HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAH, a što se ismijah hebo ga spustanje lopteBordoSarajevo je napisao/la:Spustiće nam kone loptubenko21 je napisao/la:??BordoSarajevo je napisao/la:Jutros se pojavio veći problem od povreda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JURIŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Sinoc od prvih 11 bi traka isla Handzicu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Sinoć od prvih 11, Anel Hebibović je taj sa najdužim stažom. Inače, on ne može kolo voditi na Čevljanovićima.ElCartel11 je napisao/la:Moracemo izbaciti ovaj sistem, da zlatnoj koki dajemo kapitensku traku. Kapitenska traka ide onome koji je dugo u klubu i koji je pravi vodja na terenu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Spustiće nam kone loptubenko21 je napisao/la:??BordoSarajevo je napisao/la:Jutros se pojavio veći problem od povreda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HahahahaBordoSarajevo je napisao/la:Spustiće nam kone loptubenko21 je napisao/la:??BordoSarajevo je napisao/la:Jutros se pojavio veći problem od povreda.
Al koji su to paćenici mati mila. Fakat igras jaku utakmicu, fino vrijeme, neradni dan i ti opletes po FKS hahah ne vjerujem.
Al drago mi je to vidjeti moram priznati, kompleks je čudo! Vidim pola ih bilo na nasim utakmicama
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Za sve vas hebib je kapiten, pamet u glavu kova
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Gdje brat collector za hastage
#spustanjelopte #trebamospustitiloptu #trebamotrebamotrebamo #lopta
#spustanjelopte #trebamospustitiloptu #trebamotrebamotrebamo #lopta
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordopoeta
- Kontakt:
siroliver69 je napisao/la:@samozdravlje ne pretjeruj i ne ljuti se bez veze. Hvali akademce al ne udaraj po kapitenu na nacin da je najgori naš igrac po svemu. Respekta malo, stari. Pozdrav
I ja bih ti, samozdravlje rekao da se ne ljutiš, pusti ba sitne duše! Taj zbog koga se ljutiš mrzi i rođenu mater koja ga je okotila. Imaš ti pravo da pišeši izneseš svoje mišljenje, makar se to nikome ne sviđalo. Ta nismo sjeverna koreja, yebemu. Ni u jednom svom postu nisi nikome ništa opsovao niti uvrijedljivo pisao, uvijek si korektan. Pusti, ba, ova dva tri mazluma i nemoj dozvoliti da te ti hajvani otjeraju, kao što su otjerali nekoliko kreativnih i kulturnih forumaša, pa onda da oni prosipaju pamet i prave ovaj pdf JEDNOUMNIM. Sabura, dobri čovječe! Sa nestrpljenjem očekujem da "vidim" tvoje postove. Živ i zdrav da si 100 godina!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A pa dobro, on je veći nivo za kolovođu. Nasko i Ifeta su ipak institucija za Čevljansko polje.ElCartel11 je napisao/la:Sinoc od prvih 11 bi traka isla Handzicu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Sinoć od prvih 11, Anel Hebibović je taj sa najdužim stažom. Inače, on ne može kolo voditi na Čevljanovićima.ElCartel11 je napisao/la:Moracemo izbaciti ovaj sistem, da zlatnoj koki dajemo kapitensku traku. Kapitenska traka ide onome koji je dugo u klubu i koji je pravi vodja na terenu.
Vladan Kovačević - od uplakanog dječaka s derbija i tremaroša, do formiranog golmana i staloženog dečka. Uz predanost, rad, red i disciplinu i mentalnu snagu. Primjer svima, a posebno ovim neškolovanim kvaziigračima u 30im godinama koji kontaju da su zvijezde jer su solidan ugovor vani presjedili na klupi ili na posudbi i vozaju neko divlje auto uz 3000 pratilaca na instagramu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Je li to Amawov pomocnik...???Amca007 je napisao/la:"Treba spustiti loptu"
Ivo Andrić
"Novinar" je pobrkao mjesto rođenja i klub iz koga je došao. Ništa novo.Denchi je napisao/la:ako taj pichic ode u dinamo, kolko nama dodju?
nismo se toga odrekli valjda?
vidim u tekstu ni spomena da je bio u akademiji?
