FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2019, 11:42

Hahahhahahahhahahahhah
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 avg 2019, 11:42

Nesto kontam da madjari imaju ove uslove kao mi, vlasnika itd.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2019, 11:45

Historicar je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Izgleda Buba ostaje
Ovo je izgleda u nemogučnosti da se dovede neki kapitalac ili neko bolje rješenje.Sa ovih prostora, mnogi manji klubovi od nas, i sa manjim budžetom, doveli su kapitalce na poziciju zadnjeg veznog, a mi nismo :facepalm:
Uz dužno poštovanje prema tebi, al fkt nisi dobar.
Citas li ti sta pises ?
Ajd malo uskrati tu negativu koju imas kod sebe, preusmjeri je na nesto van ovog PDF-a bgti.

Po tvojoj logici, ovaj malac nije trebao potpisati jer nije kapitalac? Bez obzira sto je malom 19 godina i sto je mozda prvi put dosao na neku probu u Evropu, i sto mozda ima nekog talenta da postane igrac ?

Kakve veze ima ovaj mali sa kapitalcima ? Treba da propustimo neke talente, ako se ispostavi takvim, zato sto nisu kapitalci ? :lol:

Legalizovati prostituciju i marihuanu, pod hitno :kafa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 avg 2019, 11:46

E tugo nemamo ni 1.000 pretplatnih karata i mi bi da se nešto pitamo,da biramo gdje će biti stadion itd.
ISTINA ZA VEDRANA!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 02 avg 2019, 11:56

Pa doveo si oremusa kapitalac, letic kapitalac, serbecic kapitalac, milanovic kapitalac. Ako ovo nisu kapitalci ko je za vas kapitalac?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2019, 11:58

Handzic je u konkurenciji za sutra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 avg 2019, 12:07

Stvarno imamo super sansu kad bi prosli Bate da izborimo grupnu fazu, hajd vise da se taj iskorak napravi i u nasem fudabalu

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2019, 12:11

Ko radi na ovim portalima ?! Pa to ne znas apsolutno nista jel tacno. Nema 20 dana kako sam citao da Stilic ne moze nazad na posudbu u PL BiH , ZATO STO JE ISTEKO ROK I SAMO SE MOZE PREGOVARAT SA IGRAVIMA KOJIMA JE ISTEKAO UGOVOR( ja ne znam jel iko od vas to procitao al ja se dobro sjecam )
Sad isti taj portal pise da dolazi u selju na posudbu a clanka koheg sam citao prije 15 20 dana ne mogu da nadjem . Nevjerovatno koje ublehe neinformisane.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 avg 2019, 12:16

paulus je napisao/la:Ko radi na ovim portalima ?! Pa to ne znas apsolutno nista jel tacno. Nema 20 dana kako sam citao da Stilic ne moze nazad na posudbu u PL BiH , ZATO STO JE ISTEKO ROK I SAMO SE MOZE PREGOVARAT SA IGRAVIMA KOJIMA JE ISTEKAO UGOVOR( ja ne znam jel iko od vas to procitao al ja se dobro sjecam )
Sad isti taj portal pise da dolazi u selju na posudbu a clanka koheg sam citao prije 15 20 dana ne mogu da nadjem . Nevjerovatno koje ublehe neinformisane.
Halal na upadu. Ne dolazi on na posudbu. Bez kluba je on. Mozda si ti zamijenio situaciju Zakarica i Stilica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2019, 12:19

Nepismene a ne neinformisane, ako smo mi onako usput informisani i shvatili smo sta pise jos nam to nije posao onda oni me mogu biti neinformisani.
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001149/
Champions path
Teams
10 winners from the UEFA Europa League third qualifying round champions path
6 teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path
Draw procedure
The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.
Any other restrictions will be announced ahead of the draw.

