jel to ti mene mislis isprovocirat pa da ti opsujem nesto i zaradim blok??? Ja mogu napisat sve i svasta u vezi fudbala al nikad nikom necu opsovat majku,familiju itd... tako da produžiprisonbreak je napisao/la:Pizdooo samo ovdje pisesrishovski je napisao/la:Zna li neko hoce li biti karti u Zenici ili ce se sve prodavati u Sa?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sve okTETRAPAK je napisao/la:Halali ondaMortemHz je napisao/la: Ma ne mislim na parolu, znam ja vrlo dobro šta ona predstavlja i fantastična je.
Mislim generalno jer bi trebali učestvovati i mi u svemu tome i aktivirati se.Ma vidis da nas letargija puca, mislio sam da cemo se nakon duple oporaviti ali nista jos.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
duplakruna46
- Kontakt:
Vjeruj mi da bi haos bio da nadjemo neku zemlju i da krene bilo kakva gradnja “necega naseg”. Kunem ti se presisali bi daleko daleko strumfove kada su skupljali za istok. Nasoj raji treba ideja, i dali bi sve za Sarajevo. A puno je raje i vani otislo i napravili bi navijaci sami tribinu, ja ti garantujem.MortemHz je napisao/la:Ma ne mislim na parolu, znam ja vrlo dobro šta ona predstavlja i fantastična je.TETRAPAK je napisao/la:Pa niko i ne misli da mozemo. Parola je sprdanje sa laznom predizbornom parolom Lajandzica.MortemHz je napisao/la:Samo ja ne znam kako mi navijači možemo pomoći u izgradnji stadiona kada nismo u stanju ni 1.000 sezonskih ulaznica kupiti. Ne pikam i ne govorim o članskim karticama za djecu i ljepši spol.
Mislim generalno jer bi trebali učestvovati i mi u svemu tome i aktivirati se.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Da je kako Oremuša osposobiti do Derbija da im opet bude 3-0 na golubarniku!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kontam i ja to ali onda vidim broj sezonskih poslije nikad bolje sezone i sjebem se totalno. 
Ne znam koliko je to realno za čitavu tribinu da mi finansiramo ali uvijek računam i na dijasporu što se tiče toga pa desetogodišnje i ti fazoni.
Ne znam koliko je to realno za čitavu tribinu da mi finansiramo ali uvijek računam i na dijasporu što se tiče toga pa desetogodišnje i ti fazoni.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fine igračkice kod Lazića i Handžića 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Kockoglavi
Samo malo da prokomentarisem Sarajevo posto sam gledao utakmicu.Nemojte da vas pobjeda zavara,bili su truba,samo Sloboda nema finog napadaca inace bi lose prosli cigani.Odbrana Sarajeva krs,samo spustiti loptu na zemlju i nigdje ih nema.
Hahahahahaha koji retatdi u pm
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kockoglavi je napisao/la:Samo malo da prokomentarisem Sarajevo posto sam gledao utakmicu.Nemojte da vas pobjeda zavara,bili su truba,samo Sloboda nema finog napadaca inace bi lose prosli cigani.Odbrana Sarajeva krs,samo spustiti loptu na zemlju i nigdje ih nema.
Jače je bilo ono neki dan kad je izašla vijest za kaznu Rahmanovića, tad su bili žešći komentari tipa "e hajmo sad euforija", "hajcanje", "sad smo glavni za titulu"... Slave što smo kaznili igrače i to im je popravilo dan i uvećalo šanse za titulu za 70%.
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Vjeruj, da bi dijaposora dosta pomogla. Sa sezonskim ne mozes to jednaciti, jer ko je vani njemu je "glupo" da kupuje sezonske, kad ce biti mozda na svega 3-4 utakmice u sezoni.MortemHz je napisao/la:Ma kontam i ja to ali onda vidim broj sezonskih poslije nikad bolje sezone i sjebem se totalno.
Mislim, da bi milion KM sakupili lako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, da.. vlasnici sezonskih ulaznica su sigurno 95% ljudi koji su odavde. Dijaspora bi to digla na viši nivo.ElCartel11 je napisao/la:Vjeruj, da bi dijaposora dosta pomogla. Sa sezonskim ne mozes to jednaciti, jer ko je vani njemu je "glupo" da kupuje sezonske, kad ce biti mozda na svega 3-4 utakmice u sezoni.MortemHz je napisao/la:Ma kontam i ja to ali onda vidim broj sezonskih poslije nikad bolje sezone i sjebem se totalno.
Mislim, da bi milion KM sakupili lako.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
De ba kakva dijapsora, o cemu vi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
budi kokuzni željo furkeBosniacum Lilium je napisao/la:De ba kakva dijapsora, o cemu vi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tugomir jbt 
3 dana do utakmice nista ali bad nista nema ne moze se ovako napunit BP
Dovede on njega
Interesantno skoro u svakoj utakmici kvartet ispred Kovačevića sačinjen je od različitih igrača. Jedina razlika su susreti protiv Mladosti i Čelika da su u posljednjoj liniji igrali Emir Halilović, Nihad Mujakić, Darko Lazić i Alen Hebibović.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imali smo sinoć ligašku utakmicu a danas je jedini neradni dan, sutra će to sve početi.tilo je napisao/la:3 dana do utakmice nista ali bad nista nema ne moze se ovako napunit BP
Ne znam ima li insana u gradu koji ne zna protiv koga igramo i GDJE. Ali marketing je morao biti bolji.
1/8 FINALA KUPA Bjelorusije
zamisli čoek se zove Vladislav Muhamedov za 1:0
zamisli čoek se zove Vladislav Muhamedov za 1:0
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
ajdohordas
- Kontakt:
Evo da počnemotilo je napisao/la:3 dana do utakmice nista ali bad nista nema ne moze se ovako napunit BP
Karaj Bate aleeee...