-
bordopoeta
- Kontakt:
ajdohordas je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem koliko se mi spominjemo po prljavom plavom PDF-u. Kolike komplekse ljudi imaju, tri sata pred tekmu igraju sa drugom najjacom ekipom u drzavi oni nas spominju.
Oni su takvi od našeg osnivanja i naši najveći dušmani. Nije mi jasan niko iz našeg kluba ko sa njima održava sa bilo kakve odnose, kao što sam na ovom pdf pročitao da Husref u Tuborgu sa Osimom redovno se druži i pije kafu, što zdrav razum ne može pojmiti. Nekada birvaktile susretoh u Titovoj Vukašina Višnjevca ( stariji navijači znaju o kome govorim a za one mlađe nekadašnji trener naš) sa Salkom Muhićem (zaposlenik bio u Klubu) i nakon što smo se pozdravili, pozvaše me oni da prošetamo i da Vule hoće da kupi trenerku (bile one trenerke od šuškavca). Uđosmo mi u jednu radnju i Vule proba jednu plave boje, svidjela mu se, i kaže on: ova mi se najviše sviđa, ali ne smijem uzeti plavu, rastrgli bi me navijači. I uze on neku crvenu, a zaista mu je ona plava bolje stajala. A vidi danas!
Sinočnju utakmicu smo apsolvirali. Utakmicu sa Širokim odgodili.
Okrećemo se ka Evropskim utakmicama..
Organizovani prevoz za Zenicu
, šta se dešava u svezi s tim. (voz. autobusi...) 
Organizovani prevoz za Zenicu
-
bordopoeta
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Spustiće nam kone loptubenko21 je napisao/la:??BordoSarajevo je napisao/la:Jutros se pojavio veći problem od povreda.
Ma, idi čovječe, presječe me! Kad me safra ne strefi!!!
Ovi koji zamjeraju Husrefu na galami..., trebali su gledati Vuleta.bordopoeta je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem koliko se mi spominjemo po prljavom plavom PDF-u. Kolike komplekse ljudi imaju, tri sata pred tekmu igraju sa drugom najjacom ekipom u drzavi oni nas spominju.
Oni su takvi od našeg osnivanja i naši najveći dušmani. Nije mi jasan niko iz našeg kluba ko sa njima održava sa bilo kakve odnose, kao što sam na ovom pdf pročitao da Husref u Tuborgu sa Osimom redovno se druži i pije kafu, što zdrav razum ne može pojmiti. Nekada birvaktile susretoh u Titovoj Vukašina Višnjevca ( stariji navijači znaju o kome govorim a za one mlađe nekadašnji trener naš) sa Salkom Muhićem (zaposlenik bio u Klubu) i nakon što smo se pozdravili, pozvaše me oni da prošetamo i da Vule hoće da kupi trenerku (bile one trenerke od šuškavca). Uđosmo mi u jednu radnju i Vule proba jednu plave boje, svidjela mu se, i kaže on: ova mi se najviše sviđa, ali ne smijem uzeti plavu, rastrgli bi me navijači. I uze on neku crvenu, a zaista mu je ona plava bolje stajala. A vidi danas!
- Kockoglavi
A inace su poznati po spustanju
i glava ko nojevi
Ja vjerujem sa sutra idu svi ti detalji oko utakmice(karte, prevoz i slicno).Jadnimi je napisao/la:Sinočnju utakmicu smo apsolvirali. Utakmicu sa Širokim odgodili.![]()
Organizovani prevoz za Zenicu, šta se dešava u svezi s tim. (voz. autobusi...)
E al se ismija čuj treba nam spustit loptu koji to intelektualac izjavi

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sad gledam ovog Hajduka, realno ekipa nije nešto. Al 2-3 pojedinca ih nose, Caktaš i ovaj Edouk njega su platili 250€, ali njegova prevaga vrijedi svake marke. Tacno sam mislio da cemo i mi imati ovako jednog igraca sa prevagom.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
To bi kod nas bio Oremuš ali....ledesma je napisao/la:Sad gledam ovog Hajduka, realno ekipa nije nešto. Al 2-3 pojedinca ih nose, Caktaš i ovaj Edouk njega su platili 250€, ali njegova prevaga vrijedi svake marke. Tacno sam mislio da cemo i mi imati ovako jednog igraca sa prevagom.
I niko ne odgovori, šta je momak povrijedio? Jel moro pod nož?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Pitaristok i 30 gostiju.