FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 04 avg 2019, 14:47

BordoSarajevo je napisao/la:
Kockoglavi je napisao/la:Samo malo da prokomentarisem Sarajevo posto sam gledao utakmicu.Nemojte da vas pobjeda zavara,bili su truba,samo Sloboda nema finog napadaca inace bi lose prosli cigani.Odbrana Sarajeva krs,samo spustiti loptu na zemlju i nigdje ih nema.

Hahahahahaha koji retatdi u pm

Jače je bilo ono neki dan kad je izašla vijest za kaznu Rahmanovića, tad su bili žešći komentari tipa "e hajmo sad euforija", "hajcanje", "sad smo glavni za titulu"... Slave što smo kaznili igrače i to im je popravilo dan i uvećalo šanse za titulu za 70%.
ma hajd sto oni ovo pisu al meni su 10 puta gori ovi nasi ovdje kad krenu sa izmisljanjem kako igraci glume povrede i slicne stvari, svako par dana neka nova glupa prica se pokrene.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 avg 2019, 14:56

SPREMITE AHMETA KAKO ZNATE DO ČETVRTKA, MOLIM VAS

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 avg 2019, 14:57

Ma mi smo ko crna zemlja ba, tjese se ljudi oca mi, ono sinoc sa 50% snage bilo. Vidijeli ste kad se brzina vise ubaci to odmah rutina se rijesava ba. Pa jesu li svjesni kad se vrati Pidro, Stanojevic,Oremus Rahmanovic i Ahmetovic. Da nam niko nece nista moci... Covjece dragi o klupi da ti ne pricam. Udje gavric da slomi otpor gostiju udje Halid da Hebibovic poludi haha a vidio si jako Letic nadolazi pa onaj ce covjek iznebijati sve bekove i krila po svojoj strani u ligi. A da ne pricam za Besima i Darka kakav je ono Bedem sviju mi pa covjece nema napamet izbijanja lipti ljudi je iznose ko da igraju protiv pionira jebote. A Sta da se za Vladana kaze pa digao sam sebi cijenu na 2.5 mil eura. Kakvu sigurnost momak ima kad iza sebe onakvu odbranu i sredinu ima u vidi Djojanovica Stanojevica i Oremusa... citirajte me za tekmu na sugavici poslije tekme pa restartovat cemo ih zivotom. Onakve akcije uigranost. Iskustvo lucidnost.. pa covjece Rahman ce ih udesiti zivotom hahaha taj voli da ih redovno iznabija kao i krle i benjo hahaha... ovo ostalo bez kakve potrebe zq komentarisanje....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 avg 2019, 15:00

Veceras bi nam odgivarao X samo tako, odmah na pocetku pokupiti prednost, dok su nam ove povreede jos,kad nam se svi vrate ssmo odrzavati 5-6 bodova. :kafa:

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 04 avg 2019, 15:03

ajdohordas je napisao/la:Veceras bi nam odgivarao X samo tako, odmah na pocetku pokupiti prednost, dok su nam ove povreede jos,kad nam se svi vrate ssmo odrzavati 5-6 bodova. :kafa:

Bolje zrinjski nego cigani

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 avg 2019, 15:08

tilo je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Veceras bi nam odgivarao X samo tako, odmah na pocetku pokupiti prednost, dok su nam ove povreede jos,kad nam se svi vrate ssmo odrzavati 5-6 bodova. :kafa:

Ma nije bolje, na stranu sad ta mrznja, ali Zrinjski ce nam biti jedini konkurent, a ne bi valjalo da donose bodove sa ovih teskih gostovanja. Ovako X je odlican, komsinice ce se vratit u realnost i pustit euforiju, a Zrinji cemo vec sada bjezati 3 boda nakon tri kola. :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2019, 15:09

Da hoce Tatar i Lazic ostati bar dok se vrate ovi povrijedeni (ne racunajuci Rahmanovica).

