FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2019, 22:37

[quote="YNWA"]

Zamjenu Guzina-Krle bi svako napravio...
Trebali smo prije zabiti drugi i onda se zajebavati, ali na kraju najbitnija je pobjeda, a i nismo se potrosili.

Nisam gledao , gledat cu snimak bar 3x . No ovo je neki novi Husref , pade mi na pamet njegov komentar , da se puno toga naucilo u Glazgovu . Mislio sam da ce prvo Handzeta mjenjati , jer nije dugo igrao .Moras znati da sam pisao po onome kako ste vi pisali , nisam gledao .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

drinagold
Kontakt:

Post Postao/la drinagold » 03 avg 2019, 22:37

Kad se vraca oremus?
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2019, 22:38

3 "boda s pola gasa i bez pola tima, bravo Sarajevo bravo momci bravo Husrefe idemo dalje.
SVI U ZENICU !!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 avg 2019, 22:39

Sabinho je napisao/la:Bez Selmira, Hodzica, Stanojevica, Oremusa, Rahmanovica i Ahmetovica nismo primili gol na tri utakmice, prvi na tabeli a lagano smo mogli biti i jedini sa maksimalnim ucinkom. Nemam rijeci. Volim te Saraj'vo!
Komplet vezni red i najbolji napadac fale, a mi opet igramo, budemo bolji i zasluzeno na omjeru 2-1-0 u 3 kola. Kad se vrate ovi povrijedjeni bice to top ekipa, a dodatno nas je pojacao i Husref ove sezone, zrelije taktike, pametne izmjene, rokade na terenu itd. :bow:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2019, 22:40

SarajevoJeBordo je napisao/la:Nikad bolji stoperski par nismo imali. Koliko samo sigurnosti, tehnike i rutine. Koliko samo Kova sa 20 godina sigurno učestvuje u igri. Ovo nazad u životu u ligi nisam vidio, šteta samo što nema više dobrih terena u državi koji trebaju za ovo. Žali Bože što sa ovakvom odbranom ne možemo da uparimo ono gdje smo najjači, a to je sredina terena. Podigla se igra na viši nivo s tehničkog aspekta, moglo bi se reći da je Husref napredovao i digao to.
:bow: :bow: :bow:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 avg 2019, 22:40

ElCartel11 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Bez Selmira, Hodzica, Stanojevica, Oremusa, Rahmanovica i Ahmetovica nismo primili gol na tri utakmice, prvi na tabeli a lagano smo mogli biti i jedini sa maksimalnim ucinkom. Nemam rijeci. Volim te Saraj'vo!
Komplet vezni red i najbolji napadac fale, a mi opet igramo, budemo bolji i zasluzeno na omjeru 2-1-0 u 3 kola. Kad se vrate ovi povrijedjeni bice to top ekipa, a dodatno nas je pojacao i Husref ove sezone, zrelije taktike, pametne izmjene, rokade na terenu itd. :bow:
Ma ekstra buraz, ovo je maksimum. Nadam se da ce se bilo ko oporaviti za Bjeloruse pa sa se suprostavimo kako treba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 avg 2019, 22:44

Ja kad sam pisao da je Hare Lewandovski za Guzinu govoreno mi je da treba cekat i da ce ovaj proraditi. Hare ce nam puno znaciti protiv Batea jer izuzetno dobro poznaje sovjetski stil igranja. U svakom slucaju uz dobar pristup kao u ovih pet utakmica mozemo iznenaditi ekipu iz Bjelorusije.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2019, 22:44

Samozdravlje je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Zamjenu Guzina-Krle bi svako napravio...
Trebali smo prije zabiti drugi i onda se zajebavati, ali na kraju najbitnija je pobjeda, a i nismo se potrosili.

Nisam gledao , gledat cu snimak bar 3x . No ovo je neki novi Husref , pade mi na pamet njegov komentar , da se puno toga naucilo u Glazgovu . Mislio sam da ce prvo Handzeta mjenjati , jer nije dugo igrao .Moras znati da sam pisao po onome kako ste vi pisali , nisam gledao .
I za ovo Ti veliki naklon(zaboravih) :tokralju:
Đokanović i Kovačević po 90 minuta, kasnije ušli Mustafić i Šabanović a na klupi bili i Salčin i Kurdić.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 03 avg 2019, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 avg 2019, 22:45

esprit24 je napisao/la:Ja kad sam pisao da je Hare Lewandovski za Guzinu govoreno mi je da treba cekat i da ce ovaj proraditi. Hare ce nam puno znaciti protiv Batea jer izuzetno dobro poznaje sovjetski stil igranja. U svakom slucaju uz dobar pristup kao u ovih pet utakmica mozemo iznenaditi ekipu iz Bjelorusije.
Kakav je to sovjetski stil fudbala? :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 avg 2019, 22:45

Dobar rezultat, mozda malo visok, ali jbg tri bobe zasluzene.
Idemo dalje, dragi mi zbog Harisa.

Sad Bate, pametno sa mudima i srcem.

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 avg 2019, 22:48

bilo je zayebano doo nismo drugi dali,ko se ono poštocao na zapadu?

VVVBK

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 avg 2019, 22:50

Kakve kokice ovi tuzlaci, dosli za vikend u sa malo da izadju malo instagram i fino karanje :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 avg 2019, 22:54

Dobra vijest je što nema kiše u četvrtak u Zenici. :D

2 - 0 za nas!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 avg 2019, 22:55

Bravo naši. Koliko smo samo jaki...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 avg 2019, 22:56

slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2019, 23:02

Rutinski za prvo mjesto na tabeli :clap:

Sloboda realno dosla da igra sa nekom laznom devetkom(Bekricem) to moze do gola i proci mozda ali valja i gol tako zabiti,olaksali su nam dosta sto su bez spica igrali formacijski .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 avg 2019, 23:06

nukleusmember je napisao/la:bilo je zayebano doo nismo drugi dali,ko se ono poštocao na zapadu?

VVVBK

:?:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 03 avg 2019, 23:09

Bitna trica a i da se niko ne povrijedi,valjda se neko oporavi do četvrtka za bate ili bar do širokog

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 03 avg 2019, 23:11

Ma nervira me vala ovo sa veznim redom. Bas se vidi da nema nema sredine nikako.. Valja iscekati da se svi ovi vrate, al bogam jace utakmice idu, bice hebeno.
Meni jako pozitivno ovu utakmicu i ova tri kola generalno je što se vidi da sad imamo 3 nova igraca koja znaju dodati, nabaciti.. Milanovic, skoro svaka lopta pogodi nekoga, osim onog jednog centarsuta kad mu je preletila lopta. Gavric, samo mu treba jos fizicke spreme bice jako dobar..i Letic, hvala Bogu a i sad se vidila ta razlika Bekic-Letic gdje ovaj ima centarsut, pregled igre, dobro poatavljanje, svakako upgrade u odnos u na prošlu sezonu.. Eh još da nije pola ekipe osakaceno..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2019, 23:13

Milanovic jos jedna utakmica gdje nije bio na nivou,sem prve protiv Celtica ostalo ispod prosjeka,morat ces ti majstore to bolje il ti klupa negine.

P.S. Lahko je Hebi dva bilo dati,kad je na Bekica udario na toj strani :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW i 35 gostiju.