Doci ce 2 napadaca i jedan veznjak. Al su ga otegli u pcku materinu...
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Radju su pustili u Cagliari jer je to haman njegova zelja radi zene. 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
"Drago mi je što se vraćam kući. Odluka je bila malo 'prisilna' ali i to je u redu. Nastojat ću učiniti dobro u Cagliariju. Imao sam i druge prioritete i zbog toga je bilo lahko odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Svaku utakmicu ću dati sve od sebe i dokazati da je Inter pogrešio što je odlučio da me pusti!"
Ninja za Tutto Mercato Web.
Ninja za Tutto Mercato Web.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Znači Radja u Cagliari gdje cemo mi i dalje placat €1mil njegove plaće. Otjerati ovako najboljeg veznjaka u klubu je *ebena TRAGIKOMEDIJA. Daj jos Icardija na posudbu u Juve. Mi ćemo plaćat cijel salary.
Marotta je babo 
#Ausilio OUT
Jbt pa znate li išta drugo nego plakati po ovoj temi??
Ovom posudbom će uštediti velike pare na njegovoj plati i bonusima koje je imao u ugovoru i realno je očekivati da će doći igrač koji će biti bolji nego što je Radja u padu forme. Meni je jedan od dražih igrača ali realno, svi smo ga gledali prošle sezone jedva 60 min čovjek odigra korektno ako već nije povrijedjen.
Greška je što je uopšte potpisan i pod kakvim ugovorom ali navikli smo da Ausilio ne odgovara nizašta nego se samo se*e po Marotti očigledno.
Ovom posudbom će uštediti velike pare na njegovoj plati i bonusima koje je imao u ugovoru i realno je očekivati da će doći igrač koji će biti bolji nego što je Radja u padu forme. Meni je jedan od dražih igrača ali realno, svi smo ga gledali prošle sezone jedva 60 min čovjek odigra korektno ako već nije povrijedjen.
Greška je što je uopšte potpisan i pod kakvim ugovorom ali navikli smo da Ausilio ne odgovara nizašta nego se samo se*e po Marotti očigledno.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ma da, ćoravi smetljar je pokazao do sada da je genije. Je.bem i njeg i ko ga dovede iz onog ciganluka. Lijepi Branca, bar ti ne da nadu nikakvu.
1921
Isto tako je nametnuo autoritet u Juventusu. Otjerao par zvucnih igraca i gradio ekipu koja samo njega slusa. Proslo mu je u onakvoj konkurenciji. A druga stvar ovog dvojca (Beppe i Conte) jeste stvar da ne znaju igraca prodati. Mi smo godinama vukli neke likove po posudbama, pa sve do isteka ugovora. Napravi se takav ambijent, da ne mogu igraca ni prodat za njegovu realnu cijenu, vec se ide ispod. Mislim realno, kao juventino, Icardi vrijedi 80-90 mil na danasnjem trzistu. Al ubise momka u pojam i sad mu cijena opade na nekakvih 50-60. Pa halo. Lukaku, Morata i kojekakvi drugi placani skuplje. Al et.Biscione je napisao/la:OK shvatam da nam je teško ikoga prodati ali zašto davati džabe? Nije to Gabigol sa 21 god pa kažemo dat ćemo ga džabe na posudbu, plaćat ćemo ako treba i dio plate da ne sjedi na klupi nego da se negdje razvija. Ali Rađa već ima 31 i on će samo bit lošiji sa svakom godinom a po meni je mogao još barem 1 sezonu odigrat na vrhunskom nivou, još je i htio da ostane ovdje, čak je i promijenio ponašanje u drugom dijelu sezone i počeo odlično igrat. Baš ne kontam zašto ga svim silama žele otjerat. Ne razumijem ni Contea jer je ratnik kakve on voli. I onda će ganjat jednog Vidala koji je još stariji i sl nekog. Ne razumijem nikako ovaj potez
Što se tiče ulaznog mercata, ja bih jedino bio zadovoljan sa nekim od ovih: Lukaku, Dybala (tu bi Lautaro igrao CF a Dybala SS) ili Zapata. Ne bih želio da dovedemo nekog starijeg tipa Cavani da nam bude nosilac napada pa da nakon jedne dobre sezone krene sa lošijim igrama (a prije toga potpisao mastan ugovor na 3-4 godine) pa ga ovako ne možemo nikome prodat.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Igrač vrijedi onoliko kolko je neko spreman dati za njeg, a kao što vidimo za ovog niko se i ne raspituje osim napolia, rome i juvea, i niko osim napolia nije ni poslao ponudu. Nije dakle marotta kriv, nego iskljucivo igrac i njegov agent za sve ovo sto se desava. Volio bi da ovo bude prvi slucaj gdje nece biti po volji igraca i da ce presjediti na tribinama sljedece dvije godine.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Vrijedi onoliko na koliko ga klub cijeni.Problem kluba je što ne cijeni dovoljno sedmog najboljeg strijelca u povijesti do čega je došao sa samo 25 godina okruzen jednom od najgorih ekipa u povijesti kluba.
