FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hadzic nije dosao kod nas, jer imamo Ahmetovica. Oba ne bi igrala sigurno.
Covjek trazio ekipu gdje ce biti prvi napadac.
A da se zrtvovalo Ahmetovica zarad Hadzica, pa rat bi izbio.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la: al porazavajuca cinjenica, da je kupljena samo jedna ulaznica za galeriju, ako je ovo tacno, i neka vam svima bude jasno koliko guzonje il legende vole Sarajevo, a galerija vazda puna, onda mogu samo izvuci poentu, da mi placamo karte a oni dzabe gledaju Sarajevo i to iz "galerije"
[/size]
Svi se slikaju , a para nigdje . Penzioneri , radnici i studenti su ti koji odvajaju za klub od djece , porodice ili slaufa .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Historicar
- Kontakt:
Opet niko od novinara na pressu nije pitao Musemića za pojačanja, nevjerovatno.
I ovih 850 sezonskih je kao neki uspjeh? 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zasto rat , Hadzic bi trebao biti prvi spic , realno . Zvijer od igraca i za Ahmetovica i Handzic (obojicu gotivim i zahvalan sam im , pogotovo Mersi), ali interes kluba iznad svega . Dok se tako ne postavimo , nema napretka . Nek nam onda trojica imaju 100 godina , a ako ovako se nastavi i imat ce 105 g.Evander je napisao/la:Hadzic nije dosao kod nas, jer imamo Ahmetovica. Oba ne bi igrala sigurno.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moraš odvojiti bordo vip (loža) i zapad galeriju, nije to isto.Samozdravlje je napisao/la:Pitaristok je napisao/la: al porazavajuca cinjenica, da je kupljena samo jedna ulaznica za galeriju, ako je ovo tacno, i neka vam svima bude jasno koliko guzonje il legende vole Sarajevo, a galerija vazda puna, onda mogu samo izvuci poentu, da mi placamo karte a oni dzabe gledaju Sarajevo i to iz "galerije"
[/size]
Svi se slikaju , a para nigdje . Penzioneri , radnici i studenti su ti koji odvajaju za klub od djece , porodice ili slaufa .
Ne bude puno već tu budu djeca kluba i ostali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ahmetović je najbolji napadač lige, kakav Hadžić, dobar je igrač ali je Merso broj 1 za ovu ligu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Katastrofa burke da nismo mogli makar na 2000 nagurati,više su potrošili na marketing nego što su zaradili od godišnjih.Giljotina je napisao/la:I ovih 850 sezonskih je kao neki uspjeh?
ISTINA ZA VEDRANA!
Administracija kluba broji 70-80 članova. Još malo pa će ih biti više od svih koji su kupili sezonske.Lecler je napisao/la:Katastrofa burke da nismo mogli makar na 2000 nagurati,više su potrošili na marketing nego što su zaradili od godišnjih.Giljotina je napisao/la:I ovih 850 sezonskih je kao neki uspjeh?
A marketing - nikad bolji!
Sve se svodi na instagramski story.
Hadzic da bude ispred Ahmetovica? De nemoj zahebavati sviju ti eto. Ja ne znam gledas li ti Ahmetovica opcenito ili samo gledas ako da go? Frajer je jedan od najkorisnijih igraca lige, ne samo u Sarajevu. Ovaj ce biti bolji samo kada se Ahmo oprosti. A do tadaSamozdravlje je napisao/la:Zasto rat , Hadzic bi trebao biti prvi spic , realno . Zvijer od igraca i za Ahmetovica i Handzic (obojicu gotivim i zahvalan sam im , pogotovo Mersi), ali interes kluba iznad svega . Dok se tako ne postavimo , nema napretka . Nek nam onda trojica imaju 100 godina , a ako ovako se nastavi i imat ce 105 g.Evander je napisao/la:Hadzic nije dosao kod nas, jer imamo Ahmetovica. Oba ne bi igrala sigurno.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja još ne mogu preboljet povredu Oremuša i činjenicu da ga duže vrijeme nema.
