ne da iznosite prljav ves iz vlastite kuce, da zlobnici koriste.

Bagra smo mi i to neotesana.

Morteme banuj sve!
Od kad ti braniš interese kluba? Ili da prevedemo ovo na način "Nemojte iznositi prljavi veš, ikoni se može zadrmati stolica." Prije da je ovo jel tako?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 avg 2019, 14:05

Cega se lik dosjetio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.