FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dynamodresden1

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dynamodresden1 » 01 avg 2019, 15:59

:clap:
    SarajevoJeBordo je napisao/la:
    emir79 je napisao/la:Ako si ti u zivotu potkupljiv, ne mora znaciti da je svako. Ne brini se ti za mene ;)
    Beskičmenjaci poput tebe i ove sline kamuflazna uglavnom optužuju druge za sve ono što su oni sami. Vodite šefa kući i sisajte mu tamo napojnu žilu i napravite mu fotelju ko malom Budi.
    Posebno se napusi onoj tribini koju ovdje samo skriven smijes spominjati i dolaziti kad treba pljuvati najtrofejnijeg trenera,a za svaku tekmu visis po forumu i koga zaboli **** sta ti mislis jer samo ti misljenje na usranom forumu iznositi mozes
    Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 01 avg 2019, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
    Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 avg 2019, 16:00

Ma joj sto ne mogu tih vanabi zvijezda, kao neko ih sputava u karijeri. Sto nije iz celja otisao u neku jacu ligu. Jarane ako klubu nije prihvatljivo 200k eura,a nije, realno, covjeka je bolje zadrzati dvije godine nego ga pustit za male pare. Adukor je po meni najposteniji, bez natezanja. Necu ljudi ovdje vise, idem dalje i eto ga. Ebo i rahmana i svakoga ko dize tenzije, ako klub u kojem igras nema mir u svlacionici i rezultate, nece niko od njih nidje. Ebali ih menadzeri.
    "Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Samozdravlje
    Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 avg 2019, 16:01

Vaha1946 je napisao/la:
    Izvini, a je li Husref kriv sto su igraci odbili da idu na pripreme?
    Je li trener kriv sto se stvorio problem oko Rahmanovica jer on hoce da ide (valjda?)
    Ako se Husref hipoteticki posvadjao sa Jeleskovicem, je li onda na klubu da dovede adekvatnog novog kondicionog trenera?
    Ti amenstiras sve, a za sve napadas trenera o tome se radi. Ovo je ocigledno jedan lanac problema u kojem krivice imaju svi u klubu! Trebaju izaci jasno i glasno sve pojasniti i zaustaviti bilo kakve price, evo prilike sutra na pressici pred Slobodu, a na nama je da dodjemo na stadion i pruzimo maksimalnu podrsku.
    Sve ti lijepo napisa , ja bih ovo potpisao , ali odgovornosti si oslobodio Husrefa i Krstu (a da li je tako ?). Evo gdje oslobadjas odgovornosti trenera:Je li trener kriv za pripreme, je li trener kriv za Rahmanovica .Pa ovo za Jeleskovica (pored sjajnog ,dokazanog 10 god. , dovoditi nekog ?).Mozda neko izvinjenje obostrano ? Husref je odlican trener , mozda ima boljih . Jeleskovic je dobar , sumnjam da ima boljih .
    NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
    Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
    Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 avg 2019, 16:02

Puno su se digli papčići, evo Rahman, pa Stanojević, Hodžić. Dodaj im još i malog Salčina, mogu pod ruku.
    Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AngelDiMaria
    Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 avg 2019, 16:04

AlfredNobel je napisao/la:Puno su se digli papčići, evo Rahman, pa Stanojević, Hodžić. Dodaj im još i malog Salčina, mogu pod ruku.
    Kako bih ja to na posudbu sve u radnik iz hadzica poslao
    "Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Sabinho
    Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 avg 2019, 16:06

nokee je napisao/la:Ne znamo koja je cifra bila u pitanju (ta ponuda) ni sta je on dogovorio sa klubom zimus, tako da nebi ga osudjivao do tada. A da je prgav karakter jest sigurno, bar tako izgleda.
    Moze se on zamjeniti u timu vrlo lako, moje mišljenje. Iako je dobar igrac i često borben. Imao je i epizoda kurcobolja..
    Kako god ne ide u prilog ovakva situacija ni njemu ni klubu..
    Tesko je naci pravu zamjenu. Poslije Kronavetera on je u prvenstvima statisticki najefikasnija desetka u Ex Jugoslaviji. Dobar igrac ali gnjida od covjeka.
    Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
    https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
    https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
    Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2019, 16:09

