Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
http://adf.ly/AbOG - Izvjestaj, golovi
- Los_Blanos2
- Kontakt:
ja sam je vec vidio u golu..Ramos Ramos dobro igra glavom a ovako nesto promasiti*p!p!t@* je napisao/la:Jao Ramosa imbecila sta promasi![]()
![]()
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Revijalna utakmica, Atletico loš, Real jak, 3 boda to je to. 
ponovo smo izvršili veliki pritisak na početku meča što je rezultralo sa 2 gola..poslije toga otvorena utakmica mogao je pasti gol na obje strane...odbrana sa Ikerom ali i Xabiem i Kedirom fantastična...prema naprijed Ozil je bio bolji od ostalih...Derbi Capitale apsoliviran...15 utakmica ove sezone bez poraza....sljedeča Murcia...nije loše,nije loše
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 07 nov 2010, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nije lose, nije...ali moze to i boljeRaul_64 je napisao/la:ponovo smo izvršili veliki pritisak na početku meča što je rezultralo sa 2 gola..poslije toga otvorena utakmica mogao je pasti gol na obje strane...odbrana sa Ikerom ali i Xabiem i Kedirom fantastična...prema naprijed Ozil je bio bolji od ostalih...Derbi Capiltale apsoliviran...15 utakmica ove sezone bez poraza....sljedeča Murcia...nije loše,nije loše
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ova dvojica, Xabi i Khedira su strašni, bez greške igraju, ovo su nam dva najbolja pojačanja u zadnjih 5 godina. Ozil lud, šta uradi onoj četvorici na linije auu. Ronalda lopta nije htjela, neće u golRaul_64 je napisao/la:ponovo smo izvršili veliki pritisak na početku meča što je rezultralo sa 2 gola..poslije toga otvorena utakmica mogao je pasti gol na obje strane...odbrana sa Ikerom ali i Xabiem i Kedirom fantastična...prema naprijed Ozil je bio bolji od ostalih...Derbi Capiltale apsoliviran...15 utakmica ove sezone bez poraza....sljedeča Murcia...nije loše,nije loše
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ma zgrada bona...de provjeri rok trajanjajuznjak> je napisao/la:![]()
ne zajebavam a jesam popio mljeko
il je zgrada ili trofej
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Golovi u HD !
Goal de Carvalho HD
Goal de Mesut Ozil
Goal de Carvalho HD
Goal de Mesut Ozil
cestitke na nezasluzenoj pobjedi
Wolverine je napisao/la:cestitke na nezasluzenoj pobjedi
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- anonymousHD
- Kontakt:
Idol !Wolverine je napisao/la:cestitke na nezasluzenoj pobjedi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Carvalha u napad. Namah!anonymousHD je napisao/la:Golovi u HD !
Goal de Carvalho HD
Goal de Mesut Ozil
Vidim da svi hvale Oezila i Di Mariu a malo ko najbolje pojacanje sezone Carvalha. Jbo majku kako covjek igra, pa ono je nevidjeno. Na stranu to sto je majstorski dao gol ali je u odbrani neprelazan. Real nije imao ovakvog igraca u odbrani vec punih 5-6 godina, neizmjerno mi je drago sto su ga doveli. Kada je Kun Aguero naredao trojicu po desnoj strani i usao u sredinu, prepao sam se ali ga Carvalho nenormalno uze. Igrac utakmice definitivno.
CR nista posebno nije pokazao osim novih kopacki ali nije ni los bio. Bio je konstantna opasnost po gol samo da malo namjesti nisanske sprave. Oezil majstor, kad je bacio 3-4 igraca po desnoj aut liniji zijanio sam se. Onaku lakocu i eleganciju jos od Zidanea nisam vidio. AKo ovako nastavi bice od njega velika igracina. Zasluzena pobjeda, Atletico nastavlja crni niz protiv nas. Mourinhova masinerija nastavlja da dere i mislim da ove sezone mozemo mnogo ocekivati. HALA MADRID!
CR nista posebno nije pokazao osim novih kopacki ali nije ni los bio. Bio je konstantna opasnost po gol samo da malo namjesti nisanske sprave. Oezil majstor, kad je bacio 3-4 igraca po desnoj aut liniji zijanio sam se. Onaku lakocu i eleganciju jos od Zidanea nisam vidio. AKo ovako nastavi bice od njega velika igracina. Zasluzena pobjeda, Atletico nastavlja crni niz protiv nas. Mourinhova masinerija nastavlja da dere i mislim da ove sezone mozemo mnogo ocekivati. HALA MADRID!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Bolestan sam pa nisam baš u toku šta je sa Carvalhovim okom?