Prvo smo nosioci kad nismo pa smo ne nosioci kad jesmo hahahah
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2019, 12:22

Lecler je napisao/la:E tugo nemamo ni 1.000 pretplatnih karata i mi bi da se nešto pitamo,da biramo gdje će biti stadion itd.
Imali bi ih puno vise da dolazis na kolko toliko komforan , natkriven stadion , koji ima tupav WC i neke jos male sitnice :D Ne mozemo igrat 3 predkvalifikacije na njemu. Ja ne znam kolko sam puta pokiso i smrzo se na kosevu . Moderan stadion garantujem da ce to skociti na po stadiona. Svi vole otic vikendom na tekmu , al da je to tupavo . Ljudi su dosli protiv Celtica po kisi opet i protiv laznih je bio solidan broj . Al moras nudit neki iole level komfora da to skoci. Sa modernim stadionom dosta starije raje bi bili vlanovi , i djece to bi bio bum ubjedjen sam .Ove sezone ja sam dosad zadovoljan posjetom sa obzirom na uslove i ovu bruku da nam je samar odvaljen od Opstine Saveza Uefe itd
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 02 avg 2019, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2019, 12:24

LjoZee je napisao/la:
paulus je napisao/la:Ko radi na ovim portalima ?! Pa to ne znas apsolutno nista jel tacno. Nema 20 dana kako sam citao da Stilic ne moze nazad na posudbu u PL BiH , ZATO STO JE ISTEKO ROK I SAMO SE MOZE PREGOVARAT SA IGRAVIMA KOJIMA JE ISTEKAO UGOVOR( ja ne znam jel iko od vas to procitao al ja se dobro sjecam )
Halal na upadu. Ne dolazi on na posudbu. Bez kluba je on. Mozda si ti zamijenio situaciju Zakarica i Stilica.
O jebote u pravu je covjek , al sto sam ih zamjenio , ni imena im nisu slicna, svassta , izvinjavam se redakcijama :D

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 02 avg 2019, 12:28

ShofaII je napisao/la:Nepismene a ne neinformisane, ako smo mi onako usput informisani i shvatili smo sta pise jos nam to nije posao onda oni me mogu biti neinformisani.
Champions path
Teams
6 teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path
Draw procedure
The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.

Nije problem, što jej jedan levat("novinar"), napisao glupost, veći je problem, to što su njegovo lupanje, ostali prenijeli, bez provjere. :urnebes:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2019, 12:41

Jadnimi je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Nepismene a ne neinformisane, ako smo mi onako usput informisani i shvatili smo sta pise jos nam to nije posao onda oni me mogu biti neinformisani.
Champions path
Teams
Draw procedure

Nije problem, što jej jedan levat("novinar"), napisao glupost, veći je problem, to što su njegovo lupanje, ostali prenijeli, bez provjere. :urnebes:
Ma jarane njima ono isto zajebancija , zamisli u nekim uzbiljnim , novinama , portalima , fale , slova , greske pravopisne. I postave oni to tako , vise puta . Pa ba cita vas kamara ljudi , imas program ako ti je mrsko preletit za sve to. Dva puta pogrjesili , valja znat u dva predkola, a odes na Uefa stranicu i pise ti. Novinari od prije kad je to bilo casno zvanje i kad su ljudi branili slobode , povlacili price kad su znali da grjese sa izvinjenjem , nisu smjeli nista bez dokazanog izvora objavit. Okrecu se u grobu sta im je od profesije ostalo. Ne samo kod nas nazalost.Big Brother je odavno tu . Hvala ti George Orwell za 1984.... **** Nostradamusa sta je ovaj sve pogodio u 100 i nes godina unaprjed

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 avg 2019, 12:56

Guzini ne zamjerim ona dva zicera protiv Čelika, dešava se, ali sutra bi Handžića od prve stavio.