FK Sarajevo
Ma mene stid baš, lakše bi mi bilo da nisu ništa objavili. Ne mogu da vjerujem da nas je tako malo nakon svega. A svima puna usta Sarajeva.Giljotina je napisao/la:Administracija kluba broji 70-80 članova. Još malo pa će ih biti više od svih koji su kupili sezonske.Lecler je napisao/la:Katastrofa burke da nismo mogli makar na 2000 nagurati,više su potrošili na marketing nego što su zaradili od godišnjih.Giljotina je napisao/la:I ovih 850 sezonskih je kao neki uspjeh?![]()
A marketing - nikad bolji!
Sve se svodi na instagramski story.
ISTINA ZA VEDRANA!
A gluho bilo da imamo internet stranicu Fan shopa!Lecler je napisao/la: Ma mene stid baš, lakše bi mi bilo da nisu ništa objavili. Ne mogu da vjerujem da nas je tako malo nakon svega. A svima puna usta Sarajeva.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ne mislim na vip, burke, nisam valjda tolika neznalica,MortemHz je napisao/la:Moraš odvojiti bordo vip (loža) i zapad galeriju, nije to isto.Samozdravlje je napisao/la:Pitaristok je napisao/la: al porazavajuca cinjenica, da je kupljena samo jedna ulaznica za galeriju, ako je ovo tacno, i neka vam svima bude jasno koliko guzonje il legende vole Sarajevo, a galerija vazda puna, onda mogu samo izvuci poentu, da mi placamo karte a oni dzabe gledaju Sarajevo i to iz "galerije"
[/size]
Ne bude puno već tu budu djeca kluba i ostali.
Al slike ne govore bas da su sve djeca, ima tu puno tih ostalih, nadam se da je vip vise se prodo, vip je 400km jel tako.
Nebi ni potpisa
Ima.Anex je napisao/la:Nebi ni potpisa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
500 KM ali ga nema u prodaji ove sezone, makar ne u slobodnoj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hadžić je koliko sam upoznat trazio da mu se ne pravi problem vec ovog ljeta ako dobije odgovarajucu ponudu, vjerovatno ima i klauzula u ugovoru.
Ja mislim da se on ovim nastupima u europi vec prodao, male su sanse i do zime da ostane.
Nasim vjerovatno nije odgovaralo da ga puste odma ali u svakom slucaju po meni je greska onakvog igraca propustiti.
Ja mislim da se on ovim nastupima u europi vec prodao, male su sanse i do zime da ostane.
Nasim vjerovatno nije odgovaralo da ga puste odma ali u svakom slucaju po meni je greska onakvog igraca propustiti.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Halal na upadu. Ne dolazi on na posudbu. Bez kluba je on. Mozda si ti zamijenio situaciju Zakarica i Stilica.[/quoteLjoZee je napisao/la:paulus je napisao/la:Ko radi na ovim portalima ?! Pa to ne znas apsolutno nista jel tacno. Nema 20 dana kako sam citao da Stilic ne moze nazad na posudbu u PL BiH , ZATO STO JE ISTEKO ROK I SAMO SE MOZE PREGOVARAT SA IGRAVIMA KOJIMA JE ISTEKAO UGOVOR( ja ne znam jel iko od vas to procitao al ja se dobro sjecam )
Sad isti taj portal pise da dolazi u selju na posudbu a clanka koheg sam citao prije 15 20 dana ne mogu da nadjem . Nevjerovatno koje ublehe neinformisane.
Ma **** Stilica što ga ovde spominjete.
Pa on kad je imao 25 godina nikad nije bio igrač,a ne sad kad nije odigrao utakmicu boga pitaj kad.Cuj ušetao na press konferenciju i istu prekinuo,tobe jarebi,pojačanje.Gade mi se ovi povratnici,koji kad nemaju gdje vole svoj klub.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Meni sinoc bi drago sto zrinja prodje, em me drzi onaj osjecaj nasi su, koliko god se oni pokusavali praviti hrvatima, toliko mi je drago kad i nasi i strani komentatori kazu "bosanskohercegovacki predstavnik ide dalje". Liga ce nam malo dobiti na znacaju sigurno, i kako se primice nasa tekma, sve sam sigurniji da idemo dalje.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, misstianopenaldo, PingoFTW i 41 gost.