FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za Stanica je Roberto KarlosGOAT je napisao/la:I nece da potpise sporazumni raskid uz obestecenje.Kloso raspali valja ga trpit jos godinu.Bezideja je napisao/la:Kakvog mi debila placamo masno. Je.bo nam ne Senas mamu maminu s ovim levatima
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nema potrebe da im pustamo debilnu pjesmu "ultrasa", dovoljno je da procitaju sta neki "nasi navijaci" pisu.
04.08
Biće Željo opet Šampion!
04.08
Biće Željo opet Šampion!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ovo ulazi u konkurenciju za najgluplji komentar na forumuglavniurednik je napisao/la:Za Stanica je Roberto KarlosGOAT je napisao/la:I nece da potpise sporazumni raskid uz obestecenje.Kloso raspali valja ga trpit jos godinu.Bezideja je napisao/la:Kakvog mi debila placamo masno. Je.bo nam ne Senas mamu maminu s ovim levatima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
glavniurednik je napisao/la:Za Stanica je Roberto KarlosGOAT je napisao/la:I nece da potpise sporazumni raskid uz obestecenje.Kloso raspali valja ga trpit jos godinu.Bezideja je napisao/la:Kakvog mi debila placamo masno. Je.bo nam ne Senas mamu maminu s ovim levatima
Jest al obratno

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:

Mi smo Željini, Željo je naš!
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR 

Hoce li danas unijeti ili drugi dan?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Željezničar i Zrinjski odigrali su veliki broj zanimljivih susreta, a u sezoni 2007/2008 Plavi su slavili na Grbavici sa 2:1. Oba gola s 11 metara postigao je Albin Pelak, a prethodno je u kaznenom prostoru oboren sjajni veznjak, Semir Štilić.
FK Željezničar - HŠK Zrinjski
Nedjelja, 20 sati
#SamoŽeljo #Zajedno
Sta nam to zvanicna zeli reci jutros?
Nedjelja, 20 sati
#SamoŽeljo #Zajedno
LjoZee je napisao/la:Željezničar i Zrinjski odigrali su veliki broj zanimljivih susreta, a u sezoni 2007/2008 Plavi su slavili na Grbavici sa 2:1. Oba gola s 11 metara postigao je Albin Pelak, a prethodno je u kaznenom prostoru oboren sjajni veznjak, Semir Štilić.
Nedjelja, 20 sati
#SamoŽeljo #Zajedno

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Meni nije jasno kako ova generacija iz 07/08 sezone se borila za opstanak umjesto za titulu
Stilic, Pelak, Dialiba, Bekric, Jamak, Svraka, Joldic, Mulalic, Cocalic, Vugdalic, Baotic
strasna generacija, svi su nesto postigli u karijeri, mozda je tad vecina ipak bila premlada za nesto vise

Stilic, Pelak, Dialiba, Bekric, Jamak, Svraka, Joldic, Mulalic, Cocalic, Vugdalic, Baotic

Super je ovaj okvir klub napravio za fb
- desnibocni
- Kontakt:
I ja isto, inshAllah.LjoZee je napisao/la:
Super je ovaj okvir klub napravio za fb
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
-
- Kontakt:
Odi nekad na utakmicu pa ces vidjeti kako centrira. Za madjarsko/pitatskog kera izmislio futbal. U svakom smislu.Bezideja je napisao/la:glavniurednik je napisao/la: Za Stanica je Roberto Karlos
Jest al obratnoNe zna lik centrirat dvije godine, je.bo li mu Senad sve...
Ociglednije je da ti ne ides na utakmice, zabranio ti senadglavniurednik je napisao/la:Odi nekad na utakmicu pa ces vidjeti kako centrira. Za madjarsko/pitatskog kera izmislio futbal. U svakom smislu.Bezideja je napisao/la:glavniurednik je napisao/la: Za Stanica je Roberto Karlos
Jest al obratnoNe zna lik centrirat dvije godine, je.bo li mu Senad sve...

-
- Kontakt:
Ja bio i prije Senada i posle Senada, a takvi ko ti budu i prodju 

Veliki navijacglavniurednik je napisao/la:amare odlazi