To me brine sada
A tekma jednostavno deremo Atletico saonakvim napadom napravio po meni sam 1 ozbiljniju priliku mislim perfektno.Neke razlike o prethodnih sezona šuta neki igrač Atletica dvojica u blok padaju požrtvovano do kraja.
Oezil bacao ih ko malu djecu mislim sve perfektno
To me brine sada
A tekma jednostavno deremo Atletico saonakvim napadom napravio po meni sam 1 ozbiljniju priliku mislim perfektno.Neke razlike o prethodnih sezona šuta neki igrač Atletica dvojica u blok padaju požrtvovano do kraja.
Oezil bacao ih ko malu djecu mislim sve perfektno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Smjesno ste pobjedili , cist Penal nije sviran Atleticu , a ono sto vi pricate da je Na Di MAriji bio , ono nema trunke penala , ejr i sam komentator i svi normalni su vidjeli da je Simao prvo loptu izbio pa onda Mariju pokupio,, Toliko o namjestanju tekmi ! Smjesni te u svaku ruku , El Classico ce standardno biti ne zanimljiv,, Solidno igrate , al ako Barci bude vea Xavi , Iniesta i Busquets , nece se Ozil , Marija i CR sastavit sa loptom 
btw: Ronaldo presmjesan , lik je osutao prema golu jedno 15 puta iz nemogucih situacija ! Nije ni cudo sto zabije go nekim ekipama oput Malge , sta ce lihk od tolko suteva mora jedno ubost.... Previse forsira!
- anonymousHD
- Kontakt:
Sudija nije svirao penal i gotova priča, kao da bi to nešto promjenilo rezultat. Eto vam 2-1, bitna su 3 boda. Imali smo duplo više šansi od njih, nadigrali smo ih. Benzema, Ozil, Higuain, Ramos, sve 100% šanse propustili, a Atletico imo 2 šuta, Reyes i Forlana i to je to. Likovi se nisu kako treba sastali sa loptom, nigdje želje za igru nit išta.Andres je napisao/la:Smjesno ste pobjedili , cist Penal nije sviran Atleticu , a ono sto vi pricate da je Na Di MAriji bio , ono nema trunke penala , ejr i sam komentator i svi normalni su vidjeli da je Simao prvo loptu izbio pa onda Mariju pokupio,, Toliko o namjestanju tekmi ! Smjesni te u svaku ruku , El Classico ce standardno biti ne zanimljiv,, Solidno igrate , al ako Barci bude vea Xavi , Iniesta i Busquets , nece se Ozil , Marija i CR sastavit sa loptom
Namještena utakmica?
http://img135.imageshack.us/img135/4494/67090127.png
http://img201.imageshack.us/img201/2784/30418567.png
Ako je ovo namještena utakmica, šta je onda ovo? Ovo nisu, jel? Jednom se ne svira penal za protivničku ekipu, odmah frka, trka. Šuti bgt, prošle sezone je Laporta kupovao sudije, pitam se gdje su svi oni silni milioni i zašto on mora na sud
Da, El Classico će biti smiješan, jer se nećete sastat s loptom. Xavi umire, tražite zamjenu za njega. Polako, al` sigurno tonete prema dnu. Ovu sezonu smo jači od vas
Ma u nadolazećem Classicu otkrit ćemo sve čari Barcelonine odbrane, nažalost prošle godine nismo imali sreće, imali smo par zicera, još se čudim kako je ono tupavi Valdes odbranio Ronaldu..
@Andres - Mi smiješni? Zašto, što smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja? Što smo zapucali par zicera, što su Pepe i Carvalho bili neprelazni u odbrani? Što su Xabi i Khedira dominirali u vezi.. Tu neke penale spominješ - to je meni jedina smiješna stvar u čitavoj ovoj priči.. Jedino što se možemo složiti je to da Ronaldo stvarno previše forsira šut, al eto prvi je strijelac kluba pa si to može dopustiti
@Andres - Mi smiješni? Zašto, što smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja? Što smo zapucali par zicera, što su Pepe i Carvalho bili neprelazni u odbrani? Što su Xabi i Khedira dominirali u vezi.. Tu neke penale spominješ - to je meni jedina smiješna stvar u čitavoj ovoj priči.. Jedino što se možemo složiti je to da Ronaldo stvarno previše forsira šut, al eto prvi je strijelac kluba pa si to može dopustiti
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.