Nemoj tako ipak savez je protiv njihAemon je napisao/la:Čist drugi žuti za Alispahića se ne svira.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
totalitare
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zlomislic bezveze igrac bogam ili nije u formi ovo sto sam ga ja vidio.. Tako da nek ga nismo doveli!
Zeljkan onako, nista specijalno nemaju. Zrinjski sa pola snage bukvalno igra. Jos sad cist crveni (drugi zuti) Alispahicu nije dao.. Generalno slabo prilika na utakmici..
Zeljkan onako, nista specijalno nemaju. Zrinjski sa pola snage bukvalno igra. Jos sad cist crveni (drugi zuti) Alispahicu nije dao.. Generalno slabo prilika na utakmici..
Ja rekoh davno, sreca pa.ode u zrinjski. Jednodimenzionalan igrac, nije pokretljiv, ne moze loptu iznijeti , dobar u skoku i defanzivi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Historicar
- Kontakt:
Meni nekako nepojmljivo da ovakav Željo pobjedi Zrinjski, lažni su bez 5 važnih igrača, jači od njih
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Joj da hoće neka frljoka od strane Zrinjskog završiti u mreži Želje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Možda je i bolje da uzme Željka, nece Zrinjski gubiti puno utakmica a Željka teško da može se boriti za titulu..Historicar je napisao/la:Meni nekako nepojmljivo da ovakav Željo pobjedi Zrinjski, lažni su bez 5 važnih igrača, jači od njih
Yebo vas zeljkan
nokee je napisao/la:Možda je i bolje da uzme Željka, nece Zrinjski gubiti puno utakmica a Željka teško da može se boriti za titulu..Historicar je napisao/la:Meni nekako nepojmljivo da ovakav Željo pobjedi Zrinjski, lažni su bez 5 važnih igrača, jači od njih
Po meni bolje, oni vec u Zenici će kiksati.
Yebeš ove, je l' klub išta izbacio vezano za karte Zenicu? Hoće l' se sutra moć kupit', i znaju l' se cijene?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zrinjski u ova tri kola= ka.rina. Nisu ni Veleza trebali dobiti po igri.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolje da su Plavi dobili (najbolji je bio x al eto), po meni nam je Zrinjski puno konkurentniji u borbi za titule 
Ako nam je raspali zeljo konkurent za titulu, da mi odma pocnemo slaviti hahahahha
Zrinjski ce se vratit, a ovi ce pasti q za usi, tako da je ovo extra za nas. Sto im vise pobjegnemo sad to lakse poslije.
Zrinjski ce se vratit, a ovi ce pasti q za usi, tako da je ovo extra za nas. Sto im vise pobjegnemo sad to lakse poslije.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
4 bobe prednosti u odnosu na glavnog konkurenta, nije loše za početak, imamo brejk, a još kad bi ga potvrdili u sljedećem kolu, odlično bi bilo.
Ukolko je sutra izvlačenje???
Ukolko je sutra izvlačenje???
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zato ih kara evo 3 tekme.MortemHz je napisao/la:Stalno gleda utakmice na GrbaviciBordoSarajevo je napisao/la:Evo Husa na Grbavici, skautira
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Dobro je pa svinjski vec puno zaostaje.
Definitivno glavni i jedini konkurent.
Definitivno glavni i jedini konkurent.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel ovo Rahman pozdravljao igrače prije ulaska u tunel na kraju utakmice sinoc?? Zadnji stori na instagramu?
FK Sarajevo
DaBordoSarajevo je napisao/la:Jel ovo Rahman pozdravljao igrače prije ulaska u tunel na kraju utakmice sinoc?? Zadnji stori na instagramu?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
cak je i Krletu nabacio peticumma_hz je napisao/la:DaBordoSarajevo je napisao/la:Jel ovo Rahman pozdravljao igrače prije ulaska u tunel na kraju utakmice sinoc?? Zadnji stori na instagramu?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
A dobro morao mu je Krle objasniti malo neke stvari i neka je.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, misstianopenaldo, plisek i 26 gostiju.