Gavric ekstra desetka
    Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

OsmanhodzicBuco
    Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 avg 2019, 16:14

Znaci, razlog Rahmanovog neigranja mozda ipak nije povreda... Treba to rješavati, vezni red nam je talasika. Daj tri vezna i malu s' mlijekom.

Napapijri
    Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 avg 2019, 16:14

A sta je Stanojevic sad uradio, pa ga se spominje u negativnom kontekstu?
    For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

MortemHz
    Interni moderator
    Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2019, 16:15

skoJaa je napisao/la:
    johntravolta123 je napisao/la:Bravo cijene karti iste kao prosli put.
    Svi na Kosevo !
    Ovo su cijene za ovu sezonu, osim za derbi.
    Da, ostat će ovako. Prije par dana je svakako izašla vijest koliko će biti karte za ovu utakmicu.
    Yugoslav First League - ⭐️⭐️
    Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

duplakruna46
    Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 01 avg 2019, 16:15

nukleusmember je napisao/la:kazniti frajera sa 2 mjeseca zakašnjenja 7 dana pred evropsku tekmu?e svašta stvarno

VVVBK
    Izgleda da je bas tesko objasniti tebi i pojedincima kako funkcionise placanje.
    “Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Samozdravlje
    Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 avg 2019, 16:16

Evander je napisao/la:Sve zavisi od toga sta su se dogovorili kad su potpisali novi ugovor, a nesto jesu 100%.
    Sumnjam da je receno samo to "zadovoljavajuca ponuda". Na toj osnovi, niko ne bi radio.
    Ako postoji dogovorena odredjena cifra, onda ne ici ni fening ispod toga, ma koliko se on ljutio.
    Ako je cifra dogovorena, a ovi nasi sad traze preko toga, onda to nije korektno.
    On je ispao korektan prema nama potpisavsi ugovor. Neka se ispostuju sve stavke i svi ce biti zadovoljni.

U svakom slucaju, talasanje je ono sto nam je namjanje potrebno u ovom trenutku.
    Tako to rade organizovani klubovi , cemu mi tezimo . Bit cemo aBd . Samo se nadam , a uvjeren sam da nema onoga "a gdje(dze) sam ja tu" . Ocito toga nema , jer bi on odavno bio vani . Tako da me to ohrabruje . Ni fening vise(ipak moze,ako moze :rol: ) , ni fening manje od onog iz ugovora .
    NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
    Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Kamuflazn
    Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 avg 2019, 16:16

Dosli papci odigrali dobru sezonu i umislili da su zvijezde.
    Handzic, rahman, hebib najvece galamdzije u ekipi.
    Rahman je kaznjen jer je bio vodja strajka.
    Ako smatrate da je rahman trebao otici za cc80ak milja eura onda ste vi dusmani level dino selimovic.
    HUSREF MUSEMIC!
    Šta je tu je!
    "Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
    Interni moderator
    Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2019, 16:19

Vaha1946 je napisao/la:
    Je li trener kriv sto se stvorio problem oko Rahmanovica jer on hoce da ide (valjda?)
    Ako se Husref hipoteticki posvadjao sa Jeleskovicem, je li onda na klubu da dovede adekvatnog novog kondicionog trenera?
    Ti amenstiras sve, a za sve napadas trenera o tome se radi. Ovo je ocigledno jedan lanac problema u kojem krivice imaju svi u klubu! Trebaju izaci jasno i glasno sve pojasniti i zaustaviti bilo kakve price, evo prilike sutra na pressici pred Slobodu, a na nama je da dodjemo na stadion i pruzimo maksimalnu podrsku.
    Izašao si van konteksta mog komentara. Smatram da Husref nije trener za Sarajevo zato jer ne zna izvući maksimum iz ekipe. To je razlog zašto ja nisam za njega, s tim što poštujem njegove rezultate, ali ovaj sport posmatram dalje od rezultata.

