FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 04 avg 2019, 06:59

Odgodjena je utakmica sa Sirokim.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 avg 2019, 07:59

Znaci nakon tri kola smo zasjeli na vrh, msm kone i ako dobiji Zrinju ne vjerujem da ce 3 razlike dobiti, u prva 3 kola bez primljenog gola uz more izostanaka prvotimaca, za sada to djeluje odlicno.

Nego po podatcima NSBiH sinoc je bilo 4000 na Kosevu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 08:10

ronaldo99 je napisao/la:Znaci nakon tri kola smo zasjeli na vrh, msm kone i ako dobiji Zrinju ne vjerujem da ce 3 razlike dobiti, u prva 3 kola bez primljenog gola uz more izostanaka prvotimaca, za sada to djeluje odlicno.

Nego po podatcima NSBiH sinoc je bilo 4000 na Kosevu
eh eto još danas da se missice izrokaju po štrumfićima i radnik po ubicama i more vako ostat do maja :kafa: :D :opaopa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 avg 2019, 08:42

Svaka čast momci! Ginete jedan za drugog!

Al se jasno primjeti da nam uz Đokanovića treba jak zadnji vezni ala Adukor. Ovi su nam kroz sredu prolazili samo tako.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 avg 2019, 08:46

AlfredNobel je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:- Velkoski je mlad ,jos malo pa Akademac
- Velkoski igra u vrhunskoj formi i odlucio je na desetine utakmica u 2019 g.
- Velkoski igra za sicu i FKS ce profitirati na njegovom buducem transveru u Ligu 5
- Velkoski nikad nije imao ispad sa navijacima , voli FKS vise od mene , a ima manje interesa
- Velkoski dobio ponudu od Bate B. , milionsku , ali se Hadzija necka , Husref pristaje , ali Hadzjina starija
- Velkoski moze i Kovacevica zamjeniti
- Velkoski pretrci vise od Kovacevica , zbog pozrtvovnosti i mnogobrojnih duela i grubosti stalno povrijedjen i svaku trecu ne igra zbog zutih i crvenih kartona .
- Dalje ruke od Velkoskog Bate , pustiti cemo vam prolaz , ali ne dirajte kapitena sa zavidnom medjunarodnom karijerom .
Kako se ti kralju provaljuješ, nehumano svega mi. :lol:
@Nobel, moram ti odati veliko priznanje majstore... :tokralju: :tokralju: :tokralju: ...
Kada su nasi bili na pripremama u Sloveniji i nakon odigravanja par prijateljskih tekmi, ne znam vise ko nije pljuvao Gavrica...
Islo se od obicnih kritika do degutantnih postova o nekom o kome smo znali jako malo, bas ono klasicno pitarski, ružno i za citanje...
Jedini si ti napisao da saceka malo u ocjenjivanju Gavricevih kvaliteta i cak si napomenuo da ces ove pljuvacke postove vratiti nakon sto ih ovaj fudbaler demantuje na terenu...
Momaku fali malo kondicije ,sto je i razumljivo jer je zadnjih par kola Srbijanske Super lige vukao povredu i radio je po posebnom programu,ali da momak ima pregled,pas, inteligenciju to svima nama vec dobrano pokazuje...

@Nobel skidam kapu... :bow: :bow: :bow:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 08:59

kad smo već kod Neshe :D
Zukanovic je napisao/la:Gavrić koji posjeduje bh državljanstvo
je li registrovan ko domaći?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 04 avg 2019, 09:01

Kone pocele na svom pdf nas komentarisati kako smo truba odbrana krs kako nam samo loptu treba spustiti i nigdje nas nema hahahahaha

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 avg 2019, 09:04

Kockoglavi je napisao/la:Kone pocele na svom pdf nas komentarisati kako smo truba odbrana krs kako nam samo loptu treba spustiti i nigdje nas nema hahahahaha
:rol: :rol: :rol:

Yebote jes' ih uhvatio strah...Igraju protiv Zrinje,a razmisljaju o nama... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 avg 2019, 09:09

Fino odrađen poso' sinoć :kafa:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 09:12

Kockoglavi je napisao/la:Kone pocele na svom pdf nas komentarisati kako smo truba odbrana krs kako nam samo loptu treba spustiti i nigdje nas nema hahahahaha
jao budala, nama loptu spustiti???
jel oni znaju da nemaju 3 dodavanja po zemlji po tekmi???
super jedva čekam da spuste i gaće i loptu :rol: :rol: :rol: :rol:

oj letača presretača nebo ti J*** :facepalm: :damn:
kako će ih karnut Zrinjski danas nisu ni svjesni :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 avg 2019, 09:14

Za iskorak u europi nam treba jos 2-3 kvalitetna igraca uz postojeci kadar, a za nasu ligu i ovi su vise nego dovoljni da se titula odbrani.

