AHHAHAHAH Simpa si !FRANK RIBERY je napisao/la:Sine, žalosno je da si ti član jednog ozbiljnog foruma kakav je sportsport. Ti isti nejaki klubovi su dvije godine zaredom osvojili najviše bodova u Evropi.Andres je napisao/la:Ako sad uzmete Ligu onda neznam...Inace je Njenacka liga presmjesna ,a ako je vi uzmete , jadovi koji nemogu gola , dat koji su prikovani za sredinu tabele , onda neznam, Borussia izgleda odlicno , ako ovako ostanu , bit ce titula osigurana, medjutim , ovo je njemacka liga i ovde nema jakih ekipa , svi su nekako retardirani , uz duzno postovanje Bayerna i on trenutno tu spada !
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Nije mi cilj da upropastim temu ali me malo ponjelo, možda zbog sinoćnje katastrofe od utakmice ili ko zna šta. Samo ću dodati nešto i prestati sa pravopisom: na početku sam rekao da u svojim postovima pišem onako kako mi u Bosni izgovaramo strana imena, riječi isl. , i po našem pravopisu je apsolutno ispravno pisati strano ime onako kako ga mi ovdje izgovaramo, a da ne bi došlo do zamjene identiteta, obično se nakon ispisa stranog imena u 'našem' formatu, isto upiše u zagradi tačno onako kako se piše na jeziku kojem isto i pripada ( ovo se da primjetiti u novinskim člancima, recenzijama knjiga, fusnote romana i djela koja se prevode na naš jezik obiluju ovim primjerima itd.).FRANK RIBERY je napisao/la: Izvini, ali ja se bojim da ti nijedan moj post nisi skontao.Isto kao što ćemo mi čitati Scholes kao Skols.Čitamo ga onako kako ga čitaju oni čijem govornom područiju pripada.Po tvojoj logici Scholes bi se po bosanskom čitao isto kako se piše što nije ispravno.Ali da svetu temu ne ubaljezgam, ja prekidam sa polemikom.Sve što se tiče sport može što se tiče pravopisa ne.Ne kontaš poentu mojih postova i dalja rasprava je nemoguća.
- moustapha
- Kontakt:
E jeste nasli forum na kojem ce te pisati o pravopisu. Ovdje 90% ljudi ne zna koristiti osnovne interpunkcijske znakove, a vi ih dodatno zasipate pravilima izgovora stranih imena. Pa i komentator na ESP2 u toku utakmice prezime Badstubera izgovori na 3 nacina, a posao mu je da to radi pravilno i, naravno, konstatno na isti nacin.
Bilo kako bilo Holger je dobar i jedva cekam da se vrati. S obzirom na trenutnu politiku u Bayernu, koja se tice dovodjenja novih igraca, tesko je ocekivati da se nesto u odbrani drasticno promjeni. Mozda neki lijevi bek ili osrednji stoper, ipak je to Bayern. Ne sjecam se kad je neki stoper dosao u Bayern kao svjetski superstar. Svemu ovome trenutno doprinosi i LvG.
Bilo kako bilo Holger je dobar i jedva cekam da se vrati. S obzirom na trenutnu politiku u Bayernu, koja se tice dovodjenja novih igraca, tesko je ocekivati da se nesto u odbrani drasticno promjeni. Mozda neki lijevi bek ili osrednji stoper, ipak je to Bayern. Ne sjecam se kad je neki stoper dosao u Bayern kao svjetski superstar. Svemu ovome trenutno doprinosi i LvG.
#divovi
mališan ev ti lizalo i reci nam koju ti ligu i klub gotivišAndres je napisao/la:Ako sad uzmete Ligu onda neznam...Inace je Njenacka liga presmjesna ,a ako je vi uzmete , jadovi koji nemogu gola , dat koji su prikovani za sredinu tabele , onda neznam, Borussia izgleda odlicno , ako ovako ostanu , bit ce titula osigurana, medjutim , ovo je njemacka liga i ovde nema jakih ekipa , svi su nekako retardirani , uz duzno postovanje Bayerna i on trenutno tu spada !

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@totem: ti isto ko da niti jednu utakmicu badstubera nisi pogledao.....malo pažnje da si obratio vidio bi s koliko taj momak rutine igra....ja se ne mogu sjetit ni jedne njegove ozbiljnije greške, čak i u onim najjacim utakmicama protiv manchestera, lyona, intera i ostalih....on je još igrač koji posjeduje i solidan šut (za odbranu ne toliko bitno al govori o njegovoj svestranosti), solidan je tehnicki, pokretljiv, jak u duelima...to ce ti mnogi potvrdit....njemačka reprezentacija ima sasvim dovoljno štopera i badstuber sigurno ne bi igrao u zadnje vrijeme u standardnoj postavi da je prosjek....ti da si rekao da su contento, alaba, ottl prosjek ja bi se i mogao slozit al za badstubera ce ti se rijetko ko slozit ko i malo zna nesto o fudbalu....doduse ovi što upadaju sa strane s glupostima njima ni ribery ni robben nisu svjetska klasa, jer u njihove glave ne ulazi ta moć bayerna da uvijek se vrati pa taman kad svi pomisle da je skroz dotucen....i jos nesto sto posto ispravan izgovor je badštuber.....znaci badstuber=badštuber.....samo oko pravopisa nam se glupo raspravljat jer i ja u brzini nekad isto po nešto pogrešno napišem ili namjerno skratim...ak bi gledali pravi pravopis onda bi morali pazit na zareze , velika slova , ovo, ono....ta diskusija je beze
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Interesantno da čim malo lošiji rezultat, odmah slijede pridikovanja oko toga ko ne valja, koga treba dovesti. Kako vam se da stalno pričati o pajačanjima? Strpite se do prelaznog roka ili bar sačekajte dok ne pročitate nešto konkretno u vezi transfera.
Butt nije svjetska klasa, ali nije ni garib kakvim ga neki predstavljaju. U svakom slučaju bolji je za klasu od Rensinga, u kojem su neki vidjeli Kahnovog nasljednika. Među 3-4 golmana u Njemačkoj, ali treba uzeti u obzir i njegove godine, kao i ogromno iskustvo koje posjeduje. Kao prolazno riješenje više nego dobar, samo neke strah da neće produžiti, pa jedva čekaju njegov kiks pa da opletu po njemu.
Sa novim golmanom (vjerovatno Neuer) se nećemo riješiti pacerskih golova. Bundesliga ima dosta solidnih golmana, ali nema više neke ekstra klase kao u vrijeme Olija, Andija, Bode i drugih.
Teško je povjerovati da će neki stranac stati na gol Bayerna (prvi put nakon Ž.M. Pfaffa), ali, po meni, to bi bilo bolje.
Butt nije svjetska klasa, ali nije ni garib kakvim ga neki predstavljaju. U svakom slučaju bolji je za klasu od Rensinga, u kojem su neki vidjeli Kahnovog nasljednika. Među 3-4 golmana u Njemačkoj, ali treba uzeti u obzir i njegove godine, kao i ogromno iskustvo koje posjeduje. Kao prolazno riješenje više nego dobar, samo neke strah da neće produžiti, pa jedva čekaju njegov kiks pa da opletu po njemu.
Sa novim golmanom (vjerovatno Neuer) se nećemo riješiti pacerskih golova. Bundesliga ima dosta solidnih golmana, ali nema više neke ekstra klase kao u vrijeme Olija, Andija, Bode i drugih.
Teško je povjerovati da će neki stranac stati na gol Bayerna (prvi put nakon Ž.M. Pfaffa), ali, po meni, to bi bilo bolje.
Vom Jäger zum Gejagten
Badštrudla je potencijal i ništa više. I to na poziciji centralnog branića (stopera), kao bek je neupotrebljiv, jer je loš u fazi napada, nema brzinu...kao takvog i na toj poziciji je imao itekako pogrešaka.effe_sa je napisao/la:@totem: ti isto ko da niti jednu utakmicu badstubera nisi pogledao.....malo pažnje da si obratio vidio bi s koliko taj momak rutine igra....ja se ne mogu sjetit ni jedne njegove ozbiljnije greške, čak i u onim najjacim utakmicama protiv manchestera, lyona, intera i ostalih....on je još igrač koji posjeduje i solidan šut (za odbranu ne toliko bitno al govori o njegovoj svestranosti), solidan je tehnicki, pokretljiv, jak u duelima...to ce ti mnogi potvrdit....njemačka reprezentacija ima sasvim dovoljno štopera i badstuber sigurno ne bi igrao u zadnje vrijeme u standardnoj postavi da je prosjek....ti da si rekao da su contento, alaba, ottl prosjek ja bi se i mogao slozit al za badstubera ce ti se rijetko ko slozit ko i malo zna nesto o fudbalu....doduse ovi što upadaju sa strane s glupostima njima ni ribery ni robben nisu svjetska klasa, jer u njihove glave ne ulazi ta moć bayerna da uvijek se vrati pa taman kad svi pomisle da je skroz dotucen....i jos nesto sto posto ispravan izgovor je badštuber.....znaci badstuber=badštuber.....samo oko pravopisa nam se glupo raspravljat jer i ja u brzini nekad isto po nešto pogrešno napišem ili namjerno skratim...ak bi gledali pravi pravopis onda bi morali pazit na zareze , velika slova , ovo, ono....ta diskusija je beze
On je trenutno tamo gdje je Švajni bio prije 3-4 godine, hoće li se i ovaj oformiti u igrača svjetske klase, teško je sad presuditi.
Gaal čvrsto računa na njega, koji bi uz oporavljenog Brena, trebao činiti taj stoperski duo. Micho je u psihičkim problemima, njega se treba (i hoćemo) riješiti što prije. Belgijski kečer je imao super sezonu, s obzirom koja se bitka vodila oko Riberyjevog produžetka ugovora i njihovog prijeteljstva, njegov ostanak je sasvim opravdan.
Ali, što je bilo, bilo je. Bujtonja nije više za Bayerna. Sportska javnost čitave Njemačke bruji da Bayernu treba pojačanja u odbrani, hoće li biti šta u januaru ili ćemo se krpiti sa postojećim kadrom do ljeta, ostaje da vidimo.
Vom Jäger zum Gejagten
Upravo tako, isti je na nivou na kojem su bili Švajni i Lam prije 3-4 sezone, međtim ovdje neki pošto - poto hoće da ga unaprijede u svetsku klasu, e to ne ide baš tako. U jednom od svojih ranijih postova sam pisao upravo o nedostatku Batštubera i njegovim manama oslanjajući se usput na jednu od, u to vrijeme, odigranih utakmica tako da se neću ponavljati. Miler, Kros i Batštuber su prosječni igrači sa ogromnim potencijalom na kome se mora raditi i tačka. Svaki ozbiljniji poznavalac fudbala će ovo potvrditi bez imalo razmišljanja.geronimo je napisao/la:Badštrudla je potencijal i ništa više. I to na poziciji centralnog branića (stopera), kao bek je neupotrebljiv, jer je loš u fazi napada, nema brzinu...kao takvog i na toj poziciji je imao itekako pogrešaka.effe_sa je napisao/la:@totem: ti isto ko da niti jednu utakmicu badstubera nisi pogledao.....malo pažnje da si obratio vidio bi s koliko taj momak rutine igra....ja se ne mogu sjetit ni jedne njegove ozbiljnije greške, čak i u onim najjacim utakmicama protiv manchestera, lyona, intera i ostalih....on je još igrač koji posjeduje i solidan šut (za odbranu ne toliko bitno al govori o njegovoj svestranosti), solidan je tehnicki, pokretljiv, jak u duelima...to ce ti mnogi potvrdit....njemačka reprezentacija ima sasvim dovoljno štopera i badstuber sigurno ne bi igrao u zadnje vrijeme u standardnoj postavi da je prosjek....ti da si rekao da su contento, alaba, ottl prosjek ja bi se i mogao slozit al za badstubera ce ti se rijetko ko slozit ko i malo zna nesto o fudbalu....doduse ovi što upadaju sa strane s glupostima njima ni ribery ni robben nisu svjetska klasa, jer u njihove glave ne ulazi ta moć bayerna da uvijek se vrati pa taman kad svi pomisle da je skroz dotucen....i jos nesto sto posto ispravan izgovor je badštuber.....znaci badstuber=badštuber.....samo oko pravopisa nam se glupo raspravljat jer i ja u brzini nekad isto po nešto pogrešno napišem ili namjerno skratim...ak bi gledali pravi pravopis onda bi morali pazit na zareze , velika slova , ovo, ono....ta diskusija je beze
On je trenutno tamo gdje je Švajni bio prije 3-4 godine, hoće li se i ovaj oformiti u igrača svjetske klase, teško je sad presuditi.
@totem: sad si i mullera svrstao u prosjek....muller je sigurno vec klasa, pa to spominju i strani mediji , a ne samo njemacki...covjek je bio jedan od najjacih igraca bundeslige prosle sezone, jedan od najjacih igraca lige prvaka, jedan od najjacih igraca svjetskog prvenstva....i jasno je da jest klasa...ti mozda zudis za jednim lisandrom lopezom ili mozda c. ronaldom koji potrosi masu lopte i hiljadu puta nam pokaze kako balet divna stvar....možda žudis za takvim šminkerima...muller je velika klasa...al vidis da sam vec naslutio da ces i njega obezvrijedit
@gero: dobro si ovo objasnio oko butta, tu se slazem, iako ja u badstuberu vidim vece kvalitete nego ti....on je i veliki potencijal i jos naravno mnogo moze napredovat...medjutim dok za mullera mislim da je velika klasa vec, badstubera vidim iznad prosjeka, al do pravog igraca velike klase njemu treba jos napredovanja....ne treba zaboraviti da su vrijednosti mullera i badstubera drasticno skocile u zadnjih par mjeseci, a neko ako na trzistu vrijedi onda zaista i vrijedi....igraci poput contenta i alabe su prosjek, ali i oni imaju potencijal za napredovanje, s tim sto se pokazalo da muller i badstuber imaju daleko bolje predispozicije......totem vjerovatno zeli da muller zabije 50 golova samo u bundesligi pa da igraca proglasi velikom klasom...sva ova diskusija pokazuje kakva su razmisljanja bosanaca i zasto nam se u repki cijene samo sminkeri s kojima se ne mozemo ni metar pomaci
