Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u ZalikuDembaBa21 je napisao/la:ne kod RazvitkaMMM je napisao/la:Mislim da je bila sirotinja i podstanarka negdje u RodocuDembaBa21 je napisao/la: Gdje je Greta zivila prije zalika to mi odg.?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Nabijem vam sve deytonske sporazume, agresore, podjele, pizde materine i to, ovi dole u Hercegovini nikako da se opamete posebno cu reci za Red Army, vratili su se u Premijer ligu i sad ih trese ta neka euforija i razumijem ih, za par kola ako ih krene lose nece ih biti ni 100 iza gola i to je ta realnost kod nas i mentalitet...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Deyton nije temelj drzave, deyton je mirovni sporazum...koji uzgled receno hrvati i srbi krse konstantno....
"Okvirni mirovni sporazum za BiH"...E to je dejton.
A sto vi sa srbima pokusavate proturiti laz da je bosna nastala u dejtonu nece proci.
Mozda kod vasih zatucanih ustaskih masa
A sto vi sa srbima pokusavate proturiti laz da je bosna nastala u dejtonu nece proci.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Admini, red je da govor mržnje i tjeranje u offtopic počnete sankcionirati.Brcanskamalta je napisao/la:Deyton nije temelj drzave, deyton je mirovni sporazum...koji uzgled receno hrvati i srbi krse konstantno....
Bezkućnica?MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Vrati se u prvi razred!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Govor mrznje
Sunce vam yebem separatisticko
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Mozete onda zajedno u klupi sjeditGiljotina je napisao/la:Bezkućnica?MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Vrati se u prvi razred!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ponovo, admini.Brcanskamalta je napisao/la:Govor mrznje![]()
AuuuCroCop je napisao/la:Mozete onda zajedno u klupi sjeditGiljotina je napisao/la:Bezkućnica?MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Vrati se u prvi razred!
Brcanskamalta je napisao/la:Govor mrznje![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvi ste vi tokmaci kad blijede pokušaje šukanja smatrate nekom inteligencijom. 
Mađarski humor!
Mađarski humor!
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 03 avg 2019, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Kazem ja niti zna geografiju Mostara a ni pravopis mu nije jaca strana. Ogranicen ko francuski balkon. Zaguglaj MostaracIzGruda sta je frqncuski balkon.Giljotina je napisao/la:Bezkućnica?MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Vrati se u prvi razred!
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Glupane u brzini pa mi se ne ispravlja! SGiljotina je napisao/la:Bezkućnica?MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Vrati se u prvi razred!
...i tako jedna granata pogodi 300 ljudi! Čiča Miča i gotova priča!Brcanskamalta je napisao/la:Hrvati i srbi izvrsili agresiju na nezavisnu drzavu....Sta da priznamo, sto se branili da se izvinemo mozda....Hans je napisao/la:8500 je maksimum karata koji se mogao prodati za tu utakmicu, budući da pravila nakon 1. pretkola više ne poznaju "stajanje" kao tribinu, dakle, koliko stolica toliko gledatelja. Veležu svaka čast, ali na krilima euforije i u trećoj ligi dođe 1000 ljudi na utakmicu. Neka se stadion u Vrapčićima puni na svakoj utakmici što se mene tičenekoIzMostara je napisao/la:
Neko protiv Igmana napuni 7 milja ljudi, a neko protiv Utrechta jedva 8500. Mozemo popovati koliko hocemo vazda ce Velez u bitnim utakmicama imati vise navijaca na stadionu. A za stanje grada to se slazem, nazalost ova seljadija sto sade smilje po kasabama Zapadne Hercegovine dodu u Mostar pocnu svojatati ono sto nikad nije bilo njihovo. Dok je njih koji mrze svoju drzavu u kojoj zive, velicaju druge zemlje nema napretka. E zato je grad podijeljen.
Druga polovica tvoje objave je diskutabilna, teme višestruko obrađene. Dok i jedni i drugi ne prihvate svoj dio krivice za ratne i poratne događaje, nema naprijed.
Btw nitko ne mrzi državu, mrze ustroj, mrze ovaj pokušaj demokracije, mrze način na koji se provodi demokracija, itd.
A sta je demokratija....da 13 posto gradjana gospodari vecinom ili sta...Kae ugrozeni a preko 50 posto drzavnih sluzbi u hrvatskim rukama.
Nema napretka dok se ne ukinu kantoni, pa kroz neko vrijeme i entiteti...Dok ne ostane samo opstinski nivo i drzava. Procvjetali bi finansijski...
A za ratna i poratna desavanja istina je jedna i krivac se zna.
U te laži više ni vi ne vjerujete!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Hajde Velez, dajete nam protivnike, malo to u kost, ostrije. Gazi prodavce kebaba. 
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ti si tokmak u svakom slučaju. Postidi se i upiši školu. Sretno.MMM je napisao/la:Glupane u brzini pa mi se ne ispravlja! SGiljotina je napisao/la:Bezkućnica?MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Vrati se u prvi razred!
- Beduin
- Kontakt:
Imal linka ya Veley-Celik?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la:Imal linka ya Veley-Celik?
Fajic fula cistu prilku. Za sad Velez bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.