Bjezi ba nervozan sam sto sam druga, a ovaj sup.ak jedan nece da se mijenja....Bezideja je napisao/la:Dobro ti nemas posla u šanku cim mozes naseg irfu zaje.bavat..kolezeljovac je napisao/la:Dobro nemoj sad da se furamo...irfo je napisao/la:Zao mi je sto nije Zrinjski u najjacem sastavu, jer mislim da smo i tako jaci od njih
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
irfo je napisao/la: To cemo dokazivati iz utakmice u utakmicu
Jer tako smo u mogucnosti.
23
Ja mogu tek u 18 stic.Remze mi ako nestane karti ulazim kako god znam.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko je karti stampano?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Radovan2006
- Kontakt:
Sad sam kupio kartu i dres i bas je predobar.Al ne znam sta sad da radim.Imal neko da pijemo kafu u kaficu maciato?Il da idem kod tetke na vrace al problem mi je sto mi treba sat vremena pjeske pa onda opet na utkamicu a i ovako mi 5 sati puno cekat ccc.
Treba jako od prve minute krenuti kako na terenu tako i na tribinama. Volio bih da u prvom napadamo prema sjeveru sigurno bi ugurali neki gol na pocetku. Zna li se ista o sastavu? Vjerovatno kao u proslom kolu samo Bojo umjesto Hajdarevica.
Cuva Bog Zelju svog!
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
Oni su sigurno umorni, ocekujem pred kraj tekme da cemo ih stisnuti, nece znati sta ih je snaslo i uvalit im
- Dokoljenko
- Kontakt:
@Bezideja, jel' te strah posjete.
A kada kosa uz tebe osijedi
Ni tada se nemoj brinuti
Naša ljubav ne može izblijedit'
Mi ćemo te uvijek voljeti
Ove mi sijede brade, život ću dati, al' tebe ne dam!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Ni tada se nemoj brinuti
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 04 avg 2019, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kontrasviju
- Kontakt:
Krenuo prema Dolini 
Daj Boze da bude cener, al nemam nista protivDokoljenko je napisao/la:@Bezideja, jel' te strah posjete.![]()
Ni tada se nemoj brinuti
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Koji smo mi hajvani
5 sati prije utakmice treceg kola svi obliznji kafici puni ko oko.
23
Samo nas prijatelj, e moj Željo, sjedi kuci i pati... 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
I onda se kitari krenu sa nama poreditGOAT je napisao/la:Koji smo mi hajvani5 sati prije utakmice treceg kola svi obliznji kafici puni ko oko.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- desnibocni
- Kontakt:
Bice dosta raje, evidentno je da su ljudi pozeljeli doci da vide dobrog, rastrcanog, borbenog Zelju... Okolnosti koje su nas zadesile: dobra posjeta protiv Borca, pobjeda proslo kolo, Stilic Semir, i ovaj svinjski koji je prosao dalje, privuci ce raju, to je cinjenica. Lijepo je kad je puno, pa jos i Klub zaradi, a Bogami je jos ljepse kad mi na tribinama, i oni na terenu postanemo jedno, i tako zajedno dodjemo do cilja. Stepenicu po stepenicu.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
irfo je napisao/la:I onda se kitari krenu sa nama poreditGOAT je napisao/la:Koji smo mi hajvani5 sati prije utakmice treceg kola svi obliznji kafici puni ko oko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Soldo; Barišić, Jakovljević, Gojković, Stojkić; Zlomislić, Čirjak, Čurjurić; Bencun, Tičinović, Lendrić.kontrasviju je napisao/la:Zrinjski bez Brkića, Barbarića, Rugaševića, Sovšića, Mandića, Govedarice.
Možda budu neka minimalna odstupanja, npr Čeliković umjesto Jakovljevića, Stanić umjesto Bencuna, Kadušić umjesto Barića, Rustem umjesto Čirjaka, mada prilično sam siguran da će igrati bar 2-3 igrača koja su bila u prvoj protiv Utrechta prije par dana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.