Kovačević
Hebibović Šerbečić Lazić Letić
Velkoski Đokanović
Tatar Gavrić Milanović
Handžić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 02 avg 2019, 13:12

Sto se tice ovog crnca ja bi potpisao 19 godina i mislim da nije skup. Njemu je ovo karta za dalje u europu ako ima imalo tehnike,talenta uz fizicke predispozicije(kondicija,brzina kod svih afrikanaca nije upitna) on ce da grize da ide dalje.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2019, 13:29

To ti je kad zaposliš u redakciju čovjeka koji veze nema sa novinarstvom, koji ima samo npr. poljoprivrednu završenu, a neko sa žurnalistikom sjedi na birou

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2019, 13:43

Da smo Hadzica doveli bio bi to veliki iskorak prema dominaciji . Nismo yebyiga . Guzina bi mogao biti dobar , mozda i iznenadjenje , ali ono cuveno "uklapanje" u FKS . Nedisciplinovane odstraniti i po cijenu titule , nije FKS klub samo za 2019/2020 .

Protiv Bate bi sa ovim mocima :
Kovacevic
Sabanovic,Serbecic,Lazic,Letic
Hebibovic,Mustafic,Kurdic,Milanovic
Gavric
Tatar
Bitno nam je ne primiti gol u domacoj tekmi , a ovo bi bilo Rusi na Ruse . Mislim da Krste ima 2 zuta , mozda ima pravo igrati , jer 2 kolo ???
Djokanovic,Guzina,Krste(ako ima pravo igrati) i dr. bi cekali priliku.
Bate je ipak u prvom planu , pokusati , sto da ne ? Ovo nije logican sastav za Slobodu , ali zbog uigranosti bi i tu igrao u ovom sastavu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2019, 13:59

paulus je napisao/la:
Lecler je napisao/la:E tugo nemamo ni 1.000 pretplatnih karata i mi bi da se nešto pitamo,da biramo gdje će biti stadion itd.
Imali bi ih puno vise da dolazis na kolko toliko komforan , natkriven stadion , koji ima tupav WC i neke jos male sitnice :D Ne mozemo igrat 3 predkvalifikacije na njemu. Ja ne znam kolko sam puta pokiso i smrzo se na kosevu . Moderan stadion garantujem da ce to skociti na po stadiona. Svi vole otic vikendom na tekmu , al da je to tupavo . Ljudi su dosli protiv Celtica po kisi opet i protiv laznih je bio solidan broj . Al moras nudit neki iole level komfora da to skoci. Sa modernim stadionom dosta starije raje bi bili vlanovi , i djece to bi bio bum ubjedjen sam .Ove sezone ja sam dosad zadovoljan posjetom sa obzirom na uslove i ovu bruku da nam je samar odvaljen od Opstine Saveza Uefe itd
al porazavajuca cinjenica, da je kupljena samo jedna ulaznica za galeriju, ako je ovo tacno, i neka vam svima bude jasno koliko guzonje il legende vole Sarajevo, a galerija vazda puna, onda mogu samo izvuci poentu, da mi placamo karte a oni dzabe gledaju Sarajevo i to iz "galerije"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2019, 14:05

Steta za Jeleskovica sto nije sa nama . Razlog ? Ono sto kritikujete da ekipa nije fizicki spremna ne stoji . Sve cetiri utakmice smo odigrali u jakom tempu . Povrede i "povrede" . Ovo prvo Pidro , Stanojevic,Oremus se nazalost desava , a na ovo drugo treba obratiti paznju i kaznjavati i odstraniti iz ekipe , sve dok "zvijezde" ne shvate da je FKS iznad svih . Necemo igrati sa 1 ili 2 igraca manje . To svakako vazi i za Husrefa , pa i Hadzica i ostale u Upravi i UO. Ko ne vidi napredak u igri , sa ovako desetkovanim timom ili je slijep ili zlonamjeran . Za to svakako najvise zasluga ima SS na celu sa Husrefom . Naravno i on je podlozan kritici , nikad nece biti iznad FKS . Jahic je opomena i treba biti nauk za ubuduce . Neka prica sta ko hoce uprljao je obraz . Moze se obraz ocistiti , upravo ovakvom igrom kao ove 4 utakmice , gdje je pokazao da moze biti tata igre ,
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []