Tek sam se oslobodio ralja godišnjeg odmora, jedva za ove esencijalne namirnice imam...hljeb, pašteta, piva...ASD je napisao/la:Dobra meza?Osim13 je napisao/la:Čestitam BošnjačePenaltiky je napisao/la:[
još malo pa drugo pijanstvo dns![]()
![]()
Ja sam evo drugu litru sredio, nr znam kad prije
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Radnim danima klanjamo nafile,idemo na carsiju pusimo nargile.Vanja8 je napisao/la:Znaci petkom ne jedete prasetinu...?GOAT je napisao/la:Petkom je djuma mi klanjamo zna se,volimo Zelju ne jedemo prase !
23
Ja još ne mogu vjerovati da navijačka grupa koja sebe smatra ozbiljnom - pjeva ovo,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno gledano ne navijacki,ovo je u rangu pjesmice iz mumijeva.Virtu4l je napisao/la:Ja još ne mogu vjerovati da navijačka grupa koja sebe smatra ozbiljnom - pjeva ovo,
23
Pisete knjige i podrigujete...GOAT je napisao/la:Radnim danima klanjamo nafile,idemo na carsiju pusimo nargile.Vanja8 je napisao/la:Znaci petkom ne jedete prasetinu...?GOAT je napisao/la:Petkom je djuma mi klanjamo zna se,volimo Zelju ne jedemo prase !
- WestTrebina
- Kontakt:
Samo usri da yebem materesinu usranu
- dynamodresden1
Rekose leteci medvjedici iz doline cupovaGOAT je napisao/la:Realno gledano ne navijacki,ovo je u rangu pjesmice iz mumijeva.Virtu4l je napisao/la:Ja još ne mogu vjerovati da navijačka grupa koja sebe smatra ozbiljnom - pjeva ovo,
Ta pjesmica je odgovor ultrasima na jednu njihovu baladu.Posulusaj pjesmu ima dosta asociacija dolina,suma iznad juga itd..Al dobro puno je to za tvoj pileci mozak.Drzi se ti lopate i prst u uho.dynamodresden1 je napisao/la: Rekose leteci medvjedici iz doline cupova
23
-
sviunapad1010
- Kontakt:
WestTrebina je napisao/la:Samo usri da yebem materesinu usranu
Tobe ne mozes podnijeti tog zvezdaša i bog
Jel sutra sitan vez ?
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 02 avg 2019, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Drama svi igrači zeljescara dobiju nadimak od štrumfova
Šta je sa zečeva?
Šta je sa zečeva?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ništa, ista meta isto odstojanje, izblajhani prvi raspušivač shisha u kantonusviunapad1010 je napisao/la:Drama svi igrači zeljescara dobiju nadimak od štrumfova![]()
Šta je sa zečeva?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko je Gargamel...?sviunapad1010 je napisao/la:Drama svi igrači zeljescara dobiju nadimak od štrumfova![]()
Šta je sa zečeva?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nekada su mladi volili sisu a sad vole shishuOsim13 je napisao/la:Ništa, ista meta isto odstojanje, izblajhani prvi raspušivač shisha u kantonusviunapad1010 je napisao/la:Drama svi igrači zeljescara dobiju nadimak od štrumfova![]()
Šta je sa zečeva?
- Dokoljenko
- Kontakt:
Navijam za Velez i Slobodu. Ranite ih. 
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
E, čuj - nije im jasno kako neko pjeva a oni ponosno nose trans “Kreteni 1921”.
- Dokoljenko
- Kontakt:
To su vinetnamci. Nemaju za autoputa.Goosman je napisao/la:FK Sloboda on Tour
Mi smo Željini, Željo je naš!
Dokoljenko je napisao/la:To su vinetnamci. Nemaju za autoputa.Goosman je napisao/la:FK Sloboda on Tour
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.