@gero: dobro si ovo objasnio oko butta, tu se slazem, iako ja u badstuberu vidim vece kvalitete nego ti....on je i veliki potencijal i jos naravno mnogo moze napredovat...medjutim dok za mullera mislim da je velika klasa vec, badstubera vidim iznad prosjeka, al do pravog igraca velike klase njemu treba jos napredovanja....ne treba zaboraviti da su vrijednosti mullera i badstubera drasticno skocile u zadnjih par mjeseci, a neko ako na trzistu vrijedi onda zaista i vrijedi....igraci poput contenta i alabe su prosjek, ali i oni imaju potencijal za napredovanje, s tim sto se pokazalo da muller i badstuber imaju daleko bolje predispozicije......totem vjerovatno zeli da muller zabije 50 golova samo u bundesligi pa da igraca proglasi velikom klasom...sva ova diskusija pokazuje kakva su razmisljanja bosanaca i zasto nam se u repki cijene samo sminkeri s kojima se ne mozemo ni metar pomaci
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bayern4ever
- Kontakt:
Ja , a mislim i mnogi navijaci Bayerna ne shvatam kako Bayern ne kupi bar jednog stopera , dobro Badstuber je prilicno solidan, dok ova dvojica Kecer i Demichelis koji mi nije mrzak ni malo jer je dao dosta za Bayern,ali kljucna rijec je dao njegovo vrijeme je odbrojano u Bayernu, dok Kecera treba poslati u p.icku materinu koliko nam je on pobjeda upropastio , pustite te golove glavom hebo to kad je on bio i ostao jedna velika **** 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
pa slazem se obojica su dosta dali klubu al sad su upravo ta dvojica postali prosjecni igraci....ako ko grijesi onda njih dvojica najvisebayern4ever je napisao/la:Ja , a mislim i mnogi navijaci Bayerna ne shvatam kako Bayern ne kupi bar jednog stopera , dobro Badstuber je prilicno solidan, dok ova dvojica Kecer i Demichelis koji mi nije mrzak ni malo jer je dao dosta za Bayern,ali kljucna rijec je dao njegovo vrijeme je odbrojano u Bayernu, dok Kecera treba poslati u p.icku materinu koliko nam je on pobjeda upropastio , pustite te golove glavom hebo to kad je on bio i ostao jedna velika ****
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bayern4ever
- Kontakt:
Brat bratu Demichelis je bio dobar par sezona ( tamo negdje kad je igrao Brazzo kralj) onda kasnije se potpuno izgubio , mora da ga je riba zeznula , dok kecer je promasio profesiju , njega ozbiljno treba poslati s Big Showom u ring da ga namlati , on niti je bio u HSV-u dobar igrac samo medijski pokriven tada , jednostavno treba ga se rijesavati , covjek je ostao u Bayernu jer je prijatelj s Riberyem stvarno smijesno , njega treba dobro motkom izmlatit , i u sumu ga poslati da skuplja drvaeffe_sa je napisao/la:pa slazem se obojica su dosta dali klubu al sad su upravo ta dvojica postali prosjecni igraci....ako ko grijesi onda njih dvojica najvise

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, al' ga/se/ @Totem uje*a sa pravopisom.
Što se tiče Badstubera, rekao bih da on nije trenutno jedan od boljih stopera, al' ako postoji neko od koga se očekuje da izraste u jednog od najboljih defanzivaca, onda je to on. Naravno, samo u slučaju da nikada više ne igra lijevog beka, jer mu ta pozicija nikako ne odgovara. Kada je Muller u pitanju, pa čovjek je pokazao svu svoju snagu na SP-u. Da, trenutno je njegova forma upitna(da ne kažem da je daleko od forme u kojoj je igrao proteklu sezonu), no ista se da podići, pobogu. Treba imati na umu da je on mlad te da su oscilacije moguće. Ako postoji igrač oko koga bi se trebala graditi ekipa Bayerna, onda je to Thomas Muller. Ono što meni upada u oči je Kroos. Tek je u posljednje vrijeme počeo igrati nešto zapaženiju ulogu u napadačkim aktivnostima Bayerna, ali rekao bih da je on dobrano slabiji negoli je to bio slučaj u Leverkuzenu. Momak je nesumnjivo veliki potencijal, no čisto sumnjam da će ga u Bayernu izbrusiti onako kako bi trebali.
Što se tiče odbrane, onaj dvojac(Demichelis i Van Buyten) bi trebalo najuriti i zabraniti im ulazak u Bavarsku. Pa ljudi griješe kao da su tek sad prekomandovani iz kadeta u seniore. Ne znam kakav je Breno; čovjek je vazda povrijeđen, ali za granitnu odbranu je potreban jedan sjajan stoper(naravno, za istog je potrebno izdvojiti velike svote novca, ali ako postoji ekipa koja taj novac ima, onda je to Bayern). Duga je lista kandidata za to mjesto stopera, možda da se proba i sa odličnim igračima koji su nezadovoljni minutažom u svojim klubovima(tipa Agger). Naravno, očekujem i promjenu na pozicijama zadnjeg veznog i golmana. Iako je Butt više nego dobro branio, ipak je potrebno neko dugoročno rješenje; neko ko će ostaviti dubok trag u minhenskom klubu. Šteta što se nije izdvojio cash za dovođenje Sebastiana Freya, jer bi on sigurno mogao biti ona prava jedinica u bavarskom divu(sada je povrijeđen i to na duže vrijeme, tako da...)
Što se tiče Badstubera, rekao bih da on nije trenutno jedan od boljih stopera, al' ako postoji neko od koga se očekuje da izraste u jednog od najboljih defanzivaca, onda je to on. Naravno, samo u slučaju da nikada više ne igra lijevog beka, jer mu ta pozicija nikako ne odgovara. Kada je Muller u pitanju, pa čovjek je pokazao svu svoju snagu na SP-u. Da, trenutno je njegova forma upitna(da ne kažem da je daleko od forme u kojoj je igrao proteklu sezonu), no ista se da podići, pobogu. Treba imati na umu da je on mlad te da su oscilacije moguće. Ako postoji igrač oko koga bi se trebala graditi ekipa Bayerna, onda je to Thomas Muller. Ono što meni upada u oči je Kroos. Tek je u posljednje vrijeme počeo igrati nešto zapaženiju ulogu u napadačkim aktivnostima Bayerna, ali rekao bih da je on dobrano slabiji negoli je to bio slučaj u Leverkuzenu. Momak je nesumnjivo veliki potencijal, no čisto sumnjam da će ga u Bayernu izbrusiti onako kako bi trebali.
Što se tiče odbrane, onaj dvojac(Demichelis i Van Buyten) bi trebalo najuriti i zabraniti im ulazak u Bavarsku. Pa ljudi griješe kao da su tek sad prekomandovani iz kadeta u seniore. Ne znam kakav je Breno; čovjek je vazda povrijeđen, ali za granitnu odbranu je potreban jedan sjajan stoper(naravno, za istog je potrebno izdvojiti velike svote novca, ali ako postoji ekipa koja taj novac ima, onda je to Bayern). Duga je lista kandidata za to mjesto stopera, možda da se proba i sa odličnim igračima koji su nezadovoljni minutažom u svojim klubovima(tipa Agger). Naravno, očekujem i promjenu na pozicijama zadnjeg veznog i golmana. Iako je Butt više nego dobro branio, ipak je potrebno neko dugoročno rješenje; neko ko će ostaviti dubok trag u minhenskom klubu. Šteta što se nije izdvojio cash za dovođenje Sebastiana Freya, jer bi on sigurno mogao biti ona prava jedinica u bavarskom divu(sada je povrijeđen i to na duže vrijeme, tako da...)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sta je mindzoani, snimite ono *modeator* ispod nika i nama se sase-rete i prpa vam odgovoriti iako znate da je doticni obicna neznalica
cuj, muler badtruba nisu svjetska klasa
cccccc
koji amater u pm
momci, pardon, ipak su djeca, u svojoj prvoj sezoni igraj finale lp, pruzaju odlicne partije na sp-u, kite se titulama...
i onda jedan kvazi navijac prosipa pricu kako nas zlatni moci nisu svjetska klasa
et, nek* ti je gov-njez svjetska klasa
paja je pencilin za takve kvazi-navijace
s postovanjem,
navijac arsenala koji yebe majku vuku karadzicu i slicnim dangubama
ps
o, pesko, ponovo se silis na ovoj temi

cuj, muler badtruba nisu svjetska klasa

koji amater u pm

momci, pardon, ipak su djeca, u svojoj prvoj sezoni igraj finale lp, pruzaju odlicne partije na sp-u, kite se titulama...
i onda jedan kvazi navijac prosipa pricu kako nas zlatni moci nisu svjetska klasa

et, nek* ti je gov-njez svjetska klasa

paja je pencilin za takve kvazi-navijace

s postovanjem,
navijac arsenala koji yebe majku vuku karadzicu i slicnim dangubama

ps
o, pesko, ponovo se silis na ovoj temi

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@škope broj 2
Pa vidim da si ovdje a ne postaš, te odlučih da ja dam svoju ocjenu bavarskih defanzivaca. Dosta se silite ti i @Poglavica, mora neko i sa strane doći i napisati nešto(haj' svakako znamo da će @poglavica ovo izbrisati nakon što ti i ja razmijenimo par citata
).
Pa vidim da si ovdje a ne postaš, te odlučih da ja dam svoju ocjenu bavarskih defanzivaca. Dosta se silite ti i @Poglavica, mora neko i sa strane doći i napisati nešto(haj' svakako znamo da će @poglavica ovo izbrisati nakon što ti i ja razmijenimo par citata

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Predpostavimo da je Badstuber samo potencijal i ništa više. Zar ne treba momku dopustiti da igra, da taj njegov silni talenat ispliva na površinu ? Bar ja mislim da ima sposobne ljude da mu pomognu u tome.
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma igrat ce on nije to problem ali treba dovesti drugog stopera , kao sto smo vec naglasili otjerati kecera i DemichelisaOTNYS_YNWA je napisao/la:Predpostavimo da je Badstuber samo potencijal i ništa više. Zar ne treba momku dopustiti da igra, da taj njegov silni talenat ispliva na površinu ? Bar ja mislim da ima sposobne ljude da mu pomognu u tome.

trazis nekoga salgijasa koji b ostavio dubok trag u tvom dup...Monolog je napisao/la: neko ko će ostaviti dubok trag...)

ok, umi demkelisa

namah sam se sjetio nase druga monologa koji sa svojih stotinu deedeset i nesto cenata i osamdeset+ kilograma itekako ispunjava uslove

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala ti što misliš na mene. Samo trebao si postati i nastavak one rečenice, ali kako ti nisi, onda ću to ja učiniti:"Neko ko će ostaviti dubok trag, kao što je to učinio sa drugom Šećom, koji danima nije mogao sjesti nakon doživljenog prvog seksualnog iskustva".
Znamo da to govoriš iz iskustva, prvi si mu se podmetn'o pa ti ne izlazi iz glave, pardon guz*ce.secer2 je napisao/la:delija voli ostavljat trag u guz
trebalo bi ukrasti humesa, tj. jednm udarcem mlatnuti dvije muhe: oslabiti glavnog konkurenta istovremeno pojacavajuci kimavu odbranu najboleg kluba u univerzumubayern4ever je napisao/la:Ma igrat ce on nije to problem ali treba dovesti drugog stopera , kao sto smo vec naglasili otjerati kecera i DemichelisaOTNYS_YNWA je napisao/la:Predpostavimo da je Badstuber samo potencijal i ništa više. Zar ne treba momku dopustiti da igra, da taj njegov silni talenat ispliva na površinu ? Bar ja mislim da ima sposobne ljude da mu pomognu u tome.

eto, to bi bilo rjesenje problema. ustvari, ne postoji problem ali obicni navijac nije upucen u tajne koje se povjeravaju samo odabranima, tj. meni

eto, vama ce drug seco otkriti samo jedan dio onoga sto znaju uli, rumenige, hopfner i moja malenkost

kajzer je iskljucen iz tog kruga.
helem, nas bayo ciljano rasipa bodove da bi liga bila sto zanimljivija a samim tim privukla nove sponzore koji bi finansirali nizerazredne klubove kao sto su bremen, l*guzen, stutgart i kolle.
naravno da se mora naci neko ko ce finansirati one najgore smradove ala sugavi dortmund ili smrdljivi salke

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.