Ja gledam koji djavo, kad je potpisao... trazim po fb stranici.ElCartel11 je napisao/la:Na rezultatima stoji da je gol dao Nedim Hadzic
Hvala @ElCartel11
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja gledam koji djavo, kad je potpisao... trazim po fb stranici.ElCartel11 je napisao/la:Na rezultatima stoji da je gol dao Nedim Hadzic
Zamjenu Guzina-Krle bi svako napravio...Samozdravlje je napisao/la:Husref i ja isto razmisljamo , 2 glave , jedna taktika .Extremno ofanzivno prvo , obezbjediti prednost i onda cekati drugi . Valjao bi jos jedan , da ne pijem 2 lexiliuma . On voliSamozdravlje je napisao/la:Nadam se da nece biti problema . Pojacati sredinu (Velkoski) , neku kontru iskoristiti Tatar , Milanovic(vrijeme je) . Konacno gol iz prekida , drugi i Celticu na Kosevu . Moglo bi biti to nase ubojito oruzje .YNWA je napisao/la:
Lahko nam se to moglo osvetiti nekoliko puta, a ako nastave ovako u drugom, primiti cemo gol i onda se mozemo halaliti sa pobjedom...
Bogami sam se spremao da spremim post , okrenem glavu prema TV , ono 3pozutila . Husref i ja , nema dalje .
Lahko mu je bilo zabiti dva komada kad je Saban ušaokenanbrajic je napisao/la:@Panto na aparatima