Evo pazim, strah mebrojjedan je napisao/la:Pazi šta pišeš!Testo je napisao/la:To je kad trener usadi pobjednički mentalitet igračima.
Za razliku od nekih koji unaprijed kalkulišu i upisuju poraze.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Guzina daje dva gola protiv slobodanke a jedan protiv Bate
Nama trebaju pojacanja za ligu boli me ku.rac za evropu, svakako ispadamo od Batea
#Pojacanja
#Pojacanja
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Taj na treningu ne može dati gol , a ne bateuAnex je napisao/la:Guzina daje dva gola protiv slobodanke a jedan protiv Bate
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Kadušić odigrao utakmicu života
Vidjecemo ocel nasi ovako izginut protiv Batea , Lazni su svaki gram dali , svaka cast igracima , bez straha.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Prvo subotu slobodu da rijesimo.
Moramo uzeti nemamo pravo na neki kiks.
Igramo mi odlicno i pametno a nekima od vas sve smeta i sve vam tudje bolje...
Mi ovog Zrinjskog pobjedismo bez pola tima.
Ma on nek ga pusi da je Maradona , najmrzi mi igrac PL , da oce otic da ga ne gledam.Imaju sva spica vrhunska , Irfan je masina a i Lendric kad uporedis sa Guzinom i da smo ga platili 150000 i frajer dva zicera Pavlovicu ne moze zabit , a nema ni i od igre koju Irfan igra kad zadrzi loptu da izadje tim i nije ni opasan ni blizu 1 na 1 ko Irfan . Meni i sad taj transfer nije jasan , Ahmet ima 34 , normalno da ce manje igrat , zar nije bilo boljih izbora za te parebroj6 je napisao/la:Kadušić odigrao utakmicu života
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlično što su lažni prošli, osvjetljali obraz drzave i lige, ostaju u evropi, ligu će sad igrat sa drugom postavom dok su u evropi što će im, nadam se, donijet koji kiks. Isto će bit i s nama ako prođemo BATE ali i za tekme između evrope će nas stići umor i vjerovatno nove "povrede"
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BH ironija..nokee je napisao/la:Sad i Zrinjski mora ici van Mostara..tuga od lige i ulaganja.
Grupna faza ni jedan stadion ne ispunjava uslove u BiH
2 grada, centri turizma, ogledalo drzave, fino zaradjuju al nemaju stadion za vrhunske utakmice.. Krivo je more..
Prava ironija..
I to su dobro prosli..amypitar je napisao/la:Mi ovog Zrinjskog pobjedismo bez pola tima.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
Historicar
- Kontakt:
2019 godina, Zrinjski čeka Malme u Širokom, mi Batea u Zenici

puno kakiš hoće li ti stat to sve u usta? isposti noć prije tekmeTesto je napisao/la:Taj na treningu ne može dati gol , a ne bateuAnex je napisao/la:Guzina daje dva gola protiv slobodanke a jedan protiv Bate
regularno zabija i u prijateljskim i na treningu i zabijao i u ligi više od Handžića
dao ga želji 2x, zrinjskom,širokom, radniku prošle godine, nije na selima nakucavao statistiku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kome ba smeta , ja gledam ovo skroz Sportski , nista im nije mogla ekipa od 45 miliona , iako su crkli u 70toj. Ja samo zelim ovo od nasih igraca ,muda i borba. Sezonu smo dobro otvorili kad uzmes povrede . Igramo dobro al ove povrede fakat su nas unakazile , zato sto Hus nema puno mogucnosti da odmara igrace a i treba nam Ahmet i Rahima ovu protiv Batea al ocito nis od toga . Nadam se da Hus opet nece pocet sa 3 krila iza spicajohntravolta123 je napisao/la:Prvo subotu slobodu da rijesimo.
Mi guzinu platili 150k
odo se ranit yebo te grob
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mnogo **** će Madjari biti dok se još uigraju s obzirom na broj dolazaka. Nadam se da su se polomili večeras i da će i njima sad krenuti povrede, da će im trener psovati igračima i slično.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svaka cast zrinjskom, savez i drzava nek se stide, stide se **** moj.
Prvo protiv sisograda odigrat uzet levatine 1:0
Zrinjski i vako izjeban ce zguzit fk amaw **** majku cevabdzinica zelja popularniia od kluba.
Prvo protiv sisograda odigrat uzet levatine 1:0
Zrinjski i vako izjeban ce zguzit fk amaw **** majku cevabdzinica zelja popularniia od kluba.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Kolko Ahmet mora pauzirat , joj fakat se ne sjecam da smo po tima izgubili odma na startu sezone
Nevjerujem da smo platili obestecenje za guzinu, ovde se pise ko fol mi halalili anjdusicev postotak.
Mozda je guzina dobio 150 k km platu za 3 godine..
Ono je kurcina od igraca ahmet sa 60 godina je zanjeg batistuta, trebali su irfana dovest al ko mu J**+ mater..
Idemo sisograd izdominirat
Mma borac je najveca hinja i picka sto je igro u FK SARAJEVO GORI je od ihtijarevica i guze
Mozda je guzina dobio 150 k km platu za 3 godine..
Ono je kurcina od igraca ahmet sa 60 godina je zanjeg batistuta, trebali su irfana dovest al ko mu J**+ mater..
Idemo sisograd izdominirat
Mma borac je najveca hinja i picka sto je igro u FK SARAJEVO GORI je od ihtijarevica i guze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.