PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ma jok, vec volim nesto tebe zajebavat poslije onih fajtova haha
Al izbjegavas me bas, poslije kolekcije tvoje koju sam objavio i kad si molio admine da to izbrisu pao si mi u ocima.
Al izbjegavas me bas, poslije kolekcije tvoje koju sam objavio i kad si molio admine da to izbrisu pao si mi u ocima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije samo dokoljenko izmislio je on jos nadimaka.Tih 88 spominjanja je bar 150 sa drugim nadimcimaDokoljenko je napisao/la:Sine redbull pa ti imas opasne komplekse. Šizofrena cijepanja.![]()
@Deja Vu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MocMahale444
-
belosevic28
- Kontakt:
Kako se Stilic bit top bh leauge plejer ako ke to vec zec ermin? Pitam za druga.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Kockoglavi
Sta kaze morz nece jos stilic moci igrati hshshaha
- dynamodresden1
Pa ova tri mongoloida iz plavog tabora zivot provedose na forumu ,plus mentalni bolesnik iz svrakina pa imate li vi zivot osim ovoga,cuj kaznena ekspedicija hahahah umrijet ce prezalit nece sto se nisu rodili u Bg da navijaju za Partizan,kaznena ekspedicija,frakcije navijaca ,ubistva svojih navijaca,vodja iz zatvora pravo na sipku,iako nije u prici nikad bio niti pjesme jedne znao ali vezi konja kako amidja kaze haha ,lazni alkatraz zar sve morate kopirati od njih.

Pa moraju ga prvo u Fojnicu poslati...Kockoglavi je napisao/la:Sta kaze morz nece jos stilic moci igrati hshshaha
Bogicevic, E.Zec, Štilic, Ahmetspahic,...Prvo u banju malo da se misic opuste pa onda po jedno 15 minuta utakmice...
Vala su mogli i Franju Jelica reaktivirati i onda napasti LŠ...
- Kockoglavi
Vanja8 je napisao/la:Pa moraju ga prvo u Fojnicu poslati...Kockoglavi je napisao/la:Sta kaze morz nece jos stilic moci igrati hshshaha
Bogicevic, E.Zec, Štilic, Ahmetspahic,...Prvo u banju malo da se misic opuste pa onda po jedno 15 minuta utakmice...
Vala su mogli i Franju Jelica reaktivirati i onda napasti LŠ...
Kao sto ova omladina kaze WATAFAKGOAT je napisao/la:Petkom je djuma mi klanjamo zna se,volimo Zelju ne jedemo prase !
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- ASD
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:Petkom je djuma mi klanjamo zna se,volimo Zelju ne jedemo prase !
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesul ukusna bila rebarca za rucakASD je napisao/la:GOAT je napisao/la:Petkom je djuma mi klanjamo zna se,volimo Zelju ne jedemo prase !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Znaci petkom ne jedete prasetinu...?GOAT je napisao/la:Petkom je djuma mi klanjamo zna se,volimo Zelju ne jedemo prase !
- ASD
- Kontakt:
Na dijeti sam, samo riba i povrce.BosniaBoston je napisao/la:Jesul ukusna bila rebarca za rucakASD je napisao/la:GOAT je napisao/la:Petkom je djuma mi klanjamo zna se,volimo Zelju ne jedemo prase !
Pije se samo subotom.
Još nije prošla sezona ljetovanja.
*disappointed face expression*ASD je napisao/la: Na dijeti sam, samo riba i povrce.
Pije se samo subotom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
još malo pa drugo pijanstvo dnsOsim13 je napisao/la:*disappointed face expression*ASD je napisao/la: Na dijeti sam, samo riba i povrce.
Pije se samo subotom.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Čestitam BošnjačePenaltiky je napisao/la:još malo pa drugo pijanstvo dnsOsim13 je napisao/la:*disappointed face expression*ASD je napisao/la: Na dijeti sam, samo riba i povrce.
Pije se samo subotom.
Ja sam evo drugu litru sredio, nr znam kad prije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Dobra meza?Osim13 je napisao/la:Čestitam BošnjačePenaltiky je napisao/la:[
još malo pa drugo pijanstvo dns![]()
![]()
Ja sam evo drugu litru sredio, nr znam kad prije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.