FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim ej https://www.****.ba/sport/nogo ... sta/259262
2017 ima jedan 2015 isto
2017 ima jedan 2015 isto
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ledesma je napisao/la:Prodajem stan na Mejtašu. 70 kvadrata. Novija gradnja. Moze i zamijena za stan na Ilidzi. Ponude u inbox.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
@SarajevoJeBordo
I ja budala pitam... Samo naprijed, peri nam mozak dok ti ne prodje ciklus, postaces preko foruma Husref umjesto Husrefa..
Ko smo to mi da se ne slazemo sa tobom.. ponavljaces ti nama sve dok mu ledja ne vidis... Pa taman jos 100 godina trajalo..
I ja budala pitam... Samo naprijed, peri nam mozak dok ti ne prodje ciklus, postaces preko foruma Husref umjesto Husrefa..
Ko smo to mi da se ne slazemo sa tobom.. ponavljaces ti nama sve dok mu ledja ne vidis... Pa taman jos 100 godina trajalo..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sve dok ga dižete iznad nivoa kluba ponavljat ću!simidobar je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ima neko gori i od naseg Bandovica u Evropi od domacih golmana 
- SedrenikHz
- Kontakt:
A yebiga desava se, samo sto kod nas u bas vaznim tekmama se ovo golmanima desava..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ne zaboravi Pavlovića...ajdohordas je napisao/la:Ima neko gori i od naseg Bandovica u Evropi od domacih golmana
Gdje je taj potpis ?
Sve dok ti je to razlog za psovanje familije i nerviranje ostalih ostaces ku*cina od covjeka.. cudni navijac kojem nije bitan ni uspjeh ni neuspjeh.. samo se*e onakoSarajevoJeBordo je napisao/la:Sve dok ga dižete iznad nivoa kluba ponavljat ću!simidobar je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Ne vadi se na ostale niko Husrefa ne spominje vise od tebe... Tvoj zivot je posvecen razotkrivanju zlocinca Husrefa...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta kmečiš yebo te Husrefsimidobar je napisao/la:Sve dok ti je to razlog za psovanje familije i nerviranje ostalih ostaces ku*cina od covjeka.. cudni navijac kojem nije bitan ni uspjeh ni neuspjeh.. samo se*e onakoSarajevoJeBordo je napisao/la:Sve dok ga dižete iznad nivoa kluba ponavljat ću!simidobar je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Ko smo to mi da se ne slazemo sa tobom.. ponavljaces ti nama sve dok mu ledja ne vidis... Pa taman jos 100 godina trajalo..![]()
Ne vadi se na ostale niko Husrefa ne spominje vise od tebe... Tvoj zivot je posvecen razotkrivanju zlocinca Husrefa...
Da napokon i "Age Sarajlije" s istoka dođu na svoje. 
Naaa Ilidži nane, naaa Ilidži nane, pokraj Sarajeeevaa...

Naaa Ilidži nane, naaa Ilidži nane, pokraj Sarajeeevaa...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve hocu da ti kazem da se gonis u pm al mi nekako nezgodno..SarajevoJeBordo je napisao/la:Sve dok ti je to razlog za psovanje familije i nerviranje ostalih ostaces ku*cina od covjeka.. cudni navijac kojem nije bitan ni uspjeh ni neuspjeh.. samo se*e onakosimidobar je napisao/la:[quote="SarajevoJeBordo"Sve dok ga dižete iznad nivoa kluba ponavljat ću!simidobar je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Ko smo to mi da se ne slazemo sa tobom.. ponavljaces ti nama sve dok mu ledja ne vidis... Pa taman jos 100 godina trajalo..![]()
Ne vadi se na ostale niko Husrefa ne spominje vise od tebe... Tvoj zivot je posvecen razotkrivanju zlocinca Husrefa...quote]
Šta kmečiš yebo te Husref
-
Historicar
- Kontakt:
Sutra je sedmica, od kako je Dženis Čosić rekao da će zadnji vezni doci za dva - tri dana.
A ozbiljno, sta ti imas protiv Husrefa ?SarajevoJeBordo je napisao/la:Sve dok ga dižete iznad nivoa kluba ponavljat ću!simidobar je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Direktorica FK Sarajevo dobitnica prestižnog priznanja Leaders Under 40
Generalna direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Sabrina Buljubašić, dobitnica je nagrade Leaders Under 40. Riječ je o događaju koji se organizuje posljednje četiri godine, a za cilj ima prepoznavanje i afirmaciju profesionalaca iz sportske industrije širom svijeta koji su svojim radom napravili pozitivne promjene u sportskoj industriji, a imaju manje od 40 godina.
Ove godine na svečanosti će biti nagrađeno 30 lidera iz 10 različitih zemalja koji su odabrani na osnovu ostvarenog doprinosa u napretku sportske industrije. Dužnosnici firmi poput BBC-a, FIFA-e, Heinekena, McLarena, Arsenala FC, PSG-a, Formule 1 i drugih kompanija, vršili su selekciju ovogodišnjih učesnika, te odabrali finalne dobitnike.
Ove godine, pored Buljubašić na manifestaciji će biti nagrađeni Jennifer Alvarez, potpredsjednica marketinga Miami Heata i American Airlines Arene, Nuno Moura, direktor marketinga Nogometnog saveza Portugala, Alexandra Willis, rukovodilac inovacija i komunikacija The AELTC, Wimbledon, Sharon Fuller iz Red Bull Media House i drugi. Kompletna lista ovogodišnjih dobitnika priznanja dostupna je klikom na https://leadersinsport.com/leaders-spor ... s-of-2019/
Dodjela nagrada će se održati u Nacionalnom historijskom muzeju u Londonu 9. oktobra 2019. godine.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nije Bojan imao ovakvih kikseva. Čak šta vise znao je skiniti zicere.Giljotina je napisao/la:Ne zaboravi Pavlovića...ajdohordas je napisao/la:Ima neko gori i od naseg Bandovica u Evropi od domacih golmana
Dejan je loptu promasio,ovom ispade i ode kroz noge u gol.
Bojan je samo prgav sto se tice naravi
Kakav gol hadzica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ništa efikasnofks74 je napisao/la:A ozbiljno, sta ti imas protiv Husrefa ?SarajevoJeBordo je napisao/la:Sve dok ga dižete iznad nivoa kluba ponavljat ću!simidobar je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Boli me ku.rac za direktoricu, samo radi avoju promociju
Nek nas pojaca yebem je u usta zvaljava
Nek nas pojaca yebem je u usta zvaljava
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovako ce guzina protiv baticeDadox je napisao/la:Kakav gol hadzica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, Cattivi87, ErosViverosViv, mnon46, rimljanin90, senad82 i 30 gostiju.