Nadam se da ce ovu ekipu tj kostur zadrzati barem 2 god i uz dobra pojacanja sig sam da se moze napraviti iskorak u europi

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 04 avg 2019, 09:21

Denchi je napisao/la:

oj letača presretača nebo ti **** :facepalm: :damn:
:urnebes: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 09:21

ronaldo99 je napisao/la:Za iskorak u europi nam treba jos 2-3 kvalitetna igraca uz postojeci kadar, a za nasu ligu i ovi su vise nego dovoljni da se titula odbrani.

Nadam se da ce ovu ekipu tj kostur zadrzati barem 2 god i uz dobra pojacanja sig sam da se moze napraviti iskorak u europi
pričalo se sa Milanovićem stoperom onim, ali kao rezerva ako ovaj drugi propadne
Stanoje ga zna, preporučio ga
Stanoje ko sportski :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2019, 09:22

Pantelija je napisao/la:Pa mi smo.doveli dva igraca koji su bolji od svih njihovih pojacanja. Milanovica su htjeli svi, gavric bi bio u prvih 11 svake ekipe u ligi. Jedina nepoznanica je ovaj iz Engleske.
Ne znam cemu histerija, drugi kupe nase otpatke, mi trazimo bolja rjesenja. Ne moze sve preko noci i odmah, mora se malo sacekati. Svaki bolji igrac vaga ponude, razmisljaju sta i kako... da su losi igraci ujutro bi u klubu bili
:kafa: kad vec pricamo o Gavricu ....

Kakav pregled igre i pas ima sta je ono ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 09:27

Pantelija je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa mi smo.doveli dva igraca koji su bolji od svih njihovih pojacanja. Milanovica su htjeli svi, gavric bi bio u prvih 11 svake ekipe u ligi. Jedina nepoznanica je ovaj iz Engleske.
Ne znam cemu histerija, drugi kupe nase otpatke, mi trazimo bolja rjesenja. Ne moze sve preko noci i odmah, mora se malo sacekati. Svaki bolji igrac vaga ponude, razmisljaju sta i kako... da su losi igraci ujutro bi u klubu bili
:kafa: kad vec pricamo o Gavricu ....

Kakav pregled igre i pas ima sta je ono ....
prednost visočijih pleyeva :D
a la Effenberg ;) :thumbup:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 04 avg 2019, 09:29

Denchi je napisao/la:kad smo već kod Neshe :D
Trebalo bi, mislim da jeste. Suprotno, nema logike.
JURIŠ

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 avg 2019, 09:31

Još kad bi se odgodila utakmica sa lišticom, bilo bi top topova.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 04 avg 2019, 09:35

Kockoglavi je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

U jadnicima se probudi takav bezobrazluk i oholost nakon jedne pobjede i to protiv Mladosti. Igraju protiv zrinjskog koji je svemirski brod za njih, a usput vrli strucnjaci komentarisu ekipu koja ih je mlatnula 0 3 prosle sezone i sad ih ohrabrila pobjeda protiv mladosti.
JURIŠ

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 09:38

midzuka je napisao/la:
Kockoglavi je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

U jadnicima se probudi takav bezobrazluk i oholost nakon jedne pobjede i to protiv Mladosti. Igraju protiv zrinjskog koji je svemirski brod za njih, a usput vrli strucnjaci komentarisu ekipu koja ih je mlatnula 0 3 prosle sezone i sad ih ohrabrila pobjeda protiv mladosti.
ma nije ni to najsmješnije što hoće da spuste loptu kao i da igraju sa krampama na posjed, nego njihova odbrana i stoperi i onda kao naša je **** :rol: :rol: :rol: pa matere mi kafa mi na ekranu evo svaki put kad pomislim na to :rol: :rol: :rol:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 avg 2019, 09:43

Denchi je napisao/la:kad smo već kod Neshe :D

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, SHZ82, Vanja8 i 55 gostiju.