Ggledam ovaj spisak sa njihove web strane, pa ga nema.ASD je napisao/la:DrFilgud je napisao/la: Dje ste to procitali , da je na pripremama s prvim timom?
https://bjk.com.tr/tr/haber/76870/futbo ... -oldu.html
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ggledam ovaj spisak sa njihove web strane, pa ga nema.ASD je napisao/la:DrFilgud je napisao/la: Dje ste to procitali , da je na pripremama s prvim timom?
on odavno nema veze sa ovom temom, tako ce i brat mu uskoro nazalostVucevich je napisao/la:Mak Varesanovic potpisao za klub iz trece italijanske divizije
Imas na TM u19 i U17 + asistencije ( ne sve utakmice ali dosta) ako hoces ja cu ovde napisati sve za U15.ASD je napisao/la:Na stranici saveza još nisu ubacili rezultate i postave kadetske i pionirske lige.
Poslao si mi u poruku ali ne mogu otvoriti.Zukanovic je napisao/la:Imas na TM u19 i U17 + asistencije ( ne sve utakmice ali dosta) ako hoces ja cu ovde napisati sve za U15.ASD je napisao/la:Na stranici saveza još nisu ubacili rezultate i postave kadetske i pionirske lige.
Zar su prekinuli odnos?Zukanovic je napisao/la:Sada igra sto nije vise igrac od Husarica
DaASD je napisao/la:Zar su prekinuli odnos?Zukanovic je napisao/la:Sada igra sto nije vise igrac od Husarica
Jel znaš pod kojim okolnostima?Zukanovic je napisao/la:DaASD je napisao/la:Zar su prekinuli odnos?Zukanovic je napisao/la:Sada igra sto nije vise igrac od Husarica
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlenHalilovic, denza, EdinjoBos, General505, Godfather, LukavacBHF, omanovski, Scholl, Sheyi i 54 gosta.