Samo vas posmatram...Pogba je napisao/la:Nista chini, samo shevko.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Samo vas posmatram...Pogba je napisao/la:Nista chini, samo shevko.
Pametno razmisljanje...Beduin je napisao/la:Ma dobro, nisu to neke velike pare (25mil) pa da toliko zalimo. Sigurno da je Gianpaolo trazio jednog brzog napadaca uz Piateka koji ce se i vratiti nazad kad se branimo i istrcati brzu kontru.
Samo se plasim da Leao ne iskljucuje Coreu, a nadam se da ne. Mada bih opet ostavio Silvu uz Leaoa da se bore za prvih 11, a preusmjerio tih 40-45mil za jakog veznjaka.
Prodas samo Susa i Samua i namirio si te pare. Biglu i Laxalta posto-poto dadnes da rasteretis platni budzet i to je to. Ionako igramo jednu utakmicu sedmicno, tako da mozemo sacekat da Bonaventura uhvati formu te povratak Caldare.
Koji će nam qurazChinaglia je napisao/la:kupite cetalja, na prodaju je!
Koliko ja pratim te prijateljske utakmice uvijek su više služile trenerima da vide koga će definitivno otpisati, a na koga ipak mogu računati od ovih potencijalnih rezervi. Rijetko se izvode najbolji sastavi.rope11 je napisao/la:Ove prijateljske utakmice su nam ispale kao promašaj, mala korist od njih. U suštini uigravaš rezerve i rezerve rezervi sa jedva 3-4 prvotimca (umjesto da je obrnuto u nekim normalnim okolnostima), slaba fajda od toga.
Tako bi nam dogodine govorio i za cetaljaChinaglia je napisao/la:pa u tom slucaju, uzivajte u igrama kessieja, lucasa biglije, calhanoglua, ne znam jesam li nekog zaboravio
o tom potom :kafa:muxa je napisao/la:Tako bi nam dogodine govorio i za cetalja :mrgreen:Chinaglia je napisao/la:pa u tom slucaju, uzivajte u igrama kessieja, lucasa biglije, calhanoglua, ne znam jesam li nekog zaboravio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.