FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne znam kako će kupiti Sanea ako nemaš profita milijardu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Usput si tu mogao procitati da nije samo odšteta nego sh uracunali i platu te novac sto ce na ruke dobiti.leorey je napisao/la:Sta pise Bild, Sane ce kostat Bayern sveukupno s bonusima 200M![]()
![]()
Kakav dan da se bude ziv
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bez Gnabrya i Martineza sutra. Coman spreman za utakmicu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Je l ovo i Bild javio da ovi traze 130 mil, e to nam je srebrni metak na ovaj transfer
Ko prenosi?harden je napisao/la:Bez Gnabrya i Martineza sutra. Coman spreman za utakmicu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eurosport2 i ZDFOsim13 je napisao/la:Ko prenosi?harden je napisao/la:Bez Gnabrya i Martineza sutra. Coman spreman za utakmicu.
edo07 je napisao/la:Eurosport2 i ZDFOsim13 je napisao/la:Ko prenosi?harden je napisao/la:Bez Gnabrya i Martineza sutra. Coman spreman za utakmicu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Christian Falk.Manchester City want more than €100m for Leroy Sané but the reported €150m valuation is incorrect. Sané wants to join Bayern and that's a decisive factor
Za muštuluk bih pozlatio
prvog ko mi bude javio
da se kajemo zbog Leroya
i svih miliončića.
Večeras se okrećemo drugim dešavanjima. Prvi pravi test za ekipu, da vidimo na čemu smo. Iako superkup nikad nisam smatrao bitnim(za mene je to samo malo skuplja prijateljska), makar se igra ozbiljnije i mogu se izvući neki zaključci.
prvog ko mi bude javio
da se kajemo zbog Leroya
i svih miliončića.
Večeras se okrećemo drugim dešavanjima. Prvi pravi test za ekipu, da vidimo na čemu smo. Iako superkup nikad nisam smatrao bitnim(za mene je to samo malo skuplja prijateljska), makar se igra ozbiljnije i mogu se izvući neki zaključci.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
KEC ko kuća!
Hummels ne igra veceras 
According to Leroy Sané's closest family circle, the move to Bayern is done. The move took long because of salary negotiations between Sané and Bayern but now both parties have reached an agreement on around €15m/year. Sané could be unveiled Wednesday at the latest
Večeras otvaramo sezonu sa pobjedom.Bayern reach an agreement with Leroy Sané on a contract worth ~€18m/year. The only thing that could compromise the move would be an adequate counter offer from City. But from Sané's site, it's assumed that it won't be the case. Move should go through by Thursday [
@SkySportNewsHD
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za utakmicu Superkupa vlada veliko interesovanje, tako da će se prenositi u 200 od 211 članica FIFA-e. Na licu mjesta će biti televizijske ekipe iz Južne Amerike, Japana, Poljske, Belgije, Francuske i Srednjeg Istoka. Slična je situacija otprilike bila i prošle godine kada smo se u Superkupu sastali s E. Frankfurtom i tada je sličan interes bio. Dok generalno u Bundesligi utakmica Bayerna i Borussije Dortmund privuče svakako više pažnje, nego ostali dueli. Ali u velikom dijelu država koje pokažu interes i za ove utakmice se i generalno prenosi Bundesliga, s tim da ipak ovaj duel bude više zastupljen u medijima, kao na primjer što mediji tada pošalju i svoje ekipe na lice mjesta, a ne samo da preuzimaju signal.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
schickeria
- Kontakt:
Da igra gnabry rekao bi da dobijamo glatko ovako ce biti utisno, ovakve utakmice znaju presuditi vratari a prema pripremim utakmicama mi cemo tu opet biti ponajbolji u Europi. Njima je veliki nedostatak ne igranje hummelsa pogotovo jer su prodali dialla pa ce im igrat Zagadou ili toprak a oni nisu ta razina.
Ne volim kada u jakim utakmicama nemamo javia ispred obrane ali sto je tu je, pravi test za renata danas.
Ne volim kada u jakim utakmicama nemamo javia ispred obrane ali sto je tu je, pravi test za renata danas.
Bild kaže Sane bi najkasnije do srijede trebao bit predstavljen.
Saurman je napisao/la:Večeras otvaramo sezonu sa pobjedom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bayern XI against Dortmund:
Neuer (c) -
Kimmich, Süle, Boateng, Alaba -
Goretzka, Thiago, Tolisso-
Müller, Lewandowski, Coman.
Očekivano.
Neuer (c) -
Kimmich, Süle, Boateng, Alaba -
Goretzka, Thiago, Tolisso-
Müller, Lewandowski, Coman.
Očekivano.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Mora nas covjek cupati u prvoj minuti ybt
Znaci, cist gol odbrani
Ajatolah dominira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.