A moj komentar se odnosio na ostale članove ovog foruma i načina kako oni rezonuju ovaj tekući problem. Nađi mi gdje sam ja optužio trenera za to što si me pitao? Ja samo kažem da se ne može napadati Amar Rahmanović, a Husref Musemić amnestirati u kontekstu statusa u klubu i novca. Kad je isti taj Husref Musemić zatezao za novi ugovor i kad je na upravljačke strukture vršen pritisak od strane mentalnih sklopova kakvih ima ovdje i kojima je Husref u rangu ili iznad kluba iz njima znanih razloga. Razlika je što Rahmanović ima tekući ugovor, a svi su poletili odmah da ga optuže kao glavnog negativca i klub ga je sankcionisao dok je za Husrefa podlego pritisku. Husref se posvađao sa Jeleškovićem, zašto prema njemu i Jeleškoviću nisu povučene sankcije kao prema Rahmanoviću? Doduše, čovjek je otišao sam i treba naći novog, ali pobogu nije se svađo sam sa sobom. Šta je s drugom stranom? Ja o tome pričam dok to drugi navijači ne vide, zato što su sebi u glavi stvorili kult ličnosti i za njih je Husref sveta krava.
    Postao si apsolutno isti kao i oni samo što vrtiš suprotnu priču iz dana u dan jer spominješ samo jednu osobu, sve isto kao i oni.
    Yugoslav First League - ⭐️⭐️
    Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
    Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 avg 2019, 16:19

Napapijri je napisao/la:A sta je Stanojevic sad uradio, pa ga se spominje u negativnom kontekstu?
    Fakat i mene zanima, nisam nigdje ni cuo ni procitao nesto o tome.
    Ako ko zna, a vidim da neki spominju, neka pojasne.

Sabinho
    Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 avg 2019, 16:21

MortemHz je napisao/la:
    Vaha1946 je napisao/la:
    Izašao si van konteksta mog komentara. Smatram da Husref nije trener za Sarajevo zato jer ne zna izvući maksimum iz ekipe. To je razlog zašto ja nisam za njega, s tim što poštujem njegove rezultate, ali ovaj sport posmatram dalje od rezultata.

A moj komentar se odnosio na ostale članove ovog foruma i načina kako oni rezonuju ovaj tekući problem. Nađi mi gdje sam ja optužio trenera za to što si me pitao? Ja samo kažem da se ne može napadati Amar Rahmanović, a Husref Musemić amnestirati u kontekstu statusa u klubu i novca. Kad je isti taj Husref Musemić zatezao za novi ugovor i kad je na upravljačke strukture vršen pritisak od strane mentalnih sklopova kakvih ima ovdje i kojima je Husref u rangu ili iznad kluba iz njima znanih razloga. Razlika je što Rahmanović ima tekući ugovor, a svi su poletili odmah da ga optuže kao glavnog negativca i klub ga je sankcionisao dok je za Husrefa podlego pritisku. Husref se posvađao sa Jeleškovićem, zašto prema njemu i Jeleškoviću nisu povučene sankcije kao prema Rahmanoviću? Doduše, čovjek je otišao sam i treba naći novog, ali pobogu nije se svađo sam sa sobom. Šta je s drugom stranom? Ja o tome pričam dok to drugi navijači ne vide, zato što su sebi u glavi stvorili kult ličnosti i za njih je Husref sveta krava.
    Postao si apsolutno isti kao i oni samo što vrtiš suprotnu priču iz dana u dan jer spominješ samo jednu osobu, sve isto kao i oni.
    :zviz: :clap:
    Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
    https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
    https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