Ako ga klub ne cijeni dovoljno naravno da nitko drugi nije lud preplatit takvog igrača nego mu cijena moze samo još više i više padat.
Ako ga klub ne cijeni dovoljno naravno da nitko drugi nije lud preplatit takvog igrača nego mu cijena moze samo još više i više padat.
Do ovog Mercata smo bar znali sa kime i gdje Ausilio večera, sada nema ni toga. Nema vise ni lažne nade, a Ausilio uzeo keš od restorana za reklame.
Najnovija da je United odustao od Dybale. Znači Lukaku ponovo otvoren (ovaj put smo u boljoj situaciji) a možda i Dybala (Icardi za Dybalu čista trampa bi valjda zadovoljila sve strane). Ajde Moratta odradi nešto, Conte je to zaslužio
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Lukaku i Dzeko, pa da se igramo. I Dybala za Icardia.
Sta je sa lijevom stranom, gdje je Asamoah, pa necemo valjda Dalberta gledati ili mrtvog Perisica...
Spominjel se kakvo ime
Spominjel se kakvo ime
Biraghi iz Fiorentine, kao potencijalna trampa za Valera ili Politana. Valjda je upgrade u odnosu na ono sto sada imamo.Huska je napisao/la:Sta je sa lijevom stranom, gdje je Asamoah, pa necemo valjda Dalberta gledati ili mrtvog Perisica...
Spominjel se kakvo ime
Isti qrac, drugo pakovanje. Ili nek dovedu nekog vrhunskog ili nek igra Asa, ne treba nam još tih Biragi mediokriteta koje nećemo za godinu-dvije moć nikom utrpat.h1a2s3o4 je napisao/la:Biraghi iz Fiorentine, kao potencijalna trampa za Valera ili Politana. Valjda je upgrade u odnosu na ono sto sada imamo.
Di Marzio - Already this morning, the Nerazzurri club contacted the Belgian agent to establish the strategy to be adopted during the negotiations. A new offer could shortly be presented to Manchester United, Inter came back calm and confident regarding the closing of the deal.
Tancredi Palmeri - BOOM! Inter have bid 75m€ + 5m€ add-ons for Lukaku! Differently from previous bids instantly rejected, Manchester United have not rejected it, after Juventus letting now Dybala doesn’t want to move.
#Ausilio OUT
Dybalu ko uzme od Juvea je debil , tuže lika bivša agencija i stići će na naplatu 40 milionah1a2s3o4 je napisao/la:Lukaku i Dzeko, pa da se igramo. I Dybala za Icardia.![]()
barem tako nešto sam čitao, ne djeluje mi ko šuplja a možda je zapetljanije od tog
dat maura za Ozila i kolašinca
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma spominjao se Dybala kao kotačić koji će otkočiti transfer Lukakua, kao Marota mu obećao trasfer u Inter. Mada oko njegovog transfera i nisam bio bas ozbiljan.Denchi je napisao/la:Dybalu ko uzme od Juvea je debil , tuže lika bivša agencija i stići će na naplatu 40 milionah1a2s3o4 je napisao/la:Lukaku i Dzeko, pa da se igramo. I Dybala za Icardia.![]()
barem tako nešto sam čitao, ne djeluje mi ko šuplja a možda je zapetljanije od tog
dat maura za Ozila i kolašinca
Da ja biram to bi bilo Lukaku i Džeko, Conteova formacija zahtjeva klasični napadački duo. Ova dvojica to svakako jesu. Oni bi imali uspjeha u oktagonu, a zamisli ih tek u šesneastercu.
Al su nam Teme aktivne kao i Uprava 
Lukaku pobjego u belgiju kralj s Anderlechtom trenira, on baš forsira transfer, mislim da će njega završit garant
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kme kuknjava
Odbijena nova žalba Juventusa, Interu ostaje titula prvaka iz 2006. godine
Klub iz Torina definitivno ostaje bez titule prvaka iz sezone 2005/2006
Juventus je prošle godine krajem jula uputio novu žalbu vezanu za titulu prvaka iz sezone 2005/2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.