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 avg 2019, 15:10

Ahmerakaa1921 je napisao/la:
tilo je napisao/la:

Trebat ce vam stadion od cigana :)
Al gradicemo ga zajedno hahahahah
Cigani citaju nasu temu haha...
Od vas ni lijeka nam ne treba !
A ti kao navijac izdrkane plave kurve trebao bi znati da je to jedna od vasih nebuloznih izjava "Bolje Zrinjski nego cigani"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 avg 2019, 15:11

E moj strmficu nama nista vase nece trebati hahaha da ne zatrebaju vama nase pare.. Kakvi ste vi plavi kerovi... **** ce vas karma veceras cuvajte se drugog tima svinjskog haha wto vam lemdare da vam dvicu slozi... bavite se svojim problemima... znam da vam je kendla u grlu veceras i u narednom periodu do tada dovidjenja...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2019, 15:11

tilo je napisao/la:

Pusti to treba biti pametan, zrinjski ce vjerujem biti bolji kako sezona odmice treba im sad pobjeci sto je vise moguce. Ja bi zbog tog volio da ih zeljo uzme.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 avg 2019, 15:13

zagorski je napisao/la:Da hoce Tatar i Lazic ostati bar dok se vrate ovi povrijedeni (ne racunajuci Rahmanovica).

Ma ostaju brate oni... gdje ce vec avgust jedino na zimu da odu a do tada ce se zavrsiti par dobrih igraca....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2019, 15:28

Koja dva se sutra vracaju trenaznom procesu
Ahmetovic, Rahmanovic, Hodzic ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2019, 15:40

Ako Ahmetovic ne bude spreman onda bi Tatara u špic.
Kovačević
Šabanovic
Šerbecic
Lazic
Letic
Djokanovic
Krste
Gavric
Hebibovic
Milanovic
Tatar
Nadam se Da ce od trojca Ahmetovic, Rahmanovic, Hodzic neko biti spreman.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 avg 2019, 15:42

bordobijeli je napisao/la:Koja dva se sutra vracaju trenaznom procesu
Ahmetovic, Rahmanovic, Hodzic ?
Hodžić i Šišić :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 04 avg 2019, 16:04

Ponosan sam na nasu defanzivu koja u 180 ligaskih minuta nije primila gol. Ne kaze se bez razloga da navala uzima utakmice a odbrana prvenstva. Sarajevo ako Bog da da se kvalifikuje odbranom za ligu europe.
Sto se tice bate, ocekujem da ce doci ovdje da se odbrane, 180 minuta disciplina i borba. Stara istocno evropska ekipa koja snagom je negdje sa nekadasnjim Lechom, Rapidom, Levskijem i Trnavom.
Veliki plus nam je sto se nije raspala (prodala) defanziva i ostali igraci, ne sumnjam na veliki fajt koji mi uzimamo 2-0 u Zenici jer smo tehnicki bolja ekipa i kao osvajac duple krune se ne trebamo bojati ekipe iz Bjelorusije uz svo postovanje.
Tamo ce biti guravo ali porazom od 2-1 idemo u play off.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 04 avg 2019, 16:13

@samozdravlje ne pretjeruj i ne ljuti se bez veze. Hvali akademce al ne udaraj po kapitenu na nacin da je najgori naš igrac po svemu. Respekta malo, stari. Pozdrav

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 04 avg 2019, 16:13

Evo, navodno, Dinamo zainteresovan za Nemanju Nikolića. Nikako mi nije jasno da smo se tako lahko odrekli ovog momka. Pa zar naša struka nije prepoznala da mali ima kapacitet.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 avg 2019, 16:14

Elem. Dobro je ono sinoć. Tri komada su primili šabani, idemo dalje. Yebat ćemo te BATE!!! :opaopa:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 04 avg 2019, 16:15

vest je napisao/la:Ponosan sam na nasu defanzivu koja u 180 ligaskih minuta nije primila gol. Ne kaze se bez razloga da navala uzima utakmice a odbrana prvenstva. Sarajevo ako Bog da da se kvalifikuje odbranom za ligu europe.
Sto se tice bate, ocekujem da ce doci ovdje da se odbrane, 180 minuta disciplina i borba. Stara istocno evropska ekipa koja snagom je negdje sa nekadasnjim Lechom, Rapidom, Levskijem i Trnavom.
Veliki plus nam je sto se nije raspala (prodala) defanziva i ostali igraci, ne sumnjam na veliki fajt koji mi uzimamo 2-0 u Zenici jer smo tehnicki bolja ekipa i kao osvajac duple krune se ne trebamo bojati ekipe iz Bjelorusije uz svo postovanje.

Pa valjda 270 ligaških minuta!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2019, 16:16

vest je napisao/la:Ponosan sam na nasu defanzivu koja u 180 ligaskih minuta nije primila gol. Ne kaze se bez razloga da navala uzima utakmice a odbrana prvenstva. Sarajevo ako Bog da da se kvalifikuje odbranom za ligu europe.
270 minuta brate :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, Rule_hz i 33 gosta.