paulus
    Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 avg 2019, 16:25

Luka Modric poslao podrsku Zrinskom , ne pjevaju oni Tompsona djaba, sto nije poslo por podrske i Sarajevu. I onda kad mi neko kaze navijat za njih , svaka im repka ima makar 30 posto Bosanaca i Hervegovaca , al to niko ne spominje . Znam da je politika , al muka mi je vise od ovog , Zrinski oni podrzavaju , sto ? Klub iz BiH al ima sahovnicu . Sto ne podrze Cukaricki, Sarajevo , Zvezdu , zna se sto ! Muka mi je od Balkana , mrznja u svakoj mjesnoj zajednici , lazi , podmetanje , kradja , prevara , lazna prijateljstva, BI VOLIO DA DODJEMO DO GRUPA SAMO RADI MRZITELJA ,TO BI TUGA BILA U CJELOJ BiH osim mozda dio Mostara , Visoko , u travniku ima hordasa , to su gradovi sto znam da NAS NE MRZE. Ne moze ni Real Madrid izbit to iz njih cast izuzetcima
    Zadnja izmjena: paulus, dana/u 01 avg 2019, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
    Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Evander
    Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 avg 2019, 16:27

paulus je napisao/la:Luka Modric poslao podrsku Zrinskom , ne pjevaju oni Tompsona djaba, sto nije poslo por podrske i Sarajevu. I onda kad mi neko kaze navijat za njih , , svaka repka ima makar 30 posto Bosanaca i Hervehovaca , al to niko ne spominje . Znam da je politika , al muka mi je vise od obog , Zrinski oni podrzavaju , sto ? Klub iz BiH al ima sahovnicu . Sto ne podrze Cukaricki, Sarajevo , Zvezdu , zna se sto ! Muka mi je od Balkana , mrznja u svakoj mjesnoj zajednici , lazi , podmetanje , kradja , prevara , lazna prijateljstva, BI VOLIO DA DODJEMO DO GRUPA SAMO RADI MRZITELJA ,TO BI TUGA BILA U CJELOJ BiH osim mozda dio Mostara , Visoko , u travniku ima hordasa , to su gradovi sto znam da NAS NE MRZE.
    Gdje je taj Luka Modric igrao, u Zrinjskom ili Sarajevu ili Cukarickom?
    Manite se gluposti :kafa:

bordobijeli
    Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2019, 16:27

paulus je napisao/la:Luka Modric poslao podrsku Zrinskom , ne pjevaju oni Tompsona djaba, sto nije poslo por podrske i Sarajevu. I onda kad mi neko kaze navijat za njih , , svaka repka ima makar 30 posto Bosanaca i Hervehovaca , al to niko ne spominje . Znam da je politika , al muka mi je vise od obog , Zrinski oni podrzavaju , sto ? Klub iz BiH al ima sahovnicu . Sto ne podrze Cukaricki, Sarajevo , Zvezdu , zna se sto ! Muka mi je od Balkana , mrznja u svakoj mjesnoj zajednici , lazi , podmetanje , kradja , prevara , lazna prijateljstva, BI VOLIO DA DODJEMO DO GRUPA SAMO RADI MRZITELJA ,TO BI TUGA BILA U CJELOJ BiH osim mozda dio Mostara , Visoko , u travniku ima hordasa , to su gradovi sto znam da NAS NE MRZE.
    Pa igrao za zrinjski.

paulus
    Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 avg 2019, 16:28

Evander je napisao/la:
    Gdje je taj Luka Modric igrao, u Zrinjskom ili Sarajevu ili Cukarickom?
    Manite se gluposti :kafa:
    Jel Subasic i Lovren igro to traje od juce
    Zadnja izmjena: paulus, dana/u 01 avg 2019, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
    Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, DoktorXabaras, Hightower, Marokanci58 i 61 gost.